Τον αγιασμό του Πανθρακικού εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Super League, τέλεσε το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Κομοτηνής, ο παπά-Βασίλης, ο ιερέας που κάνει τον αγιασμό της ομάδας από το 2004.
:lol::lol::lol::lol::lol:
Τον αγιασμό του Πανθρακικού εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Super League, τέλεσε το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Κομοτηνής, ο παπά-Βασίλης, ο ιερέας που κάνει τον αγιασμό της ομάδας από το 2004.
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ντροπή του.
Σήμερα είναι μέρα ίφριτ. Από αύριο.
Αύριο βάλε Μπάστα
Υπάρχει μια σχολή που είναι στο Αριστοτέλειο και λέγεται Κινηματογράφου Θεσ/νίκης μπλα μπλα. Θέλει κάμποσα μόρια. Καλά ως εδώ. Αλλά λέει είναι Καλών Τεχνών ΑΠΘ κτλ. Εισαγωγικές θέλει ή πανελλήνιες; :-s
Νομίζω πανελλήνιες…
Γιατί θυμάμαι ο θείος μου έλεγε…
“σε αυτή την σχολή πάνε αυτοί που την παίζουν στην θεωρητική…”
Το “μου κλέψανε το ριφφ” μου θυμίζει…
“μου φάγανε το μπιφτέκι μου”
:lol::lol::lol::lol:
Νομιζω με Πανελληνιες μονο περνας.Ψαξ’το περισσοτερο αμα σ’ενδιαφερει.
Τελικά έτσι πρέπει να είναι. Απλά έχω κάποιες αμφιβολίες επειδή είναι Καλών Τεχνών. Όλοι με πανελλήνιες λένε βέβαια. Θενξ παιδιά
η βαση της σχολης φετος 14809
Ναι, τα έμαθα. Θενξ πάντως! Ενδιαφέρον που ανεβαίνει (είναι καινούρια σχολή απ’ όσο ξέρω) η βάση.
karvou δουλευόμαστε τώρα? Τι ήταν αυτός ο πόντος που μου χωσες,πλάκα μου κάνεις? Αν ψάχνεται αφορμή να με banάρετε κάντε το κατευθείαν χωρίς μουφό-infractions.
:!:
τα ποπ κορν, μου θύμισαν ξανά το πόσο large γύρισα από τις διακοπές στην Άνδρο. 2 κιλά βαρύτερος και η χοληστερίνη από τα τηγανητά της γιαγιάς χτυπάει κόκκινο… Ιδέα για τόπικ!
Άσε τα topics και βάλε αυτόν για avatar
Τι μπορω να φάω τετοια ωρα σπιτι καμενος στον υπολογηστη? Και να μπορω να πεσω για υπνο μετα…:-k
σαντουιτσακι ζαμπον-κασερι
δημητριακά με γάλα!
Δεν ειναι κακο… Δεν θα εχω για πρωινο αλλα κατι θα γινει…
Μετα απο μπυρες ειναι οτι πρεπει… ναι ξεχασα να το πω αυτο…:?
μετά από μπύρες, μόνο η τεκίλα ταιριάζει!