Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Γιατί να γαμάει τόσο πολύ ο Ξυλούρης;!

[I]Κάνε σεξ κορίτσι μου
η ζωή μας είναι λίγη
ο Θεός μας κάνει συμβόλαιο με τη ζωή
που κάποτε όμως λήγει

Τι θα πάθεις;
Θα σου πέσει η μέση, θα σου πέσει η υπόληψη ή θα σου πέσει βαρύ;
Απλά θα κάνεις λίγο πιο ευτυχισμένο ένα παλικάρι
Προτίμησε εμένα που κατέχω εμπειρία κι όμως είμαι άβγαλτο παιδί
Να σε κάνω να νιώσεις αυτό που όλοι λένε ηδονή.

Θέλεις να τα φτιάξεις με μένα που όλοι με ξέρουν και με λένε μάγκα;
Ή θες να μπλέξεις και να τα 'χεις με κάποιον που όλοι τον λένε τικιτάνγκα;[/I]

Επειδή έχουμε και Έλληνες στιχουργούς.

ξερει κανεις εναν γρηγορο και φθηνο τροπο για να παω απο αθηνα θεσσαλονικη και απο κει χαλκιδικη ?

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μονο στα ονειρα…
Τρενακι μεχρι σαλονικα και μετα κτελ αναγκαστικα.

Τουλαχιστον 6 ωρες στο τρενο,μετα να παρεις 2 λεωφορεια μεχρι τα κτελ χαλκιδικης(μιση με μια ωρα ακομα) και μετα αναλογα με το που θα πας,βαλε απο 1 μεχρι 2 ωρες ακομα.8.30 ωρες μινιμουμ :Ρ

Αλλο ενα τοπικ του δατς κλειδωθηκε σημερα.Μια μερα θα μετρησω ποσα του εχουν κλειδωσει

:slight_smile: Σταματα βρε παραπονιαρα, επιστρεφει σιγα σιγα η εποχη, εκεινη που οι γυναικες ειναι με καμπύλες, σωπα! δεν θα αναφερθω στο οτι δεν χρειαζεται να μετρας θεριδες…θα εκνευριστω:wink: … και τα νευρα μου δεν ειναι πολυ καλα :-k οσο για τους αντρες ας αποφασισουν τι θελουν και ας μας το πουν, αλλα μεχρι να βρουν το θαρρος να σταθουν απεναντι απο τις αποψεις τους, να σταματησουν να κριτηκαρουν οποια θηλυκια γατα περασει :roll: αντε μην με πιασουν τα φεμινιστικα μου και αρχισω και οριομαι!!! Χαλαρωσε και απολαυσε την ζωη: Γιατι ετσι μας αρεσει:) :slight_smile: …( στο θεμα των θερμιδων)

:smiley: :lol: :!:

Δε το εννοεις ετσι

ναι μπορει…να ηταν απλα ξεσπασμα… αλλα μερικα τα εννοω:-k ισως το τελευταιο να μην εννοω… εκει με το θεμα θερμιδων…και με το σχολιασμα των θηλυκων γατων …οι συνηθειες δεν κοβονται

Εχω λιωσει…

έξιιιιιι?8O 8O 8O 8O

:lol3: :bow2: :lol2: +1!!!

Καλα ο παρουσιαστης ειναι το ε-λ-ε-ο-ς … Δεν υπαρχει …8O 8O ( αλλα ποναει το στομαχι μ απο το γελιο πια !!!:lol: :lol: :lol2: :lol2: )

ωραιο τοπικ ηταν πολυ θελουν να μιλησουν και για αλλα ειδη,αλλα νταξει οκ τι να ουμε…

χαχαχαχαχ, ελα ρε αυτο το ειχε δειξει και ο σκαι:lol: ο τυπος απλα δεν υπαρχει, να μιλας με εναν του οποιου η φωνη ειναι τσιριχτη στο μαξιμουμ και μετα καπακι να σου πεφτει το κοντρα μπασο το ιδιο :!:

12
8)

12 πω καταντια να ουμε

ρε στους cloven hoof θα τα σπασω ολα.Συγκροτηματαρα.reach for the sky ρεεεεεεεε:roll:

πειτε μερικα γνωστα ισπανοφωνα μπαντς πλζζζζζ ψαχνω καπιους συγκεκριμενους με επαναστατικο ηχο

tierra santa μηπως?:-k