ΜΠΑΝ στον καρβου!
κυριε καρβου, νομιζα τετοια μιση μονο στο ωρα του λαου τα βγαζαμε :oops:
Μισή; Ποια μισή; Μισή μερίδα;
Με προβλημάτισες τώρα…
το δάσος - τα δάση ?:-s
Οι ράνγκερς πάντα ήταν μισητοί επειδή ήταν όμορφοι,είχαν μεγάλα όπλα,zords(δεν είχαν πρόβλημα στο παρκάρισμα κι όλας) και τόσα άλλα προνόμια.Καταλαβαίνω…
Λοιπον. Εξηγουμαστε δια να μη παρεξηγουμαστε.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΙΚΑ. Ειδατε εκει 5 ατομα με παρομοιο αβαταρ και τους ονομασατε κλικα. Η μονη μας επαφη ειναι μεσω πισι, και εκει δηλαδη μαλακιες πεταμε, λιγες φορες θα συζητησουμε για ταινιες σαν καλοι δηθεν γιουζερς που ειμαστε, θα πουμε για μουσικη, και την υπολοιπη ωρα θα συνεχισουμε να εκτοξευουμε λογια ανουσια.
Ολο αυτο ξεκινησε επειδη μιααααα φορα σε εεεενα μσν παρτη πεταξα για τους ρανγκερς. Και ειπαμε να ανοιξουμε ενα σχετικο τοπικ. Ε μετα η παλιμπαιδιστικη αυτη κινηση συνεχιστηκε με τα αβαταρς και την ρανγκερικη συμπεριφορα.
Πειτε μας 5 βλαμμενα ατομα, πειτε μας 5 ατομα που δεν λενε τιποτα στην ουσια.
Αλλα οχι κλικα
Γιασονα για διαβατηριο θες ταυτοτητα και κατι παραβολα απ’οτι θυμαμαι. Και φωτογραφιες για διαβατηριο.
αρχικα ηθελα να βαλω αυτο
μετα ομως, επειδη δεν ηθελα να σας χαλασω τη διαθεση, εβαλα μια πιο γλυκια. μελι.
γτ ομως να βαλεις το λυπημενο και συνοφρυωμενο μπομπ?για να χαρακτηριζει τη διαθεση σου?
Να προσθέσω απλά ότι οι ιδρυτές των ράνγκερς είμαστε εγώ η ράνια και ο σαμάνος.
Δεν θέλω να είμαι uncredited
γτ ομως να βαλεις το λυπημενο και συνοφρυωμενο μπομπ?για να χαρακτηριζει τη διαθεση σου?
οχι, δεν ξερω.
αμα ειναι θα ειχα βαλει αυτη
ντα3ει ρε φιλε δεν σου κλεβουμε τη δοξα!!
αυτη δειχνει οτι πεινας?:-k:-s
Ντάξει, αγαπάμε μάνο. Πραγματική αγάπη ε. Νιώθω ότι είναι τεράστιος σαν άθρωπας.
οχι ρε, οχι ρε.
δειχνει ποσο κουλ ειμαι :!:
Σκατουλες…
Ναι ε,δηλαδή ο Σκουφάς,ο Ξάνθος και ο Τσακάλωφ ήταν χαζοί? Εγώ γιατί να μη μείνω στην ιστορία?
Ευκολο ρε,δωσε λευκη κολλα.
Α μη μου τα θυμίζεις,μια ζωή με αδικούσαν στην ιστορία.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
And Hokam comes and saves the day!..
Ξεκινησα διαβασμα.