Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Πες ότι είναι στο Fuzz, στη Βουλιαγμένης

Εμ… Και εσυ… Τοσα σου κατεβαινουν στο ακυρο στο κατω κατω … :stuck_out_tongue:

5 σελιδες μεσα σε μιαμιση μερα δνε ειναι πολυ??

Τι φάση είναι εκεί???

Συναυλιακός χώρος είναι, είχαν παίξει και οι blind guardian πέρσι εκεί

Κατι που θέλω να πω εδώ και βδομάδες…

κύριε Ρουσόπουλε,

κι εγώ μακρυά μαλλιά έχω.
και μούσια.
και στα μαύρα ντύνομαι.

Κάνα Ολυμπιακό Ακίνητο για μένα δεν παίζει??? :p:p:p:p

[SIZE=“4”]ΠΑΩ LONDON ΓΙΑ ISIS ΚΑΙ FANTOMAS ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE]

Γινεται όπως θα γυρνάς να τους φέρεις κατα δώ??? [-o<

Ναι θα τους απαγαγει.:lol:

ΝΑΙ!!! και άμα λάχει πληρώνω εγώ τα υπέρβαρα στο αεροδρόμιο…8)

Ειδικα τους Φαντομας. Τι θεικο billing ειχαν κλεισει τοτε ρε με Acid Mothers Temple, Enslaved και Merzbow. Νομιζω ηταν κι ο τυπος απο Bauhaus.

Ασταδιαλα το θυμηθηκα και τις κοβω.

Όξω Αντίχριστε!!! Μας διαολίζεις απογευματιάτικα!!! ::!:

Να μαντεψω τοτε πως εισαι κιε συ αναμεσα σ΄αυτους που τις κοβαν κεινο το δυσμοιρο καλοκαιρι.

Καλά μαντεύεις! Άλλο ένα ποστερ να ξεθάψω…:wink: είχε και DJ Spooky μαζί νομίζω?

Dj Shadow μαλλον. Δεν ειμαι σιγουρος

Ολη η Αλήθεια θα αποκαλυφθεί το βράδυ (που θα πάω σπίτι) στο κεντρικό βραδυνό μας ποστ στο “αφίσσες συναυλιών” Μείνετε μαζί μας!!! :lol:

Εγω τουλαχιστον μπορεσα και ειδα το “Μιχαλακη” στο αν πριν 4 χρονια.Το πως αντεξα εκει μεσα με αλλα 700+ ατομα και χαλασμενο εξαερισμο σεπτεμβρη μηνα ειναι απιστευτο.

Ημουν και γω στο κότερο. :slight_smile:
Μάλιστα με τριγύρναγε ένα κρύωμα εκείνο το καιρό και είχα σκάσει μύτη με μακρυμάνικο! #-o

(Το οποίο, όταν γύρισα σπίτι μου, από τον ιδρώτα έκανε κάνα 2λεπτο να ξεκολλήσει από πάνω μου και να μπορέσω να αλλάξω) :?

Το πολυ 720 ατομα θα λεγα. Το ιδιο εγινε και στους Katatonia, τοσοι ημασταν.

Αν θυμάστε, συμφωνα με την ανακοίνωση των διωργανωτών, στο χώρο ήταν ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟ 300 άτομα. Βέβαια τα γέλια που ακολούθησαν την ανακοίνωση φανέρωναν την αλήθεια…:lol: Μόνο εγώ είχα βρει κάπου 6 άτομα που είχαν μπει τζάμπα… :lol::lol::lol: