Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Διόρθωσα τον τίτλο του θρεντ. Και αυτό έγινε στο ποστ #12896 :-s

Πρόσθεσες το κόμμα στο ό,τι? :-s

στις 50,000 να θυμηθούμε να βάλουμε και τόνους! :lol:

Bάλε και κενό μετά την τελεία! Και τόνους.
εδιτ: ναι, το λέει και ο Καρβου.

Ω ναι

εδιτ: Αποπάνε, βαριέμαι

Ένα τραγούδι αφιερωμένο σε όλους όσους είναι αυτήν τη στιγμή στο φόρουμ

τσηρζ

cheers mate

ενα απο μενα http://www.youtube.com/watch?v=9u4AV_ATTMo

:stuck_out_tongue:

καν τους ban#-o:lol::p:wink:8):roll::smiley:

μόλις παρατήρησα ότι στο thread του Death Magnetic υπάρχουν tags.

>>> :respect: <<<

O δημιουργος των emots δε τη παλευει με την αγγλικη.

Μπράβο Μάνος…Μπορώ να διευκολύνω το έργο των μοντς υποδεικνύοντας και άλλα ανορθόγραφα και άτονα ποστς ,περί τα 35986654 βρήκα και ξεκινάω απο αιδό:!:
Cheers…καλές δουλειές να χετε(ουπς απόστροφος):stuck_out_tongue:

Μιλώντας για το South of Heaven.

metal advocate:
im sorry, but you guys are crazy. if you want to worship satan, do it in the bush after dark, not in the music industry

LVH:
Tell me what bands you like then, ‘metal advocate’

metal advocate:
LVH, the bands i like are anything that sounds good, i came across this type of music by mistake. i am a righteous follower of metallica, which lead me to liking led zeppelin, megadeth, pantera, slipknot, system of a down, linkin park, jimi hendrix, korn and joe satriani. someone told me slayer was great. someone lied…

LVH:
Ok, I like this type of Music, but it doesn’t mean I am a goth. And also, out of all those bands/artists you stated, i like all of them, except linkin park. You can’t judge everyone here as a goth, just because they like slayer. Most of us probably have a broad taste in music, and listen to it because it sounds good, not because we agree with the beliefs of the band.

τρεις μήνες μετά
metal advocate:
ok guys im sorry, my views have changed since my last couple of posts. i see what i was like before, because now i am classed as a goth at my school cuz i listen to slayer. my apologies. rock on

χαχαχχ

Κάτι άκυρο: Εχετε ακούσει οτι έρχεται η Jenifer Lopez?

She’s cumming,ε coming ηθελα να πω.

Κατι ακουστηκε.

Ενας φιλος μου λεει εχει πάρει ήδη εισητήρια. Εγώ δεν έχω πάρει πρέφα, ούτε αφίσες έχω δει, ούτε διαφημίσεις#-o

20 Σεπτέμβρη…
εντιτ :Παντου εχει διαφημίσεις

Προτιμώ τον Ricky Martin…βγάζω και ωραία στο singstar το Lavida loca

[-X Δεν είσαι true…

Εγώ σε μια σχολική γιορτή που λέτε, πάω κανονικά να παίξω στο αρμόνιο κάποιο επαναστατικό κι ετς τραγούδι, όλος ο κόσμος κάτω να περιμένει, και με το που το βάζω στο ON να σου ακούγεται το Livin la vida loca που ήταν αποθηκευμένο στο αρμόνιο και κάποιο ηλίθιο απ’ τη χωρωδία είχε πατήσει κατά λάθος το κουμπί καθώς το πειράζανε (σε φάση ουάου τι ειναι αυτό!)
Δελεάστηκα να το αφήσω να παίξει όλο, μα μετά σκέφτηκα ότι δεν αρμόζει στο πνεύμα της γιορτής :-s

λοιπον οποιος ενδιαφερεται για την JLO υπαρχουν κ εισιτηρια VVIP με 350 ευρω κ με αυτο το εισιτηριο θα μπορεις να πας στο παρτυ που θα κανει στο λαγονησι!!!Θα ειναι κ αυτη εκει!!!για αυτο αγορια τρεξτε να προλαβαιτε!!!