Ετσι ΤΑΤΟΥΖΑ
Στο συνταγμα εχει τα παντα :
ΤΑΤΟΥΖΑ Ετσι
Yπαρχει ρε. Ειναι η διαδικασια του τατουαζ, η γνωστη σε ολους μας. Μονο που κατα το τατουζα, ο τατουατζης πινει ουζα και απλα σε μουτζουρωνει και σου πεταει σαρκες εξω. Εχει πλακα γιατι ο πελατης συνηθως ειναι δεμενος στην καρεκλα και με δεμενο το στοματακι.
Ακριβως οπως το λες, απλα δεν ειναι δεμενο το στομα.Εχει φιμωτρο.και χειροπεδες χερια-ποδια.
Βασικα κρεατογεμισμενο ειναι το στομα του! :X
ποδια.χερια- χειροπεδες και φιμωτρο.Εχει στομα.το δεμενο ειναι δεν απλα λες, το οπως Ακριβως
Μου 8υμιζει το vandersex…
vandersex το 8υμιζει Μου
Eurotrip ε?
Εδω ειναι τα αποτελεσματα της απο πανω διαδικασιας
“Ἢ ποίηση τοῦ Βάρναλη, γράφει ὁ Μενέλαος Λουντέμης, δὲ μύριζε ποτὲ γάλα.”
Μετα λενε οτι φταινε οι ζεστες.
Βαριέμαι γαμώ τη τύχη μου. Αυριο δεν εχει μετρο. σχολή με λεωφορεία. εργασια για παρασκευη. φακ. φακ. φακ. φακ.
μακιντος εισαι για το μπεο που μου ζητας να μπαναρω διαφορους χρηστες. ουστ.
βαριεμαι λεω οτι μου κατεβει, σε λιγο παω για υπνο. βαριεμαι βαριεμαι.
Εγω λεω σοφι, να τους αφησεις να λενε… Αστους να λενε, αστους να λεεεεεε Ε νε!
Ο όσιος Ονούφριος είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασκητές της Ορθοδόξου Εκκλησίας. Καταγόταν από την Περσία και έζησε ασκητικά σε μια από τις αιγυπτιακές ερήμους. Σε νεαρή ηλικία εγκαταβίωσε σε Κοινόβιο Μοναστήρι, όπου παρέμεινε για αρκετά χρόνια στην άσκηση και την υπακοή. Αργότερα με την ευλογία του Γέροντός του αποσύρθηκε στην έρημο. Εκεί συνάντησε τον ερημίτη Ερμία, ο οποίος, μετά από θεία αποκάλυψη, τον περίμενε και τον οδήγησε σε μια καλύβη κάτω από έναν πελώριο φοίνικα κοντά στον οποίο υπήρχε πηγή καθαρού νερού. Εκεί στην ησυχία επεδόθη σε μεγαλύτερα πνευματικά γυμνάσματα και προσευχόταν αδιαλείπτως για όλη την οικουμένη. Με την εν χάριτι άσκηση καθάρισε την ψυχή του από τα πάθη και έφθασε στον φωτισμό και την θέωση…
to be continue…
Κανονες του φορουμ γραφουν οτι οποιοδήποτε νικναμε προσβάλει χρηστες, τρωει αυτοματα μπαν, ε εμενα με προσβάλει, αρα σουτ και γκολ
Ο αζουρίτης είναι ορυκτό του χαλκού με ωραίο μπλε χρώμα. Βρίσκεται κατά κανόνα μαζί με άλλα χαλκούχα ορυκτά, από τα οποία και σχηματίζεται υπό την οξειδωτική επίδραση του νερού και του αέρα. Με τον αζουρίτη μοιάζει πολύ στο χρώμα, αλλά δεν πρέπει να συγχέεται, ο ημιπολύτιμος λίθος λάπις λάζουλι ή λαζουρίτης. Ο αζουρίτης ήταν γνωστός από την αρχαιότητα και ο Πλίνιος ο Πρεσβύτερος τον αναφέρει με το όνομα «κυανός» (kuanos) ή caeruleum.
Χημική σύσταση
Από χημική άποψη, ο αζουρίτης είναι βασικός ανθρακικός χαλκός, με μοριακό χημικό τύπο 2CuCO3 Cu(OH)2, δηλαδή ανάμιξη 2 μερών ανθρακικού χαλκού με ένα μέρος υδροξειδίου του χαλκού. Το 55,2% της μάζας του είναι χαλκός. Το μέσο μοριακό βάρος του είναι 344,67.
Φυσικές ιδιότητες
Ο αζουρίτης κρυσταλλώνεται στο μονοκλινές σύστημα, αλλά οι κρύσταλλοί του δεν είναι πάντα ομοιόμορφοι, αντιθέτως διαφέρουν πολύ στις διάφορες εμφανίσεις του ορυκτού. Παρουσιάζονται άλλοτε ως μεγάλα πολύεδρα πρίσματα και άλλοτε χωρίς εμφανείς έδρες, σχηματίζοντας π.χ. σφαιροειδή συσσωματώματα. Το ειδικό βάρος του αζουρίτη είναι 3,77 ως 3,89 (μέση τιμή 3,83) και η σκληρότητά του είναι 3,5 ως 4 βαθμοί στην κλίμακα Mohs. Ο αζουρίτης έχει λάμψη υαλώδη και χρώμα μπλε ως λουλακί, από το οποίο και διακρίνεται εύκολα, καθώς είναι πολύ λίγα τα ορυκτά με αυτό το χρώμα.
Γεωγραφική κατανομή
Ο αζουρίτης βρίσκεται συνήθως με άλλα (οξειδωμένα ή όχι) ορυκτά του χαλκού, καθώς και με φυσικό «αυτοφυή» χαλκό. Ιδιαίτερα συχνά απαντάται μαζί με μαλαχίτη, που είναι επίσης βασικός ανθρακικός χαλκός, αλλά με τύπο CuCO3Cu(OH)2. Το μείγμα τους αποκαλείται αζουρομαλαχίτης. Βρίσκεται σε πολλά μέρη της Γης, ενώ στην Κίνα και στο Chessy-les-Mines κοντά στη Λυών απαντώνται τα καλύτερα δείγματα. Στην Ελλάδα, αζουρίτης βρίσκεται στη Μακεδονία, τη Θάσο, το όρος Όθρυς και το Λαύριο.
Με ποια λογικη εχουτε σκολη ενω δεν εχει μετρο, αλλα και λεωφορεια για μερικες ωρες;
Ακουσες Κων/νε μου τι λενε τα πουλακια;
Πουλακια ειναι κι ας τραγουδουν, πουλακια ειναι κι ας λενε.
Ελια εις το μαγουλον
Ελια εις τη μασχαλην
Η απεργία των λεωφορείων είναι απο τις 5-8 το πρωί απ ότι ξέρω. Επίσης ξέρω οτι είμαστε απο τις λίγες σχολές που δεν έβγαλε σημερα καμια ανακοινωση για το τι διαολο θα γινει αυριο.
Αλλά ΕΚΠΑ σ αγαπάμε.
Μακιντος, το κουμπακι του μπαν είναι πολυ δελεαστικο στο προφιλ σου:)