Καλά λοιπόν, ας είναι:!: Απλά μετά μην περιμένεις πολλά πολλά μάγκα μου ξέρω παρέες.
Οκευ φιλαρακι εγω ξες δε ψαχνω μπελαδες, τα χω με ολους καλα ξες, οποτε μη κολλας, φιλαρακια:!:
χωμα σας δινω.το βρηκα το δικο μου και γαμάει!
ζωγραφια του αδερφου μου ειναι
H kotoko?
Την έχω αφήσει τούτη
Πότε θα αρχίσω τα καντήλια και τις παναγίες και δε θα με ξαναδείτε ρε
μην μου αγχωνεσαι…
σημερα ειχε μυτινγκ με ks9 vedder,mwswhatsthisname α ηρθε και ενας βλακας φιλος του βεντερ και ενας εμο φιλος της κσενιας.
ωραια περασαμε φαση ειχε φαγαμε τα σουβλακια μας ηπθαμε και τα κρασακια μας και τις μπυριτσες μας.
α καποιος ηπιε σπραιτ δεν τον αποκαλυπτουμαι
Το σκότωσες μαλάκα
μαλακας ειναι ο φιλος σου
Θα τρυπηθουμε ομαδικως και θα ηθελα να μου πειτε κανα καλο μαγαζι για piercings(αυτια, στοματα, φρυδια κτλ) στην Αθηνα. Δεν μας νοιαζουν οι τιμες γιατι ειμαστε πλουσιοι. Καλο να ειναι. Καθαρο, προσεχτικο κτλ.
ελα ξερω απο αυτα.barcode θα πας ειναι ακριβο αλλα σιγουρα πραγματα καθαρο και ετσι.να πας μεσημερι να ναι ο χρονης να σε τρυπησει.σιγουρα πραγματα.ειναι στην μεσογειων υψος εθνικης αμυνας πίσω απο τον βαρδα.
Τον λες μαλάκα επειδή ζηλεύεις επειδή γουστάρει και αυτός αυτή που γουστάρεις εσύ, η οποία όμως γουστάρει εμένα αλλά εγώ είμαι τόσο τρου που την φτύνω.
βούλωμα μη μιλάς
Ωραιος ο thats! Ερευνα αγορας λοιπον. Οι τιμες; Καμια 40αρα; (εχω ακουσει και τετοια:!: )
40αρα?
αναλογα την τρυπα, αλλα λιγο ειναι για barcode
οι φημες οτι πινω σπραιτ οταν υπαρχει κρασι στο τραπεζι ειναι πλεον αβασιμες
WISE καλωσηρθες
μαλακα μου το ουισκι οταν ησουν ενος σε χτυπησε δεν μα ρεσει η ρενια
οχι 40 για αυτια,60 για face kai body piercing
πολλα λεφτα αλλα σιγουρια σου δινει και την βελονα μετα:wink:
οχι και αβασιμες.πες ρε ξενια:!:
Ρώτησα τον πατέρα μου τρισήμιση-τέσσερα ήμουν τελικά σορρυ
ναι αλλα και παλι σε χτυπησε
η ρενια γιατι δεν σ’αρεσει? ειναι γαλακτερη :!:
ετσι ακουσα παντως…