Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

καμια σχεση το σμακ νταουν με τον κουνγκ φου ρε…αν ειναι δυνατον…

εκανα παλια κουνγκ φου :smiley:

Κι εγώ παλιά έπαιζα σμακ νταουν με φίλους :smiley:

Τώρα είναι ανάπηροι…:expressionless:

χαχα, τωρα το ειδα αυτο.

Ε λιγο πολυ λεει (μη περιμενεις ακριβή μεταφραση ε :p) οτι στο line-up των Jan Dorn βρισκεται ενας γνωστος απο τα παλια: ο Jan Lubitzki ήταν τραγουδιστης των αξεχαστων Depressive Age, Βερολινέζων θρασομεταλλαδων (emotional thrash λεει :lol:). Στην τωρινη του μπαντα παίζει drums και τραγουδαει παραλληλα. Η μπαντα(κουαρτετο) παιζει σκληρό, παθιασμένο dark metal, στο οποίο πού και πού υπαρχουν ______. Η φωνη του Lubitzki δεν εχει χασει το παθος της, οι στιχοι -γερμανικοι- ειναι συγκινητικοί και ωμοι. Η αυτοκτονια, η εξαπατηση, οι επισκεψεις σε μπουρδελα, τα ναρκωτικά και ανάλογα θεματα αποτελουν το περιεχόμενο των στιχων των κομματιων, που δεν αφηνουν ασυγκινητο σχεδον κανεναν ακροατη. Οι εξι νεοι τίτλοι του σκοτεινου rocker εχουν σπανιο δυναμισμο και μια αυρα μελαγχολίας απο την αβυσσο αιωρειται που σε ανατριχιαζει (ω τι ποιητης!). Μουσική με εντονα καλτ χαρακτηρα.

τωρα εκει στο κενο με το Synthie-Klang παιζει να εννοει ηχους απο συνθεσάιζερ αλλα δεν ειμαι σιγουρη :-k

:slight_smile:

Αυτα με τα μπουρδελα ειναι του φενιατος προστυχιες. Δεν λεει τετοια πραματα. [-X

να πω τα καλαντα?:-s

Σοφία, ειμαι εγω προστυχη? :frowning:

ΝΙΩΣΤΕ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΝΙΩΣΤΕ ΝΙΩΣΤΕ

Με την καλη εννοια. ματακια

Αυριο εχω αγιασμο!
Θα παω να παρω τα βιβλια μου!
Αχ τι καλα!

Είμαι άνιωθος ρε n00b.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι τα βιβλία θα είναι εκεί?

Rania το παγουρινο και τις ταπες σου μην ξεχασεις.

Το παγουρινο μου εχει πανω ποκεμον και ειναι κουλ.

be prepared.καλώ τον Γιούγκερμαν

Ο Γιούγκερμαν και η Γκιούλιβερ αχτύπητο δίδυμο.be prepaid

παραδίνεσαι?

Όχι :expressionless:

prepaid λέω να βγάλω της Κύπρου αλλά όλο το αναβάλω…

ΑΤΕ bank

Ε βγαλ’ τη τη τιμημένη.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ