Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

με τρομαζεται ωρες, ωρες αληθεια μιλαω:-s …

είναι γιατί δεν ήρθες από το περίπτερο μας στο RW να δεις πόσο αγαπούληδες και γλυκούληδες είμαστε…

ναι ρε γμτ, ολα εγω τα χανω ρε. θα ερθω του χρονου, φροντιστε να στησεται το πολυκαταστημα…

δηλαδή με ένα απλό περίπτερο δε μας θέλετε? Μόνο με πολυκατάστημα σας κάνουμε? :frowning:

now dance,fucker,dance:dance: :dance: :dance:

now move sucker,move.

sucker.οχι fucker.

θες να πεις κάτι και δεν το λες ρε αδελφή?

το thread με τα μεγαλυτερα postarismata?

Well I’m back!

To Rockhard τι βαθμό έβαλε στο Νοστράδαμο?

Δεν εχω ιδεα αλλα για μενα περνει ενα 8 μισι με σιγουρια.Το δικο μου φυσικα επειδη ειναι υπογεγραμενο απο τους θεους περνει 100000:roll:

Ζητω η Pizza hut unlimited

Nτερλικωσαμε?Επεσες και σε διαιτολογο παναθεμα σε.Σας περιμενω απο το γραφειο μου:lol:

Διαιτολόγος? Α θα σε χρειαστουμε… Οι αντρες ειδικότερα τρώνε σαν γουρουνια… Και οχι τιποτα αλλο δεν περνουν και κιλο παναθεμα τους…[-X Και εμεις καθόμαστε και τους βλεπουμε… ( να μου πεις δεν αφηνουν και τιποτα για μας … ). Ναι οι άντρες μου την δίνουν σε αυτόν τον τομεα…

Εφαγα 2 πιτσες.Πρεπει καπου να ακουμπισω-στηριξω την κοιλια μου!

O αντρας εχει περισοτερους μυες απο την φυση του αρα και πιο αυξημενο μεταβολισμο.Υπολογισε πως ειναι και πιο ψηλοι συνηθως και με μεγαλυτερη φυσικη δραστηριοτητα.Παντως υπαρχουν μερικα κολπακια που αν τα ξερεις και τα τηρεις δεν θα παρεις ποτε κιλα:lol:

Πφ αυτοι ουτως ή αλλως δεν παιρνουν κιλα …[-X Αλιμονο απο μας …:cry: :cry: . Μετραμε μεχρι και τις θερμιδες … Και οταν το κανουμε ειμαστε παρανοικες και οταν δεν το κανουμε λενε οτι δεν νοιαζομαστε για την σιλουετα μας… Ε αισταδιαλα…

ΧΑΧΑ αστους τι λενε.Βγαλε την σωματαρα σου το καλοκαιρι στην παραλια και θα δεις μετα τι θα λενε.:lol:

Ασε και αυτο… Μου ψανουν την γυναικα χωρις καθολου κυτταριτιδα… Θελετε να κυκλοφορειτε με την κοκαλενια τελικα ?

Γιατι εσενα δεν σαρεσουν οι σωματαραδες?Οχι και κοκαλενια αλλα αυτα ολα να ξερεις οταν υπαρχει αγαπη ειναι για τα ματια του κοσμου.Εγω γουσταρα που ειχα κοπελα 47 κιλα φοραγε μινι και χαζευε ολη η πολη.Να στο πω μουσικα.Το σωμα ειναι σαν το σολο στο τραγουδι.Οπως ενα καλο σολο συμπληρωνει το τραγουδι ετσι και ενα ορεο σωμα συμπληρωνει το γυναικειο πακετο:-s