τοτε θα ειναι o MASTER OF PUPPETS!!!:p:D:p
ξέρεις
:spam::spam::yesmaster:
:lol:Κοιτα σουξέ ο Πρίντεζης!
Είχα την ατυχια να τον δω το 2006 στη φιεστα του Θρυλου, μαζι με Μπάρλο, Παπαμακαριο κτλ, απ’εξω απ’το ναό, και ενα κομπλεξ για το υψος μου το ψιλοεπαθα!:lol:
Αλλα βρηκα δικαιολογια, αυτοι είναι ψηλοι δεν ειμαι εγω κοντη!
καλά ρε συ, το μπασκετ το βλεπουμε για το αγωνιστικό μερος, οχι για τους παικτες!
Με την ομορφιά ούτε καλάθια μπαινουν, ουτε μεταλλια κατακτωνται:p
τωρα εχει στον αντ1 ugly Betty κ ειναι guest star o gene Simmons(ΚΙSS) οποιος ενδιαφερεται ας βαλει!!!
Kαλα ετσι οπως εγιναν τα πραγματα κ δεν περασαμε το ριχνουμε στην ομορφια των παικτων…!!!για παρηγορεια!!!
τωρα εχει στον αντ1 ugly Betty κ ειναι guest star o gene Simmons(ΚΙSS) οποιος ενδιαφερεται ας βαλει!!!
Αυτός είναι σίγουρα πιο ugly από τη Betty, ορθώς έπραξαν και τον φώναξαν.
το πουφ του μπομπ σφουγκαράκη είναι μικρό…τζάμπα λέφτω…γ***ιολικο κράτος
Καταλαβαίνω τα οποιαδήποτε προβλήματα σου.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΕ!
ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ
ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ
ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ
ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ,ΜΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ
Ρεητζερ, το καλύτερο τραγούδι που έγραψε ποτέ ο Καρβέλας. Έυγε.
ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!
Τράβα στα jumbo πάρτο κ θα με θυμιθείς…και γαμώ…δίπλα υπήχρε ένα με τα αυτοκινητάκια που παίζει να ήταν κ μεγαλύτερο!ειδικά μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που να χωρέσουμε σε μικρά πουφ…θα κάνουν μπουμ…τέτοια απογοήτευση είχα να πάθω από τότε που αγόρασα ένα beyblade…15 ΕΥΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΗΡΩΣΑ(η μάνα μου)
Γιατί μου θυμισες τα bayblade. Δεν ήταν ανάγκη.
OBAMA Ολε Ολε Ολε Ολε Ολε
ο Παπανδρέου έχει μία ανεξήγητη γοητεία…από που να πηγάζει?
Πριν ή μετα το πεσιμο απο το ποδηλατο? Γιατι απο τοτε που επεσε απο το ποδηλατο εχασε τον τιτλο του easy rider!!!κριμα κριμα…
Κανείς δεν είναι άσφαλτος συνονόματη…κάπου άκουσα πως ίσως αρχίσει το skate
Η 10η Εντολή ειναι πολυ cult σείρα ! Ο Παπανδρέου σπούδασε στη Σουηδία, έχει μάθει στην ησυχία και στη τάξη.
προφητικο το τραγουδι της αβριλος sk8ter boi κατι ηξερε!!!