Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Τι λέει η μούφα για το Blair Witch Project ρε???

Είδα το blair witch και με έπιασε ναυτία,ακόμα δεν έχει σταματήσει.Αληθινό γεγονός [-X

αληθινο γεγονος???χαχαχχαα!ναι ρε και ο αρχοντας των δαχτυλιδιων ειναι βασισμενο σε αληθινα γεγονοτα!

Αυτή η σκηνή με τις μύξες στο Blair Witch ήταν επική… !

Ενδιαφέρουσα ταινία πάντως, αλλά (αν και δε το έχω δει) έχω την αίσθηση απο αυτά που έχω ακούσει πως το Ring (για το original μιλάω) είναι πολύ πιο τρομαχτικό…

Bασικά για λόγους promotion ειχαν πει πως ειναι αληθινο στορυ, αλλα αποδειχτηκε μουφα μεγαλη…

Αν και ντεντ δεν αναφεροταν στην ταινια σαν αληθινη ιστορια νομιζω :stuck_out_tongue:

Ρε παίδες παρεξήγηση :stuck_out_tongue: Το αληθινό γεγονός το είπα για τη ναυτία.Αυτά που λέγανε ότι είναι αληθινό υλικό που βρέθηκε κλπ ήταν μούφα,θέμα προώθησης όπως αναφέρθηκε.

Ούτε εγώ έχω δει τα ιαπωνικά ring ακόμα αλλά είμαι σίγουρος πως είναι πιο τρομαχτικά.

Βασικά η πρωτοτυπία του Blair Witch και αυτό που έφερε το όλο hype ήταν ακριβώς αυτή η αληθοφανής αλα-documentary προσέγγιση του, με την φορητή κάμερα κλπ… Όταν κάτι δίνει την αίσθηση οτι είναι αληθινό είναι πολύ πιο τρομαχτικό…

Σε αυτό πόνταραν οι δημιουργοί του και γι’ αυτό πέτυχε σαν ταινία…

Βασικά είναι αγαπημένο χόμπι του ντεντ να λέει πώς αποκαλύφθηκε το ότι το Blair witch project είναι μούφα (όταν μαζευόμαστε στο αρχηγείο γύρω από την φωτιά το λέει συχνά). Ωραία ταινία είναι μπρε και χωρίς να πρέπει να είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. [-X

Καλά ναι,η όλη φάση του promotion και η ταινία πέτυχαν,άλλωστε κέρδη 248.639.099 δολαρίων με budget 22.000 δολαρίων τα λένε όλα και φυσικά η πετυχημένη συνταγή αντιγράφηκε από πολλούς.Απλά θεωρώ το Rec πχ καλύτερη ταινία,η κάμερα δε κουνιέται τόσο(που προσωπικά με κούρασε στο blair witch,άλλοι δεν είχαν πρόβλημα) η ταινία όμως παραμένει ρεαλιστική.

edit:Μα Wretch,μέχρι πριν από κάποιους μήνες νόμιζα πως ήταν αλήθεια όλα αυτά,γι αυτό το λέω αν τύχει και μιλήσω με κάποιον για τη ταινία σε περίπτωση που είναι αθώος σαν κι εμένα και νομίζει πως είναι αληθινή ιστορία.

καλα εχετε δει το rec???αυτο ειναι χεσιμο!

επισης τα ρινκ τα ιαπωνικα ειναι γαμηστερα!!

Για το rec έχω ακούσει τα καλύτερα απο ΟΛΟΥΣ όμως μέχρι τώρα, όσο αφορά το πόσο τρομαχτικό είναι σαν ταινία… Ήταν να πάω να το δω ρε γμτ αλλά δεν έκατσε…

Ένα λέω μόνο,το rec παίζει να είναι η πρώτη ταινία που με έκανε να κλείσω τα μάτια μου(σε 2 σκηνές μάλιστα).

φαντασου! Ειναι και ρέηντζερ!

Ranger αλλά και ευαίσθητος :oops:

να το δεις φιλτατε!η ταινιουλα τα σπαει ευκολα…και το καλο ειναι οτι μενεις λιγο μαλακας.

για πες σε ποιες σκηνες??

Εγώ από τότε που είδα την Κατάρα σταμάτησα να βλέπω με την ίδια άνεση θριλερ κτλ κτλ. Σοκ. Νόμιζα ότι το παιδάκι είναι κάτω από το κρεβάτι μου το βράδυ και τέτοια όμορφα.

Εκεί προς το τέλος,αν με πιάνεις :wink:

Κι εγώ :oops:. Να φανταστείς για μια βδομάδα έκανα μπάνιο με ανοιχτή την κουρτινα :lol:#-o Ήμουν και ανυποψίαστος είχα δει ελάχιστα θριλερ.

Βέβαια στη δεύτερη ταινία έριξα τρελό γέλιο

Μανο σ αγαπαω

Σταματα να γλειφεις μοντς ρε, δεν θα γινεις ποτε ενας απ’αυτους!