το πρωτοεκανε ενας μεταλλας, δεν εχω ιδεα ποιος, νομιζω ιταλος ηταν, οταν επαιζε σε συναυλια. παρεξηγηθηκε ομως, νομιζαν ολοι οτι υποδικνυει τα κερατα του σατανα. στην πραγματικοτητα σημαινει σ’ αγαπω. σημερα ειναι απλως γνωστο ως ροκ ον…
μου το εχει πει ενας γερακος μεταλλας, δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι…
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΑΪΚ Ε ΦΗΒΑ
ΦΗΒΑ
ΙΝΣΑΪΝΤ ΟΦ ΜΗ
ΣΤΕΝ ΦΑΣΤ
ΦΕΙΘΦΟΥΛ ΟΥΑΝ
ΣΙ ΔΕ ΜΟΥΝ ΕΝ ΜΑΡΚ ΔΕ ΣΑΝ
ΜΠΑΤ ΑΙ
ΟΛ ΑΙ ΝΙΝΤ ΙΖ Α ΣΙΜΠΛ ΡΙΜΑΙΝΤΕΡ…
γκλιςγκρικ!!μπαν!
ρε άιντε απο κει πέρα, παλιοκατσίκα
κατσικα?
γυρισα και βλεπω οτι ο δατς εφαγε μπαν !
Είναι 2 παρα 5 και δεν υπάρχουν νέα θέματα για να απαντήσω…Κανεις ξύπνιος να κανει κατι???
Πές καμια μαλακία να γελάσουμε
Μπα,είμαι ξενέρωτος…
Ωρε,σήμερα γυρνούσα σπιτι με λεωφορείο.Στην στάση μαζι με εμένα περίμεναν 2 emo ψευτο-ξανθο-αιμα,τσιγαράκι.Δεν προσεξα τι λέγαν.
Με το που έρχεται το λεωφορείο και ανεβαίνουν και αυτές,κατευθείαν μια παρέα πάει εκει που κάθησαν και τις έλεγαν οτι βλακίες σκεφτείς “είστε emo?”
εγω εβαλα ακουστικά δεν πηρα πρεφα τι έγινε μετά…!!
Πέτυχα μια φορα στην Νερατζιότισσα, κανα 10-αρία εμο…, δεν έδωσα σημασία, το είπα στις δύδιμες αδελφες μου που είναι 18 χρονων και μο είπαν , γιατί δεν τους πέταξες κανα αυγο …δεν ξερω τι σημαινει αυτο…
Ότι αμα τους εβαζες κιόλας στο τηγάνι θα είχες μια εμο-λετα!!
τωρα ακούω ολο το pantera - far beyond driven και πορώνομαι.
κανενα μουσικο όργανο ξες?
Υπάρχει ροκομεταλας που να μην? Παίζω δράμς και κιθάρα, όταν έχω χρόνο, εσύ βάρας τίποτα?
Εγώ παίζω κιθάρα.Είχα μια ηλεκτρική και τώρα αγόρασα μια ακουστική…Ιδανική αν βρεθεις καμια φορά σε παραλία με παρέα,και οχι μονο!!
μια διασταση του φορουμ που δεν ειχα ξαναδει
Είσαι μικρός ακόμα
και η ζωη μικρη ειναι, δεν της λενε τιποτα ομως.
εδιτ: ηταν βαθυ
Ποίος σου είπε οτι η ζωή είναι μικρή?? Μια χαρα είναι, προλαβαίνεις να κάνεις τα πάντα.
έι.
ότι ειναι, είναι.
ναι ρε ελεοσ πια…τι μικρη?αν σε 50 χρονια δεν καταφερεις να κανει ο,τι γουσταρεις εισαι ακαματης αδερφε μου…