Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Κίτρινο ζαμπόν

:frowning: νυσταζω και βαριεμαι να παω στο διπλα κρεββατι…και οσο σκεφτομαι την αυριανη φιλοσοφια με πιανει, οχι αϋπνια, προς θεου… μια ακατανίκητη θέληση για εντονη κρεπάλη,… αλλά στην τελικη πάλι θα πάω για ύπνο…:!:

Χαχαχαχα Παναγιώτη τα σπάει ρε! :respect:

δεν λεω,αστειο,αλλα οι σκηνες ειναι να πιασεις τους μπατσους και να…τεσπα.
εμενα μαρεσι πολυ αυτο http://www.youtube.com/watch?v=vcknnBMwLG4

Σουρεαλισμός:!:
Μπλέ αχλάδια κάτι.

Χρόνια πολλά και φορουμικώς στον Εγγλέζο του φόρουμ μας!

φευγω για το εξοχικο μου με τον κολλητο μ… θα το καψουμε

Βαριέμαι να διαβάσω ιστορίααα

ρε φιλε σε ζηλευω!!εμενα 8α πηξει η … στη δουλεια!

Εγω αρχαια

Δεν πειράζει. Απλά σκέψου ότι μερικοί από μας θα είμαστε έξω και θα πίνουμε. Θα σε ευκολύνει πιστεύω.

Εγω φιλοσοφια…:frowning:

γαματο μαθημα… ελα αριστοτελης θα πεσει αντε κ ντεκαρτ

Ρε παιδια, ξερει κανεις αν υπαρχουν sos κειμενα για μεταφραση στα αρχαια πρωτης λυκειου; Να ξερω περιπου πια να διαβασω παραπανω γιατι ειναι τεραστια η υλη και δεν παιζει να τα μαθω ολα

απο ξενοφωντα
σελ 46-50
σελ 85-86-87

και απο θουκυδιδη
σελ 308 αντε και σελιδα 315

εννοειται φυσικα οτι θα διαβασεις ερμηνευτικα σχολια απο αυτα τα κειμενα, μεταφραση, συντακτικο κυριως εμπροθετους+προσδιορισμους, γραμματικη δες κλισεις δευτεροκλιτων-τριτοκλιτων μετοχων, φυσικα το λυω-ομαι, και καποια σος ανωμαλα ρηματα οπως λαμβανω, βλεπω, εχω. ΕΠΙΣΗΣ, απο εισαγωγες μαθε λιγα πραγματα για το εργο+περιεχομενο του καθενα, τις φασεις του πελοποννησιακου πολεμου και λιγα πραγματα για το υφος και τη γλωσσα τους.

αλγεβρα τι επεσε?

Φλωρος.

Εμας μας εβαλαν σελ 315 απο θουκιδιδη και μεταφρασμενο ξενοφωντα σελ 98

ee…μολις τελειωσα το μαγειρεμα…πρωτη φορα μαγειρευω…το κακο ειναι οτι τρωγεται …δεν ειμαι τοσο αχρηστη στη μαγειρικη τελικα…:smiley:

¶ντε και εις ανώτερα ! Την άλλη φορα, δοκίμασε παστίτσιο.