Ναι κορίτσια, το λινκ έπρεπε να κάνει φτερά.
Το κρατησες καπου να της το δωσεις με αλλο τροπο ή τζαμπα εψαχνα σαν το μαλακα?
Η κίτρινη power ranger έχει φροντίσει για όλα.
ΠΡωωθείς τη πειρατία, αισχρολογείς… Τστστσ
Μην ανησυχείς,της το δωσα το link.
Συγχαρητήρια για το σβήσιμο του link.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ,ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
Reeevolution calling, reeeeeevolution calling, reeeeeevolution calling meeeeeeeeeeee.
Συγχωρέστε με, πρώτη φορά κατέβασα πειρατικό cd. :oops:
αγκμφ
Συγχωρεμένη. Στα 1000 κάν’τα κανένα copy σε τίποτα dvd και στείλτα μου ταχυδρομικώς! :!:
ναι ειμαι σιγουρος πως κανενας δεν κατεβαζει πειρατικα εδω μεσα
Οι rangers τρελαθηκαν.
Μιλαει ο ενας στον αλλον σε τριτο προωπο.
Ο ενας καταστρεφει τα ονειρα του αλλου.
Σεηβ μη
“Τι λένε οι rangers γι’ αυτό; Ποιοί αναλαμβάνουν τις ευθύνες;”
ωχ…γιατι με κοιτατε ολοι ρε?στο ντεντ πειτε τα που μα ςντροπιαζει εγω ο κακομοιρος δεν κανωτιποτα:p
shmaer o μπλακ ρειντζερ ερχεται αθηνα.μην χαιροσαστε.δεν δινω φιλοδωρημα…μονο αυτογραφα αμα θελετε.ανττε…και καλη υπηρεσια στο υπολοιπο σωμα…μουαχαχαχα
ηθελα να πω πως εχω χιλιαδε πειρατικα,αλλα και αυθεντικα cd με προτιμηση τα πειρατικα.χα.ρε μην χαιροσαστε.θα σας τα πρηζω ΚΑΙ απο την αθηνα
Εγώ φίλε μου αν θες να ξέρεις αγοράζω μόνο αυθεντικά cd μουσικής,το ίδιο κάνω και με τα dvd.Σπάνια θα πάρω και από καμιά εφημερίδα που θεωρείτε αυθεντικό κι ας μην έχει σπέσιαλ φύτουρες.
Μολις σκοτωσα μια κατσαριδα με λακ.
Αφού η λακ σκότωσε κατσαρίδα,δεν μπορώ να φανταστώ τι κάνει στα ανθρώπινα μαλλιά. 8O
απορία διαβάζοντας το τόπικ για τον Πανούση:
Μόνο οι αριστεροί πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά στους εργαζόμενους και υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που τους απαγορεύεται να οδηγούν καλό αυτοκίνητο? Αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα, δε μπορείς να γίνεις αριστερός?
Eγώ συνήθως τις σκοτώνω αχτένιστος. Αλλά όπως θέλει κανείς
Nα καπαρώσεις την ευρεσιτεχνία…