Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Επειδή είναι βέλγικα και λέγονται Les Schtroumpfs. Άρα μάλλον οι Άγγλοι είναι πάλι οι ανώμαλοι :stuck_out_tongue:

Ε πως να το προφέρουν το schtroumpfs οι έρμοι οι άγγλοι? Το κάνανε λοιπόν smurfs που προφέρεται πιο εύκολα! :stuck_out_tongue:

Είναι κάτι σαν το ΣΤΡΟΥΝΤΕΛ (strudel). Φαντάζεστε έναν άγγλο να παραγγέλνει φαγητό και να λέει:

“hello, could i have a cup of tea with some sugar please and a STRUDEL?” :stuck_out_tongue:

:lol:

Πώς τα λένε δηλαδή τα στρουντελ;

Κάποιος δεν θα έπρεπε να είναι εκεί που είναι τώρα και να χαζοχαζεύει. Έχει δουλειά και deadline. Και δεν ακούει και στις παραινέσεις των άλλων… :frowning: [-X

Πόσο μου έλειψε το spam,είχα και πρόβλημα με το internet.

Άλλαξε τίποτα εδώ ή τα ίδια? Ποιος πέθανε(δηλαδή έφαγε μπαν),ποιανού μεγάλωσαν τα μούσια,ποιος ψήλωσε,ποιος μάκρυνε/'έκοψε τα μαλλιά του.

Έχουμε και δικαίωμα στο διάλειμμα ε. Πωω, αν ήσουν εργοδότης ή διευθύνουσα σε καμιά επιχείρηση θα σουν πολύ σκληρή ε…!!!

Καμία αντίρρηση. Σε χρονομετράω όμως, ε; Υπόψη…

Ναι. Είμαι ΚΑΚΙΑ και ΜΟΧΘΗΡΗ! :twisted:

Το small των portishead σας κάνει όλους να φαίνεστε πολύ ασήμαντοι.

Εγω ειμαι και απο μονος μου. Δε ζηλευω. :slight_smile:

Γιατι διαγραφηκε το “Ασυλο παραλιγο διεγραμενων ποστ” ?

1. Μηνύματα προσβλητικού/επιθετικού χαρακτήρα θα σβήνονται εξ’ ολοκλήρου χωρίς προειδοποίηση. Η επιμονή σε τέτοια μηνύματα αυξάνει την πιθανότητα ban του χρήστη..

όποιος την πάταγε και πόσταρε κάτι που διεγράψαμε, πολύ απλά θα μας ανάγκαζε και εμάς να λάβουμε τα μέτρα μας. Θα ήταν κρίμα να την πατούσαν έτσι. Εξάλλου, υπάρχει λόγος που διεγράφονται και το ξεκαθάρισε και ο monte εξ αρχής νομίζω…

Μα δεν θα ποσταραν προσβλητικου/επιθετικου χαρακτηρα μηνυματα, αλλα ασχετα με το θρεντ στο οποιο βρισκοταν το ποστ που ηθελαν να σχολιασουν.

@ Βάκιλο
εντάξει, αυτό μπορούν να το κάνουν σε τόσα μέρη. Στο προφίλ του χρήστη, στο εισαγωγικό του τόπικ στο introduce, με πμ, στο “Βαριέμαι πείτε ό,τι σας καπνίσει” κλπ.

Θεωρώ όμως πως είναι καλύτερο το να μη γίνονται. Διάλογοι που παρεκτράπησαν μία φορά (και για αυτό έγινε moderation) κατά 99,9% θα παρεκτραπούν και 2η αν συνεχιστούν και πάλι θα κάνουμε moderation. Άσε που απαγορεύονται και τα quote σε διεγραμμένα. Όταν ο άλλος ποστάρει εν γνώση του κάτι που πάει κόντρα στους κανόνες και οι υπόλοιποι του απαντάνε λες και το ποστ του είναι εν ισχύ, τότε έχει “πετύχει” εν μέρη και το σκοπό του. Έγινε θέαμα, προκάλεσε και μάζεψε και την προσοχή επάνω του. Ένα τέτοιο τόπικ εξάλλου δε θα βοηθούσε στη διατήρηση του φιλικού και κόσμιου κλίματος στο φόρουμ.

Ρε παιδια,το ριφακι στο 3:30 του Stormrider των Iced Earth μου χει κανει deja vu απο καποιο αλλο σονγκ και για καποιο λογω νομιζω και σαουντρακ ταινιας…δε ξερω μου φαινεται πολυ γνωστο,μηπως το χει προσεξει κανεις σας?

Θα ειναι ΑΛΛΗ μια κλεψια του ποταπου αυτου συγκροτηματος.

ειπα να μη φαω ολη μερα σημερα αλλα δεν αντεξα…εσπασα…

Παιζει κανα ραμαζανι?

oχι παιζει κοιλουμπα!

Αντρας χωρις κοιλια, γυναικα χωρις βυζια

πιστευω οτι πιο πολυ συγκινουν την γυναικα οι κοιλιακοι φετες απο το μπυροκοιλ αρα μαλλον η θεωρια σου ειναι λανθασμενη