Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

οχι σε εσενα προσωπικα, ενα φανερο παραδειγμα εδωσα…:slight_smile: :slight_smile:

κατα την αποψη των “σοφων” 18+,ναι…

κατα αποψη των…18+ ηλικια, αλλα -18+ iq…:stuck_out_tongue:

μηπως πρεπει να αρχιζω να παιρνω θεση σιγα σιγα…?

Ρεκορ!
Most users ever online was 168, Today at 14:17.

λαθος τοπικ!στο με τιμαει γραψτο!:stuck_out_tongue:

Δημοσιογράφος: Έτσι λοιπόν ότι ο Εδεσσαϊκός στην αρχή ήθελε, αλλά από την πρώτη άρνηση της Καλαμαριάς…

Πρόεδρος: Ναι, ναι, α μπράβο ύστερα αυτούς μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι ότι, ότι όχι δε θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι, ε και εμείς ύστερα είπαμε, εντάξει, θέλουμε να, ε δε θέλουμε κι εμείς, και αυτοί ύστερα, μετά εμείς αφού είπαμε, είπαμε, ε αφού θέλουμε, είπαμε δε θέλουμε, κι εμείς το αλλάξαμε, και λέμε, εντάξει λέμε ούτε κι εμείς θέλουμε, και μετά είπανε αυτοί πάλι, ότι ξέρετε εμείς λέει θέλουμε να γίνει, ε εμείς όμως μετά δε δεχτήκαμε, μετά από όλα αυτά, και είπαμε να, να καν γίνει μετά το παιχνίδι, όποτε το, το κάνει, τς ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς, τίποτΆ άλλο.

#-o #-o :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Το ξέρατε ότι η Incubus είναι κορίτσι? :?

xaxaxaaa

εγω το καταλαβα απο τον τροπο που γραφει!!σαν κοπελα που θελει να ξεχυθει απο μεσα της η ζωντανια και να μας πνιξει ολους…

Εντάξει μωρε. Δεν είναι και τόσο τέλειο σαν το δικό μου…

Εγω έγραψα 20 χωρίς να διαβάσω καθόλου επειδή ο καθηγητής μας ηταν θεούλης:p

Με το μόνο που διαφωνώ είναι το pc. Δεν ήμαστε καλωδιωμένοι με το pc. Ερωτευμένοι ήμαστε!

Να και μερικά αρνητικά του internet!

Μετά από ένα σύντομο και ανανεωτικό 4ωρο ύπνο, ας απαντήσω

Δηλαδή εσύ τι προσπάθειες έχεις κάνει και για αυτό δε δέχεσαι αστεία επί του θέματος?

Ο karvou, επειδή τον ξέρω καλά, κυρίως το είπε γιατί το κείμενο είναι λες και το έχει γράψει μια γριά 80+χρονών με απόψεις του στυλ “ουυυυυυ six hundred sixty six, κάτω η ντάπα ντούπα μουσική των νέων και κάτω η τεχνολογία που δεν έχει τα παιδιά ξυπόλητα να τρέχουν στα χωράφια όπως εμείς όταν είμαστε νέοι και δεν είχαμε βρακί να βάλουμε”. Επιπλέον, γιατί ο σκοπός αυτού του mail είναι ένας. Να είναι ένα chain mail που θα διαδίδεται μέσω ίντερνετ και ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να βρει τα e-mail κάμποσων χρηστών ίντερνετ όταν θα του έρχεται, ώστε να στέλνει σπαμ e-mails σε ενεργές διευθύνσεις ίντερνετ.

Κατά 2ο λόγο αυτό που πόσταρες:wink:

Αποφάσισε. Τη μία δυσανασχετείς όταν χλευάζουμε το κείμενο και την άλλη παραδέχεσαι πως δεν ισχύει…

:-#

Άμα φάς μυρμήγκια, πειράζει ???

Δεν παραδέχτηκε ότι δεν ισχύει απλά λέει πως η χρήση που έκανε στην προκειμένη περίπτωση δεν σημαίνει καλωδίωση με το pc, αρα δεν είναι αντιφατικό το κείμενο όπως είπα εγώ.

Όλο θέσεις για άλλους παίρνω σήμερα :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αν είναι σιγουρα σκοτωμένα όχι αλλά μη πάθεις καμιά πλάκα και αρχίσουν να σου τρώνε το στομάχι

οι προσπαθειες μου,ειναι δικο μου θεμα και δεν σε αφορουν :slight_smile:
στο κειμενακι νομιζω οτι δεν αναφερεται μοναχα το ιντερνετ,αλλα φαινεται οτι καποιοι κολλανε στις λεπτομερειες και οχι στην ουσια…
δεν δυσανασχετω καθολου…αυτο το κειμενο,δεν το ποσταρα,ουτε για να το παιξω ο μιστερ ευαισθητουλης,ουτε για τον λογο που ειπες…ποτε δεν ποσταρω κατι που δεν το θεωρω αξιο λογου…απλα το ποσταρα για να θιχτει το συγκεκριμενο θεμα…αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη επι του θεματος,ας την πει…διοτι,μεχρι τωρα,μονο τα σημεια στιξης δεν εχετε σχολιασει:roll: :roll:

Παιδιά χαλαρώστε. Εδώ θα βρείτε όλες τις απαντήσεις.

η αεκαρα για μας τους αεκτζίδες τους,τους παικταράδες που κατέχει η ομάδα,του ντέμη του νικολαϊδη,του τσαρτα,του αμανατίδη,του του ατματσίδη,του ατματσίδη.
ο κόσμος της αεκ είναι αυτός που με σταμάταγε στο κολωνάκι που πήγα να κουρευτώ το σάββατο και κάθε πέντε βήματα να πουμε μου’λεγε πρόεδρε τι θα γίνει με το γρηγόρη.
δεν είναι τώρα για να λέμε τώρα ιστορίες για αγρίους.
από μια 15ώρη…μπίζνα διαπραγμάτευση με την πωλήτρια εταιρεία.
η παρουσία η δική μου θα παίξει και ασπίδα…
η ομάδα αυτή θα γίνει πολύ μεγάλη να πούμε
πήγα στο σπίτι του κυρίου νικολαϊδη,το ξαναλέω πάλι,πήγα στο σπίτι του κυρίου νικολαϊδη,μόνος μου εντελώς κι όταν αντελήφθην ότι ήταν στο σπίτι του’πα νταξει ντεμη περαστικος ήμουνα και καλή σου νύχτα

:roll: με εβρισες πολυ αγρια τωρα, vedder…
ειμαι και πολυ κοριτσι,και το χαιρομαι…:stuck_out_tongue: :smiley:
γιατι σε παραξενεψε?:-k

:lol: κατεβαστε και ακουστε το fuck forever των babyshambles!!!

Όχι. Αγοράστε το.