μα πως στον διαολο εχει μπει ραπ κομματι στο προφιλ μου στο hi5 οταν δεν εχω βαλει τπτ???
http://kostis013.hi5.com τι σας βγαζει???
μα πως στον διαολο εχει μπει ραπ κομματι στο προφιλ μου στο hi5 οταν δεν εχω βαλει τπτ???
http://kostis013.hi5.com τι σας βγαζει???
Καλό μου Ράνια, ο φρήδομ άνοιξε και τόπικ “με θλίβει…”
Do the math.
Τι λέτε ρε πίσω από τη πλάτη μου?
στα comments σου ειναι… μια christin εχει postαρει autoplay video…“μεσα σου μια στιγμηηηηηη” :lol: :lol: #-o
Μη μας απειλείς εμάς, ε!
Πρώτη λυκείου είχαμε μια φυσικό που δεν ήξερε την τύφλα της, εγώ ευτυχώς δεν την είχα, αλλά έκανε μάθημα σε μια κοπέλα που είχε τον ίδιο φυσικό με εμένα για ιδιαίτερα. Τους είχε λύσει μία άσκηση, εντελώς λάθος, η κοπέλα πάει να την δείξει στο φυσικό, της την λύνει σωστά εκείνος και της λέει την επόμενη φορά που έχουν μάθημα να πάει και να της την δείξει. Πάει η κοπέλα, δείχνει την άσκηση στην καθηγήτρια, κοκκινίζει εκείνη και μετά από 5 λεπτά αναφωνεί: “Nα γιατί η Ματίνα θα είναι το μοναδικό άτομο που θα πάρει 20!!! Εγώ έλυσα επίτηδες λάθος την άσκηση και ήθελα να δώ ποιός θα κάτσει να ασχοληθεί και να το καταλάβει και μόνο η Ματίνα το έκανε αυτό!!!” :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτή η καθηγήτρια παίρνει και κατεύθυνση 3ης λυκείου (κλασσικά τεχνολογική που στο λύκειο που πήγαινα την έχουν για πέταμα, βάζοντας όλους τους άχρηστους καθηγητές να κάνουν μάθημα εκεί και δημιουργώντας τμήματα των 25 ατόμων, ενώ στη θετική βάζουν όλους τους καλούς καθηγητές και τη σπάνε σε δύο τμήματα 10-12 ατόμων), αλλά ευτυχώς ούτε στην 3η την είχα. (και λέω ευτυχώς όχι γιατί θα την έπαιρνα στα σοβαρά, ο καθηγητής μου έλεγε σε όποιους μαθητές του την είχαν να κοιμούνται ή να μιλούν στο μάθημα γιατί αν την παρακολουθήσουν θα ξεχάσουν και αυτά που ξέρουν :lol: :lol: :lol: , αλλά γιατί εκτός των άλλων βάζει και εξαιρετικά χαμηλούς βαθμούς στους μαθητές γιατί νομίζει ότι έτσι αποκτά φήμη σοβαρής καθηγήτριας και ένας χαμηλός βαθμός στην 3η μπορεί να σε βγάλει από τη σχολή που θες)
κοστη αστα αυτα…εγω λεω να βγαλεις τον τζειμς που εχεις για να μας παραπλανεις και να βαλει τον νιβο!!μουααχαχαχαχ!
o leris γινεται 8 ? :?
Γ*** τα facebook και τα adds μου μέσα!
Let the game begin
hear the starting gun
play from the heart today
we will over come
When the game is over
all the counting’s done
we were born to win
Number 1
ok thnx
Τα μουνιά στο rapidshare ζητάνε zango το οποίο πάει πακέτο με 20 ιους :?
Προς μαθητες πρωτης λυκειου: Τι σας επεσε κειμενα;
Εμενα ο Αντωνιος κοροιδααααααααααα
πεθανε ο σεργιανοπουλος… ηταν συμμαθητης με την μανα μου. πολυ συμπαθητικος τυπος και πολυ στον κοσμο του. αλλα τον φαγαν και αυτον τα κυκλωματα ( ε ενταξει το να βρεθει κανεις γυμνος και μαχαιρωμενος με ποτα γυρω του και κοκαινη στο πατωμα δεν ειναι και το πιο νορμαλ) κριμα…
Τωρα με τον Στυλιανιδη τι συνθηματα θα λεμε ???
Ουφ! Παλι πρεπει να βγαλουμε καινουργια…
“Και με το Χ κλεινεις το παραθυρακι”
" Ευχαριστω, δεν το ηξερα"
Δεν την παλευω αλλο αυτην την κατασταση γαμω.
Ερωφιλη
ζηλευεις?
εδιτ: μολις ποσταρα την ιδια στιγμη με τον παιδικο μου ηρωα :!:
Εμας Ερωτόκριτος. Γελοία ήταν αλλά δεν είχα διαβάσει ούτε ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Κανα 17 το χω πιστεύω
Έγραψα 3-4 οικονομία, όχι παραπάνω. Καλή φάση.