Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Back in the village again
In the village
I?m back in the village again

Επιτέλους να κάνω κανά μπάνιο…
:yahoo: :drunk:

Τα λέμε σε 10 μερούλες…

Κάνε και καμια βουτίτσα και για μας!

Ο χρήστης imparfait λέει:
re tha spammarw de paei allo

Μονος στο φορουμ γουαου

Χαζομπαμπάς σα κι εμένα :oops:

Με τα ανιψάκια μου να με δεις…:smiley:

φέρτε μου παιδάκια να φάω

Επίσης, βαριέμαι τόσο, που μάλλον θα ξεκινήσω διάβασμα νωρίτερα:|

Να το προσέξεις αυτό, είναι ανησυχητικο!:stuck_out_tongue:

Αχου… Και εγω τρελαινομαι για παιδια… Τι ευτυχια να ακους τις φωνουλες τους οταν παιζουν και τριγυριζουν στο σαλονι και τα βλεπεις χαρουμενα …:smiley:

Ευχομαι μια μερα να εχω δεκα παιδακια … :papas: :roll:

Ti γίνεται ρε παιδιά? Το λυσαμε το πρόβλημα της υπογεννητικοτητας!:stuck_out_tongue: :slight_smile:
Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι μάλλον το σκέφτεστε πολύ ρομαντικά το θέμα και ξεχνάτε τα πρακτικά…:roll:
Τα 5 και τα 10 παιδιά, ιδιαίτερα στη χώρα που ζουμε, με αυτες τις κοινωνικοπολιτικες συνθηκες είναι όχι απλώς εφιάλτης αλλά αυτοκτονία.
Μια χαρά είναι τα παιδιά, προσωπικά δε θέλω δικά μου, αλλά αβάσταχτες οι ευθυνες. Εδω καλα -καλα δεν μπορουν να τα βγαλουν πέρα με 2 παιδιά…
γι’αυτο να προσεχετε τι ευχεστε:p

:roll:

1 είναι αρκετό! κοριτσάκι κατά προτίμηση:oops:

Μα και βεβαια γνωριζω για αυτο αλλωστε θελω να γινω βρεφονηπιοκομος και το μονο σιγουρο ειναι οτι θα κανω τα αδυνατα δυνατα για να μην τους λειψει τιποτα. Ειναι αλλωστε η μεγαλυτερη ευθυνη που μπορει να επωμιστει ενας ανθρωπος. Δεν ειναι καθολου ευκολο να μεγαλωνεις παιδια σε αυτη την κοινωνια που παντου υπαρχουν κινδυνοι για αυτα. Απλα θα τους εξασφαλισουμε οσο το δυνατον την καλυτερη ζωη μακρια απο οτι τυχον τα ενοχλησει … Και για μια γυναικα, οπως εγω, μπαινει στη μεση και η μητροτητα που ειναι οτι καλυτερο στη ζωη μιας γυνακας… Τα παιδια για μενα ειναι οτι καλυτερο θα μπορεσω να εχω σε αυτη τη ζωη για αυτο και θελω πολλα.

:oops: :oops:

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΛΕ ΠΑΟΥΕΡ ΡΕΙΝΤΖΕΡ.

Οι άντρες θέλουν κορούλα,ισχύει.Το ίδιο κι εγώ,αλλά είναι δύσκολο να την προφυλάξεις από ρεμάλια που μόνο ένα έχουν στο μυαλό τους.

να’τος ο παιδόφιλος…
σ’αρέσουν τα μικρά κοριτσάκια ρε Δράκε??? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι8)

Στο Chicago όπου έχω και σπίτι και αμερικανικη υπηκοότητα κλπ, βλέποντας τον θείο μου είναι αρκετά έως πολύ εύκολο, τουλάχιστον μέχρι να μπουν στην εφηβεία. Για Ελλάδα να τα μεγαλώσω (λέέμε τώρα) με τίποτα…
Τεσπα νωρίς είναι, πριν τα 30 δεν παντρεύομαι :stuck_out_tongue:

Λέω να πάω σε κανα μπαράκι στην Πανόρμου απόψε να πιω τα έντερα μου :-k

έεελα!!8O ε, είσαι τυχερός. Πολύ τυχερός:)
κοιτα μη ξεμεινεις εδω αφου έχεις την επιλογή για εξωτερικο:wink: :stuck_out_tongue:

Για να μπεις μες στο bar
κάνε ντου
Για να πιεις το κονιάκ
κάνε ντου

Τώρα είσαι πιο σωστός :wink: