8O 8O 8O
Δεν πα να τραγουδαει ο,τι θελει?
Την ψηφο μου θα την εχει για 2 λογους!
Ναι ρε!
Παιζει προβλημα? :lol:
Βασικα εξαρταται απο την μπαντα.
8O 8O 8O
Δεν πα να τραγουδαει ο,τι θελει?
Την ψηφο μου θα την εχει για 2 λογους!
Ναι ρε!
Παιζει προβλημα? :lol:
Βασικα εξαρταται απο την μπαντα.
βλέπω που το ζητάτε από κάμποσους χρήστες και ώρες ώρες σκέφτομαι μπας και τα κάνω edit μόνος μου και να τα βάλω σε spoiler, αλλά:
α) βαριέμαι
β) δεν καταλαβαίνω το λόγο που τα θέλετε.
Το β αν ικανοποιηθεί πλήρως, ίσως υπερνικήσει το α…
Για τα Boobs να υποθέσω ?
Έχω να πάω σ’ενα γάμο, οπότε καταλαβαίνεις, κατι smart καλοκαιρινό.8)
καλά είναι τότε τα Glou. Μοντέρνα και φτηνά.
Βέβαια, δεν ξέρω από ποιότητα τι λένε, γιατί αν είναι σκάσεις λεφτά (π.χ. κουστούμι για δουλειά), καλύτερα να το πληρώσεις ακριβά και να το έχεις για χρόνια, παρά φτηνά και μετά από ένα χρόνο να ψάχνεις καινούργιο… Από την άλλη, κάσουαλ εμφάνιση για καλοκαιρινό γάμο, πόσες φορές να σου χρειαστεί? Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με τα Glou
Απλά θέλουν να νιωσουν την έκπληξη ενος κομματιού φαντάζομαι:-s
Τσέκαρε και τα No Name στο Μοναστηράκι. Έχει σε καλές τιμές για τέτοιο στύλ καλοκαιρινά κτλ
Τώρα για χειμερινά όντως πρέπει να τα σκάσεις σε κανά Βάρδα κτλ Πάλι καλά που δε φοράω κοστούμια και δεν πηγαίνω σε γάμους δλδ
Πατηστε www.rockmachine.gr…παιζει τρελλές κομματαρες…
Πως να το εξηγησω. Στους Metallica κ τους Muse για παραδειγμα δεν ηθελα να ξερω τι θα παιξουν. Και γενικοτερα στις μπαντες που ξερω απ’ εξω κι ανακατωτα τα κομματια τους (πχ. SOAD). Να εχω την εκπληξη ενος κομματιου που δεν περιμενα οπως λεει κ ο φρηδομ.
Στις υπολοιπες συναυλιες προτιμω να γνωριζω πανω-κατω το setlist.
Ευχαριστώ παιδιά !
δεν υπερνικάει τη βαρεμάρα μου Θα περιμένετε τους χρήστες να τα κάνουν έντιτ
:lol:
Kαι μένα
Εσύ δουλειά τεμπελόσκυλο.
Εγώ αμα ξέρω τέλεια όλα τα τραγούδια μιας μπάντας τα θέλω για έκπληξη.
Αν όμως έχει καινούριο δίσκο και δεν έχω προλάβει να τον ακούσω όλο θέλω να ξέρω τι θα παίξουν (βλ Maiden πέρσυ. αργότερα τον έλιωσα)
Οι Υδροχόοι προαγωγή λέει ο τσάκαλος !!! Ζήτω !!! :drunk: :yahoo:
Ρε παιρνουμε βαθμους αυριο και το μαθα τωρα. Ρε ελεος.
Glossolalia (from Greek γλωσσολαλιά and that from γλῶσσα - glossa “tongue, language” and λαλεῖν (lalein) “to talk”) is the vocalizing of fluent speech-like but unintelligible utterances, often as part of religious practice. Its use (including use in this article) sometimes also embraces Xenoglossy - speaking in a natural language that was previously unknown to and that is not understood by the speaker.
While occurrences of glossolalia are widespread and well documented, there is considerable discussion within religious communities (principally Christian) and elsewhere as to both its status (the extent to which glossolalic utterances can be considered to form language), and its source (whether glossolalia is a natural, supernatural, or spiritual phenomenon).
H τραγουδίστρια των Cocteau Twins το έκανε αυτό.
23 και σημερα…
I’ll kick you in the nnnnnuts
19 ειναι σημερα.
:razz:
Πω πω, πως εισαι ετσι ρε συ, σαν ενα σκυλι που χάσαμε.