Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

α γεια σου… things are changing.

Τώρα ο Harris κουβαλάει την κόρη του μαζί να ανοίγει τα live των Irons, ενώ κάποτε έγραφε:

Just sixteen a pick up truck
Out of money out of luck
I’ve got no place to call my own
Hit the gas and here I go

όχι ότι είναι κακό, αλλά αν αυτό είναι μια φορά φυσιολογικό τότε το να τους προβάλλει το σταρ είναι δεκα φορές φυσιολογικό.

Υπάρχει πουθενά το βίδεο με το σταρ για εμάς που δε το είδαμε?

Tζιφος. Εγω δεν βρηκα τπτ:(

Νταξει, δεν θα πάει και να την στείλει χωρίς λεφτά στον δρόμο :p.

Αυτό το κομμάτι μπορεί να αντιπροσωπεύει κάποιους μεταλλάδες της εποχής, αλλά αν ήταν στο χέρι του θα άλλαζε την τύχη ακόμα κι εκείνων των μεταλλάδων. Δεν χρειάζεται να είμαστε φτωχοί για να μαστε τρου :p.

To Max αν δεν απατώμαι
Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα και δε μπόρεσα να παρακολουθήσω γμτ!

ο τέταρτος παγκόσμιος πόλεμος θα γένει για τα μεγκαμπάιτ.

:expressionless:

Ναι, δίκιο έχεις. Το Max είχε dvd Iron Maiden (και βάζει κατά καιρούς και άλλες μπάντες). Η Espresso έχει cd.

Την κολλητή μου την έχουν περάσει για τσοντάκια. Όταν πηγαίνει να πάρει το Max (για τα dvd ε), ο περιπτεράς της λέει “Το γνωστό;” :lol:

ε ρε και να’μουν μελος το 2007…

:lightsabre: [-X

Τι πάθατε μίστερ Μιγιάγκι?

Παρατηρούνται μεταλλάδικες στενομυαλίες σε λάθος θρεντ αξιοτιμε κυριε Sunn 0)))

Από το λίγο που είμαι εδώ μέσα, νομίζω αυτό συμβαίνει καθημερινά :stuck_out_tongue:

Mιλάς με λογια αληθινά Shaman
[-o<

:emoticon_pou_pianei_myga_me_ksylakia:

Το αστείο δεν ήταν ότι παίξανε maiden στο σταρ,όποτε έχει καμιά συναυλία μεγάλη όλο και κάποιο θέμα θα υπάρξει για να γεμίσει το πρόγραμμα(πχ linkin park).Το αστείο ήταν ότι βάζανε άτομα που παίζει να μην είχαν καμία σχέση με τέτοιου είδους μουσική να σχολιάζουν.

Η espresso βάζει cd απ’ τη χρυσή δισκοθήκη :stuck_out_tongue:

Ο mr. miyagi ήταν πάνσοφος,rip :frowning:

μηπως ξερετε ενα συγκροτημα που λεγεται defy authority?

+1 ταλαιπωρημενη εδω μεσα οταν θελει να ζητησει το συγκεκριμενο περιοδικο που βαζει dvd:(Οποτε για να ξεκαρφωθω λεω το ονομα του περιοδικου και μετα τονιζω το παρακατω: Αυτο που εχει το dvd με τους ταδε μεσα. :stuck_out_tongue:

Χαχα, σωστή! Εμένα αυτή η φίλη μου βάζει καμιά φορά τον αδερφό της αλλά τώρα είναι αργά, της βγήκε το όνομα :Ρ

Δε θυμάμαι να είναι τσοντοπεριοδικό, απλά πιο χαβαλετζίδικο… (μία φορά παλιότερα χρειάστηκε να πάρω :stuck_out_tongue: )

Ρε σεις ξέρει κανείς κανένα forum με ραπ γιατί είναι εδώ ένας κ μου τα πρήζει…