Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Σοκολατα ρε…τι βανιλια κ μλκ;
Φυσικα,αν υπαρχει επιλογη κουκις τα κλανουμε ολα!

όχι ρε γμτ!:frowning:
είχε τελείωσει…:cry:

Ειλικρινά ήμουν έτοιμος να το ποστάρω. Δεν παίζει. Κάθε φορά που τον κάνει ο καθηγητής στον πίνακα κατσουφιάζω και με ρωτάει τι έπαθα.

Περι γεωμετρείας: Καθηγητής έκανε στο πίνακα ένα τρίγωνο, και έφερνε παράλληλες κλπ κλπ. Ενα από τα σημεία που είχε ονομάσει ήταν ένα με το γράμμα G. Και εκεί που έκανες ερωτήσεις, πετάει το υπερθεικό “Που είναι το σημείο G σας?”

:expressionless:

Ένας φίλος μου σήμερα που ακούει βαριά λαϊκά κλπ (όχι και πολύ κοντινός τώρα πια) έλεγε για την μεταλ τα κλασικά “δεν είναι μουσική αυτή που ακούτε” και πετάει το θεϊκό “άσε που τρώτε και αυγά στις συναυλίες”. Του λέω “γιατί?” και λέει “αφού όλοι σας κυνηγάνε”.

Αχαχααχ βγάλτε τον Varg έξω ρεεε

φέρτε τον damnation ρε ποιον varg…

Τις τελευταίες μέρες συνειδητοποιώ πόσο μας μισούν. Μάλιστα τώρα θυμήθηκα πέρσυ στην Κηφισιά που με είχαν κυνηγήσει κάτι κάγκουρες, και ένας φίλος μου λέει “πάμε κηφισιά και όποιον βρούμε τον βαράμε” και γυρνάει ο άλλος και λέει “ναι αλλά η Κηφισιά έχει και κάτι μεταλλάδες”. Αχαχαχα έλιωσα.

όποιος θέλει, μπορεί να το δοκιμάσει! :lol::lol::lol:

Μα καλά, ποιος στο καλό είναι τελικά αυτός ο Scott Ian που στέλνει κάθε μήνα ημερολόγιο στο Metal Hammer και μας μπαρουφιάζει συνεχώς με εμπειρίες του με διάφορα γνωστά συγκροτήματα του rock (Metallica σε αυτό το τεύχος π.χ.); :-k

Έχει και άθλιο μουσάκι… [-X

βασικα ο Scott Ian ειναι o rythm guitarist των anthrax :slight_smile:

Και ποιος τους ξέρει αυτούς; :dunno:

:!::!:
:expressionless:

Οι anthrax θυμίζουν χημεία οπότε όξω.

καλα λες

Οκ.

Kariolides.

Τα greeklish απαγορεύονται:)

Θες να φας ζβαν?

Αει στο καλο σου μου ανοιξες την ορεξη.