ΕΡΩΤΗΣΗ!
ξερετε κανενα site στο ιντερνετ που πουλαει μπλουζακια με συγκροτηματα, αν γινεται ειδικη παραγγελια, δλδ να τους στειλω εγω εικονα, και αυτοι να μου την τυπωσουν στο μπλουζακι?
Πραγματικα…ειναι αυτη η ψυχικη αναταση που σου προκαλει το αγνο συναισθημα της ευγενους αμιλλας,του συναγωνισμου και οχι του ανταγωνισμου για ενα στεφανι ελιας,η αναδειξη του παρελθοντος και του παροντος,του πολιτισμου και της ιστοριας της διοργανωτριας χωρας…αχ…οποία συγκινησις…
Μια μέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του Death Magnetic 8)
ΕΡΩΤΗΣΗ!
ξερετε κανενα site στο ιντερνετ που πουλαει μπλουζακια με συγκροτηματα, αν γινεται ειδικη παραγγελια, δλδ να τους στειλω εγω εικονα, και αυτοι να μου την τυπωσουν στο μπλουζακι?
Τόσα μαγαζιά υπάρχουν που το κάνουν αυτό.
Επισης την επετειο της πτωσης των διδυμων πυργων
Θα προτιμούσα να πω πως δάκρυσα λόγω μιας αλλεργίας που έχω σε κάτι λουλούδια που έχει μια βλαμμένη δίπλα,αλλά οκ.
οταν μενεις στην αθηνα. δυο μαγαζια εχει η χρυσουπολη, αλλα το ενα φτιαχνει μονο οταν παραγγειλεις πανω απο 8 μπλουζακια, και στο αλλο μου απαγορευτηκε να ξαναπαω :oops:
Emo αλλεργια…
Πήγες να σουφρώσεις?
Είμαι emohead.
Υπάρχουν και τα ΚΤΕΛ.
δεν μπορούν δλδ να ανοίξουν αύριο με ωράριο 8-20 ???
Where is this City Of Gold ?
Somewhere Far Beyond ?
Edit : Κακος μοντε
Μπα,να μη κάνουν διάκοπες οι άνθρωποι? Άσε που θα πρέπει να πληρώσουν και τους μαθητές με τέτοιο ωράριο.
μήηηπως θες να ξεφορτωθείς κάποιον/ους???
δε νομιζω να συμφωνούν με το “επιτέλους” όσοι πάνε ακομα σχολείο
δε πουλανε εκει
Έχω ακούσει από έμπυρη πηγή ότι στα ΚΤΕΛ παίζουν χοντρά ναρκωτικά.
Νεοτερος χρηστης : Chuck=God παει το φορουμ παιδες!Θα το ριξει ο Τσακ Νορρις…
8O
pm με όλες τις λεπτομέρειες. Ευχαριστώ.
Kαι στο καπακι ενα εντελως τυχαιο forward κατα δω…γκουχ γκουχ…ευχαριστω επισης…