Σαν την παραδοσιακη ελληνικη οικογενεια στην παραλια με σπασαρχιδικα παιδακια που κανουν τον Ηρωδη να φανταζει ηρωικο προτυπο,δεν εχει.
Παντως βγαινει γελιο μερικες φορες.Χθες ενα πιτσιρικι ρωτουσε τη μανα του πως ειναι δυνατον οι γυναικες να ακουν τους χτυπους της καρδιας τους,αφου εχουν βυζια.
Πατέρας μπαίνει με το παιδάκι στη θάλασσα, προφανώς ένιωθε φουσκωμένος και θεώρησε πως ήρθε η στιγμή να αεριστεί, οπότε το παιδάκι αρχίζει να φωνάζει: “Έκλαθε, έκλαθε, έεεεεεκλαθεεεεεεεε!” και ο μπαμπάκας το αρχίζει στα μπινελίκια και το στέλνει στη μάνα του :roll: 8)
Μικρος τα κανεις και σου λενε ολοι χαριτωμενα"αχου το",“μπαααβο το παιζακι μας που εβγαλε κουρατζελακι” και τετοια,ενω αν τα κανεις τωρα,ενω το προιον ειναι ιδιο,παιζει να φας και ξυλο στο τελος.Τι ρατσισμος ειναι αυτος??
Ασε που θεωρειται πλεον ανωριμοτητα το να βαζεις το δαχτυλο του ποδιου στο στομα.[-X
Τι χαριτωμενο ρε μυρισε ινδικο φαγητο ολη η παραλια
Το δαχτυλο το φαζεις για να καθαριζεις τα υπολοιματα φαγητου ας πουμε; χτιζεις και καστρακια στην αμμο;
Ετούτη την ώρα γράφω το 666ο και τελευταίο μου post.Οι λόγοι της αποχώρησης μου είναι προσωπικοί και δεν θα τους αποκαλύψω,δε νομίζω άλλωστε να ενδιαφέρουν κανένα.Είμαι μόλις 1 μήνα και 3 μέρες μέλος στο forum,έζησα όμως ωραίες στιγμές,γνώρισα ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και έμαθα πολλά.Αν υπάρχει έστω κι ένας που στεναχωριέται γι’ αυτή μου την απόφαση,ας μην το κάνει.Μπορεί εγώ να φεύγω,ένας παλιός χρήστης όμως θα επιστρέψει και θα συνεχίσει το έργο μου.
Κρατήστε αγνό το spam… και ότι είπαμε ψωμί κι αλάτι.
Αντιο μεγαλε σπαμερ, φιλε και συναδελφε ρεηντζερ.
Τι θα απογινουμε οι υπολοιποι τωρα
Πως θα καταπολεμησουμε τον σφετεριστη nodi αμα δεν εχουμε τον μπλου για να κανουμε τον megazord
Θα μας λειψεις blue
ΟΪΜΕ :!:
Να 'σαι καλά μπλε power ranger όπου και να 'σαι και να μας προσέχεις από κει, εμάς, τους υπόλοιπους power rangers… Το spam σου θα είναι ζωντανό μέσα στις καρδιές μας. Μπορεί αυτό να λείψει από το φόρουμ αλλά το πνεύμα σου θα 'ναι πάντα κάπου τριγύρω. Θα κορνιζάρω κάποιο από τα post σου.
Αντίο
edit/ Τι διάλο, πόσοι power rangers δημιουργήθηκαν χωρίς να ρωτήσουν τον κόκκινο ή τον λευκό;
Ασ’τα να πανε. Εχει να γινει της μουρλης οταν ερθει ο ασπρος.
Μαγκες η αληθεια ειναι οτι μας λειπει ο μαυρος power ranger. Οποιος ειναι μεσα να μου στειλει πι εμ και να κανονισουμε τα διαδικαστικα της μυησης.
Νightwing, έμαθα θα συνεννοηθείς με την Ράνια. Έχει καλώς.
Τεσπά.
Έβλεπα ΝΕΤ χθές και άκουσα για την βόμβα διασποράς που έπεσε στην πλατεία του Δημαρχείου του Γκόρι. Τι δγιάλο ήταν αυτό; Τις πετάνε σε διάφορα μέρη και όταν σκάνε πολλά μικρά μπαλάκια πετάγονται και όποιον πάρει ο χάρος… :? Μετά σου λέει πολεμάμε με τον στρατό κτλ, δεν κάνουμε επίθεσεις σε άμαχους πληθυσμούς.