ουουουου καλά είσαι!
θα πνιγούμε πάλι!:-s
ο πολιτισμος εξημερωνει τα ήθη… Αντε καλή συνεχεια…
Μας την πέσανε αλοδαπα πορνο-ειδή…
H επίθεση των bots… Δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει στο φόρουμ αυτό που γίνεται 2 μέρες τώρα.
Πηραμε σεμιναρια Java με το προγραμμα επιδοτησεων του υπουργειου μπας και μαθουμε τιποτα παραπανω απο οτι στη σχολη και μεχρι στιγμης,στα 5 απο τα 13 συνολικα μαθηματα,εχουμε φτασει στο εκπληκτικο επιπεδο να μας δειχνει καθηγητης πως να φτιαχνουμε πινακες…:-s
Τζαμπα χανω 9 ωρες τη βδομαδα γαμω.Και εχω σε μιση ωρα μαθημα.Και ΒΑΡΙΕΜΑΙ να παω.
Τα bot που έχουν κατακλύσει 2 μέρες τώρα το φόρουμ έχουν ομολογουμένως γαμάτα ονόματα. Ονόματα όπως:
accedarawlet, emopedrox, embapekam, infufanuttywsbi, neeverreplerm, traickickkete.
Δε χάθηκε να βάλουν κανένα όνομα “yannis” τουλάχιστον να φαίνονται και πιο καμουφλαρισμένα?
Ετσι οπως παει το πραμα, βλεπω να με κανουν επιτιμο δημοτη του Σικαγο.
Tι σημαίνει bot, μοντεράτορα??? :?
Όχι κρύωμα, ΟΧΙ ΤΩΡΑ :!:
Δυστυχώς το κρύωμα μας έχει καταβάλλει όλους
Oh my god I can’t believe it I’ve never been this far away from home!
Χμμ, τι ορισμό να του δώσω. Μια ιδιαίτερη κατηγορία ψεύτικων χρηστών, που γράφονται σ’ ένα φόρουμ για παράδειγμα μόνο για να ποστάρουν διαφημίσεις, links για site, κλπ. Μερικές φορές κάτι τέτοια bots μπορεί να είναι και επικίνδυνα με τα λινκς που δίνουν π,χ. Και αυτά είναι τα spambots. Οκ, δεν είναι δικτυακός Μπαμπινιώτης ο ορισμός, αλλά κάνει πιστεύω!
edit: για φαντάσου, μόλις πετύχαμε άλλο ένα.
Τι μου το θυμισατε?αρκετα υπεφερα τη περασμενη βδομαδα.
“Americans are NOT stupid”.
Η κουβέντα συνεχίζεται εδώ. :p:lol:
Να τον ξεμπανάρω να έρθει να κουβεντιάσουμε??:lol:
Ε ναι. Δλδ μπορει να ηταν μποτ, αλλα ισως ειχε και αυτο ψυχουλα και ηθελε να πει κατι
Όσο πάνε τα bots γίνονται όλο και καλύτερα πάντως! Προτείνω να φέρουμε κανένα απ’ αυτά κάποια στιγμή στην κουβέντα μας! :lol:
Ειναι λιγο ντροπαλα ομως…
τι ειναι τα μποτς και τι δουλεια εχουν σε τουτο το τιμιο φορουμ ? εξηγηστε καλοι μου ανθρωποι( και ουχι μποτς)