Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Αυτο ισχυει σε ολο το forum, οχι μονο σε αυτο το thread…:lol: :lol: :lol: :smiley:

:ban:

:lol: :lol: :stuck_out_tongue: 8) 8O

[QUOTE=freedomofrock;106119]WELCOME!!!

Ξεκινα, γραψε σε ενα θεμα, και αφεσου ελευθερη… Η ροη της κουβεντας θα σε παρασυρει και τα υπολοιπα θα ερθουν απο μονα τους…:smiley: :)[/QUOTE

Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα!!!:smiley: θέλω να πάρω δώρο σε καποιο φίλο μου ένα εισητήριο για τη συναυλία Metallica!! Το ξέρω πως είναι νωρίς αλλα είναι τα γενέθλια του και θέλω να του κάνω έκπληξη!! Το θέμα είναι οτι δε μένω Αθήνα και δεν έχω πιστωτική!!!Τί μπορώ να κάνω για να το αγοράσω???:-s

Γινομαστε φιλοι και το αγοραζεις σε εμενα 8)

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εγω ηθελα να το πω αυτο!!!:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Τελικά πως μπορώ να το αγοράσω???:wink:

Δεν εχεις κανεναν γνωστο να σου αγορασει???Απο ποιο μερος εισαι αν επιτρεπεται?

Απο Έβρο είμαι!!!Δεν έχω γνωστό στην Αθήνα… Και εγώ το σκέγτηκα αυτό…:frowning:

Aυτο που σε βολευει περισσοτερο ειναι απο το ticket house στη θεσσαλονικη Eθν.Αμυνης 20 + Τσιμισκη 2310 253630

:slight_smile: 1000 Ευχαριστώ…

'Η με πιστωτικη αλλων…:slight_smile:

Και αυτό το σκέφτηκα αλλά είναι μεγάλη διαδικασία…Μέχρι να παρακολουθήσω τους γονείς μου και να μάθω τον κωδικό θα έχει γίνει η συναυλία…Αλλά μετά είναι και οι ενοχές…:-k

Που τις βαζεις αυτες???:smiley:

Τώρα να ρωτήσωκαι κάτι αλλό?? Όλοι ενήλικοι είστε?!:-s

Εκτος απ’τον zafrock και τον vedder(δεν νομιζω να υπαρχει και κανας αλλος) ναι!!!:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Στο σωμα ναι :stuck_out_tongue:

Και πόσο χρονών αν επιτρέπεται??:!:

[SIZE=“6”]19 ΠΑΡΑ 3 ΜΗΝΕΣ!!![/SIZE]:smiley:

Yπαρχει σχετικο θεματακι αν θυμαμαι καλα και εκει θα βρεις ολες τις ληξιαρχικες πληροφοριες που θες!:wink:

Ότι να’ναι!!! Τεσπα παιδια χαρηκα που τα είπαμε και για τις πληροφορίες αλλα πρέπει να σας αφήσω…Καληνύχτα!Τα λέμε