Bacillus:
Ένα στοιχείο σχετικά με το χιούμορ και κατ’ επέκταση με το γέλιο είναι ότι ο μετωπιαίος λοβός του εγκεφάλου παίζει σημαντικό ρόλο σε διανοητικές διεργασίες και στην ικανότητα αντίληψης του χιούμορ. Εκεί συνδυάζονται πληροφορίες από τα κέντρα της σκέψης και τα κέντρα του συναισθήματος. Ερευνες με ασθενείς που έχουν εγκεφαλική βλάβη στο μπροστινό μέρος του εγκεφάλου τους (όπως από εγκεφαλικό ή από ατύχημα) δείχνουν ότι αυτά τα άτομα δεν μπορούν να αντιληφθούν το χιούμορ σε ανέκδοτα ή γελοιογραφίες, ενώ τα κανονικά άτομα ή ασθενείς με βλάβη σε άλλο σημείο του εγκεφάλου αντιλαμβάνονται το χιούμορ και γελούν.
πες τα φιλτατε βλαξλ…
και γω μαζι σου συντροφε συναγωνιστη
Γεια σου Βλαξλ! Καλως ηρθες στο φορουμ και καλως εφτασες εκει στα ξενα :!:
Στο σταρ εχει castaway. Τομ Χανκς, αγαπαμε.
dexter1
September 20, 2008, 11:43pm
Bacillus:
Ένα στοιχείο σχετικά με το χιούμορ και κατ’ επέκταση με το γέλιο είναι ότι ο μετωπιαίος λοβός του εγκεφάλου παίζει σημαντικό ρόλο σε διανοητικές διεργασίες και στην ικανότητα αντίληψης του χιούμορ. Εκεί συνδυάζονται πληροφορίες από τα κέντρα της σκέψης και τα κέντρα του συναισθήματος. Ερευνες με ασθενείς που έχουν εγκεφαλική βλάβη στο μπροστινό μέρος του εγκεφάλου τους (όπως από εγκεφαλικό ή από ατύχημα) δείχνουν ότι αυτά τα άτομα δεν μπορούν να αντιληφθούν το χιούμορ σε ανέκδοτα ή γελοιογραφίες, ενώ τα κανονικά άτομα ή ασθενείς με βλάβη σε άλλο σημείο του εγκεφάλου αντιλαμβάνονται το χιούμορ και γελούν.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ
Bacillus
September 21, 2008, 12:01am
Ειρωνια?
Μηπως θες κανα pondo?
Πρ’επει να βγάλω τα χειμωνίατικα μου, άμεσα.
Bacillus
September 21, 2008, 12:33am
E οχι και να τα βγαλεις. Εχει που εχει κρυο μην το παρακανεις. Εγω λεω να ριξεις καμια μπλουζα πανω σου και το βραδυ με κουβερτα νανακια
¶σε πρέπει να τα βγάλω όλα, γιατί με 85 λεπτα το λίτρο στο πετρέλαιο, δεν μας βλέπω καλα…και άσε που κουβέρτες, μακρυμάνικες μπλούζες και όλα τα παρόμοια, μυρίζουν ντουλαπίλα !! :-s
Bacillus
September 21, 2008, 12:40am
Ρε συ, γυμνος θα μεινεις? Θα παγωσεις! Τι πετρελαια και ιστοριες μου λες. Εγω λεω να τα βαλετε ολα
[SIZE=“4”][CENTER]Στις 02.00 ξεκινάει στο Star ‘‘Η Λαμψη’’.[/CENTER][/SIZE] :roll:
Ε, πλακα κανεις.
Kubrick?
Bacillus
September 21, 2008, 1:28am
Αλλιως θα τελειωνε 8 το πρωι
Πόσο μεγάλος είναι ο Quentin? Πόσο;
Bacillus
September 21, 2008, 1:35am
Να με συμπαθατε, δε ξερω ξενες γλωσσες.
Wretch
September 21, 2008, 1:36am
Ορίστε ένα αναπάντητο ερώτημα.
Όσο για την λάμψη ήταν υποψηφία για να την δω σήμερα. Ωραία, θα την δω σε λίγο αν είναι. Από Κιούμπρικ, Λολίτα μακριά η καλύτερη.
shaman
September 21, 2008, 1:36am
Herzliche Glukwunsch zum Geburtstag
Geh zum Teufel :@
Βάκιλλε καλώς επέστρεψες.
Λάμψη -------->η καλύτερη ταινία τρόμου , η καλύτερη ερμηνεία όλων των εποχών , για μένα.
Κουέντιν -------------> ασύλληπτος νους…τέλος.
Τελικά δεν μετάνιωσα καθόλου που δεν βγήκα έξω.:roll: