Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Καλα να παθετε ρε κατινες.

Βγαλτε επιτελους το προγραμμα της κωλοεξεταστικης να κανονισουμε και το δικο μας προγραμμα.Καθυστερημενοι.

Εγώ δεν ξεκατινιαζόμουν και ήταν το τόπικ ΜΟΥ. Το θέλω πίσω. :-s

mods report

we DON’T negotiate with terrorists.

ρίχτε φάπες στον κάρβου, αλλά να ξέρετε πως εγώ κρατούσα το λουκέτο κ ο κάρβου το έσπρωχνε για να κλείσει…

Ένα κομμάτι τυρί, 6 ευρώ? Κάτσε ρε φίλε, τόσα σου λείπουν δηλαδη ?Ωραία, κόψαμέ πολλά πράματα, άιντε να κόψουμε και το φαί άμα είναι.

περίμενε

τι τυρί ?

Είσαι λάθος, τυρί είναι μόνο η φέτα.

Όλα τα άλλα είναι γαλακτοκομικά και τα λένε “κασέρια”.

Καλά το είπα; :-s

:stuck_out_tongue:

ΟΡΙΣΤΕ! Αυτή είναι η δικτατορία του φόρουμ! Η μάλλον η “δημοκρατία” των αμερικανών… :stuck_out_tongue:

έτσι, οι μοδς φταίνε

κατάρα, κατάρα, κατάρα

εγώ δεν τους μιλάω πάντως όταν τους βλέπω

Πρέπει να είναι πολύ άσχημο το να μην μπορείς να μιλάς μόνος σου ε :frowning:

Κρυάδα :cold: :stuck_out_tongue:

Δε φταίνε οι μόδς μωρέ.
Για όλα φταίει ο ΟΤΕ και ο Κόκκαλης.

Τι αυτοκίνητο να πάρω?

Λοιπόν σήμερα φέρθηκες σαν ένα τελείως μαλακισμένο πεντάχρονο παιδάκι, που ενθουσιάζεται τόσο πολύ με τα αυτοκινητάκια του ξέρω γω που ξεχνάει τα πάντα. Ειδικά η απάντησή σου “κάνε κι εσύ το ίδιο αύριο” ήταν γαμάτη. Κι εγώ είμαι πάλι αυτή που δεν πρέπει να μουτρώσω, να γκρινιάξω, να νευριάσω, αλλά να δείξω κατανόηση. Τα θέλει ο κώλος σου.

Αυτό είναι αλήθειά!!!

Αυτό δεν είναι το τόπικ ΣΟΥ, φίλε χρήστη. Είναι τζόν λοκντ. Οπότε μη σπαμμάρεις. :stuck_out_tongue:

On topic είμαι, αφού είπα “ό,τι μου κατέβηκε”… :-s

Αλήθεια τώρα, πώς διαφοροποιούνται αυτά τα δύο threads? #-o :lol:

[SIZE=“4”]Τελικά το τι θα φάς, είναι καθημερινό πρόβλημα… Ένα μπράβο σε όλες τις Ελληνίδες μαμάδες, που πάντα έχουν τη λύση, και ένα χρόνια πολλά.[/SIZE] :hippy:

Χρονια πολλα ρε μανα. Και θενκς για το παστιτσιο:!:

Είμαι μπερδεμένος…Καλύτερα να πάω για ύπνο…Καληνύχτα…

Είναι που δεν μπορείς για μπάσκετ… Κάτσε δούλεψε και άσε το σπαμάρισμα γιατί θα έρθω να σε πάρω με το ζόρι :twisted:

σε λίγο την κάνω για ΕΜΠ… :frowning: