:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Βleedin “Liako” History
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Βleedin “Liako” History
Δεν θέλεις να δεις πως είναι οι ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ φωτο στο φέιςμπουκ…
Avere una fame da lupi.
Πες το στα ελληνικα. Ειμαστε και μερικα μπαουγκς εδω και δε καταλαβαινουμε.
Πειναω σαν λυκος εγραψα αλλα τωρα εφαγα αυγα αρα δεν εχει νοημα πχια.
Πουλαω αρχειο .doc με συλλεκτικο σημερινο ποστ:roll:
Καλημέρα αγαπητό φόρουμ!!! :D:D:D
(γιατί χαίρομαι? έλα ντε)
Μάκιντος, σε μένα θα το δώσεις χωρίς να σε πληρώσω.
Ποιός εσβησε το ποστ του Unholy 2 ???
Δεν ειχα προλάβω να το διαβασω …:(Ηθελα να το διαβασω μαζι με τον πρωικό καφέ…αλλα που…
Πφ, αρκετά ασχοληθήκαμε.
Εσεις…Εγω δεν πρόλαβα…Ειχε κ αυτον τον τιτλο που δεν καταλαβαινα …μου κίνησε την περιεργεια βρε αδερφε…!!
Ετσι, ξυπνας το πρωι με νευρα και λες τι να κανω, μπαν και ντιλιτ.Εβγαλες το κομπλεξ σου για σημερα.
:lol:
Κακε μοδ
Υπάρχει κανενας οπαδος του πανιωνιου;
μια απορία…
ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ Π***** ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ???
Οι τράπεζες κ οι πολυεθνικές γιατι;
Για να ξέρω σε ποιον να απευθυνθώ για την άλλη απορία μου…
Και γω έχω μακριά μαλλιά.
και μούσι.
και φοράω μαύρα.
Κάνα Ολυμπιακό Ακίνητο για μένα δεν παίζει???
Ρε! βύσμα έχεισ; Αμα δεν έχεις δεν εχει τπτ για σένα πάρτην χαμπάρι! Εδω είναι Ελλάντα γκεγκε; Οχι παίξε γέλασε.
ΒΑριέμαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κ δε φτιάχνει κ ο τένονταςςςςςςςςςςςςς
ΚΑΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ;
βρήκα αυτό. κάνει?
:?
Δεν έχεις να χάσεις τπτ αμα το δοκιμάσεις.
Αλλα όχι μάλλον
Καλησπέρα παιδιά!
Α, ο ανχόλι μάρτιρ είμαι προτού αρχίσετε να ψάχνεστε (!), και θα ξεκινήσω με ημιπαράκληση: διαβάστε πριν σβήσετε και αφήστε κανα παιδί να το διαβάσει ρε, όλα κουλ, το διάβαζμα διευρύνει ορίζοντες, και έξυπνοι χρήστες είναι και καλύτεροι πολιτικοί είστε για να τους πείσετε μετά τι κακός είμαι, δε θα κάνω κανά brainwashing, μη φοβάστε.
Λεπόν, υπό νορμάλ συνθήκες δε θα έκαμα αυτό εδώ το ποστ αλλά θα έκαμα κατιτίς άλλο (οφφτόπικ μεν, διασκεδαστικό δε - κι αυτό είναι δέσμευση!) Αλλά οι υπάρχουσες συνθήκες περιλαμβάνουν ένα μπαν στην πλάτη μου και ένα γενικό κλίμα διωγμού, λύσσας και αφάνισης, άρα με αυτόν τον ύπουλο τρόπο (το να πω τη γνώμη μου αφού έχω μπαναριστεί και μου έχει αφαιρεθεί κάθε δικαίωμα προσέγγισης του φόρουμ/των στελεχών-μια φορά άνοιξα τον Firefox και ήρθε αστυνομία στο σπίτι μου!- δικαιολογεί μέχρι και μόνιμο μπαν από τον πλανήτη φαντάζομαι) θα προσπαθήσω να πω ένα-δυο πράγματα που με πικραίνουν μωρέ αδερφέ και θεωρώ ότι έφαγα μπαν άδικα. Η αυτοβιογραφία του σίριαλ κίλλερ πίσω από τις μπάρες λοιπόν, αν θέλετε και τίτλο.
Θα αρχίσω με τη γενική θεώρηση του ότι εξυπηρετούσα ως χρήστης μόνο το τρολλάρισμα και το σπάμμινγκ. Χμου. Ας το δεχτώ. Απλά τι γίνεται εδώ. Όταν έχεις πολλά να πεις μωρέ αδερφέ ΚΑΙ περί μουσικής ας πούμε (αφού αυτό σας νοιάζει πχ) και παντού τα πρώτα θρεντς είναι περί Άιρον Μέιντεν, Μαστέιν καφέδες και τέτοια , σόρρυ αλλά δε θα συνεισφέρω. Πα να γράψω στο οφφτόπικ που χει και πλάκα τουλάχιστον. Κατ’ επέκτασιν, στο όφφτοπικ έλεγα την αρλούμπα μου, έκανα την πλάκα μου, ΔΙΑΦΩΝΗΣΑ καμμιά φορά με χρήστες τύπου μάμμυ κλπ (οκ, άτσαλα, σόρρυ, αλλά δεν το γραψα για να την βρίσω, απλά διαφώνησα λέμε.) Που οδηγούν αυτά; Στην τελική διαφώνησε κ άλλος κόσμος με μάμμυ (χαχαχ, τι αστείο όνομα-όχι μάνες), με την επιλογή Έλλανορ για πρέζιντεντ (μόλις θυμήθηκα ότι ΕΓΩ προσωπικά αντέδρασα γιατί ζήλεψα που δεν έγινα εγώ μοντ-μαααλιστα), με οτιδήποτε άλλο αλλά γω τελικά έφαγα το πόντο-μπαν. Γιατί έφαγα μπαν ακριβώς; Γιατί άνοιξα την ώρα του λαγού και πόσταρα φωτογραφία του αγώνα του παναθηναικού (πανέξυπνο λογοπαίγνιο!) - 1 πόντος, γιατί είπα στη μάμμυ ότι δεν έχει δικαίωμα να ζητάει να πάμε να δούμε ψυχίατρους - 2 πόντοι, και επειδή χιουμοριστικά έβαλα τη φάτσα του Έλλανορ (τον οποίο κοροιδεύατε σεις οι μοντς γιατί τον θεωρείτε χαζούλη και γι’ άλλα διάφορα-αχ μην κρύβεστε μωρέ παιδιά, μια οικογένεια είμασθε) για άβαταρ - 2 πόντοι. Ωχ, κοίτα σύμπτωση, το άθροισμα είναι 5! 6 μήνες λοιπόν(υποθέτω μόνιμο, ποιον κοροιδεύουμε) μπαν , χωρίς να σταλεί ιμέιλ με τους λόγους, χωρίς να μπορώ να ρωτήσω γιατί (ο Καρβού έχει εξελιχθεί σε νέο Πόντιο Πιλάτο υποστηρίζοντας πως προσπαθούσε να μας σώσει και έβαζε τα στήθια του μπροστά και πλακώθηκε με Μ.Α. και ΣΙΑ - και C.I.A. απ’ ότι έμαθα μετά/οι μελλοθάνατοι σε ευχαριστούν Καρβού ξενιτεμένε), καθώς οι μοντς πλέον έχουν ζωή , είναι απασχολημένοι και φυσικά “έχουμε το μσν μόνο για τη δουλειά μας”. Σιγά ρε μάγκες, μια ερώτηση του γιατί ακριβώς έφαγα το μπαν είπαμε να κάνουμε. Αλλά μιας και τα βαριέστε/σνομπάρετε αυτά ως μικρότητες, είπα να γράφσω δω για τι εγώ ΝΟΜΙΖΩ πως έφαγα το μπαν και να με πείτε αν συμφωνείτε (ναι, σιγά).
Λεπόν, το πρώτο μπαν πριν από 1-2 χρόνια το είχα φάει (πάλι χωρίς αιτιολόγηση) γιατί άνοιξα το “Οι φάτσες σας 2: Η επιστροφή” - τόπικ που επανήλθε αμέσως μετά το μπαν μου και είναι ακόμα κει ψηλά. Τότε είχαν κλειδώσει το “Οι φάτσες σας” , άνοιξα αυτό και μου το έσβησαν (πάλι χωρίς αιτολόγηση) ώστε να εκμαιέυσουν το μπαν. Ντάξει μωρέ μη βαράτε, κερδίσατε. Άνοιξα τις φάτσες σας 2, έφαγα το μπαν, γιατί δεν κάνετε μπαν πλέον όποιον άλλον γράφει κει μέσα; Α ναι σωστά, γιατί αυτοί δεν ΝΟΜΙΖΑΜΕ πως την είχαν πέσει στην κοπέλα του Μ.Α., όπως έκαναν Ανχόλης, Τελίσβας και οι τότε χρήστες. Άρα μπαν. Και μετά φυσικά βγαίνει ο Ρουσόπουλος ΜοντεΚρίστο να μας πει ότι δεν υπάρχουν προσωπικά παιδιά, κάνατε λάθος στο φόρουμ, ας προσέχατε τη συμπεριφορά σας. Ε παιδιά, μαντέψτε, έχω ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ που αποδεικνύουν πως τα παίρνετε όλα ΜΟΝΟ προσωπικά οι κει πάνω, που άμα τα αναφέρω θα αρχίσει ο τρίτος παγκόσμιος! (χαοχοαχο γέλασα μόνος μου, το πιάσατε ατιμούτσικα!) Ένα ακόμα παράδειγμα είναι το ότι ο συμπαθέστατος Τόλκκης ας πούμε έχει επιτεθεί ουκ ολίγες φορές σε χρήστες αλλά το ότι είναι φίλος με Μ.Α. και ΣΙΑ δεν τρέχει και τίποτα, δεν τραβάμε κανά ζόρι. (Τόλκκι το ξέρεις ότι σε συμπαθάω, μη μου γκρινιάξεις κ εσύ) Εεεε, τι να κάνουμε. Είπαμε, πηδάμε τα εμπόδια και οι χαζοί όχι μόνο δεν τελειώνουν, αλλά φτιάχνουν και ακόλουθους και πληθαίνουν (το πιάσαμε το υπονοούμενο μωρέ καρβού ) Δηλαδή αυτά δεν είναι μόνο αστειότητα μάνγκες μου, είναι θλιβερό ρε, κοιτάχτε το.
Λοιπόν , επειδή βαριέμαι να γράφω τόσα πολλά, το ποστ δεν είναι παρά μία -χωρίς προσβολές και καντήλια- πρόσκληση/πρόκληση (μιας και το προτιμάτε να το συσχετίζετε με μένανε) για απάντηση,μετά κάντε με μπαν ή σκοτώστε με, χέστηκα μωρέ, αλλά θέλω να μάθω γιατί τόση τρελή μανία που έφτασε σε επίπεδα όταν έφτιαξα το χαριτωμένο Μπλάιντ Γκάρντιαν ακάουντ και το κάνατε μπαν να σβήνετε εκτός από το ακάουντ ένα ένα τα ποστ που έχει κάνει. Σας φανταζόμουν με φλογοβόλο και πρόσωπα πολέμου να εξαφανίζετε μέχρι και το χώμα του χωριού που κάψατε, αράξτε ντε, αστείο ήταν, αποκτήστε χιούμορ. Παραδεχτείτε ότι ΔΕΝ είναι μπίζνες αλλά προσωπικό πλέον, να ξέρουμε τι γίνεται, γιατί αλλιώς μιλάμε για απλά δείγματα κατάχρησης εξουσίας στην οποία περίπτωση θα συνιστούσα να βρείτε κοπέλες/αρχίσετε κρύα ντους ειδικά το χειμώνα, λειτουργεί η ομοιοπαθητική.
Σε γενικές γραμμές μιας και η πρώτη αντίδραση θα είναι να το σβήσετε/μπαν/προσευχηθείτε να μου μεταδώσουν καρκίνο, θα σας παρακαλούσα να μην το κάνετε και να ξηγηθούμε μωρέ παίδες γιατί ούτε σας πείραξα, ούτε μέγα φόβητρο αποτελώ, ένας απλός άνθρωπας με σάρκα και αίμα είμαι και σεις είστε μυστήριοι και υπεράνω και νομίζετε ότι θέλω να σας φάω τα φόρουμς και τις γκόμενες. Δε θέλω, αληθεια. Τους το χω πει. Αν και τα φόρουμς με πόθησαν ιδιαίτερα.
Ελάτε, είδατε, ούτε μία κακιά λεξούλα! Δε θα χει να λέει και ο Έλλανορ τώρα όπως στα του ΔατςΓουάη. Φιλώ και αναμένω απάντηση γιατί αλλιώς θα μείνω με τη γεύση της αδικίας μπουχου.
ΥΓ. Μωρέ σας παρακαλώ η απάντηση να μην είναι “έπρεπε να χεις φάει μπαν καιρό πριν αλλά σου χαριστήκαμε” γιατί έχει λιώσει η καραμέλα, είναι χειρότερο από τα “απλά θέλω να μείνω για λίγο μόνος”/“δε φταις εσύ, εγώ φταίω” και δε βγάζει και νόημα. Γω απλά σας είπα μη μπλέκετε τα προσωπικά με μπίζνες και μην προσποιείστε ότι δεν τα μπλέκετε. Καλοί κουτσομπόληδες είστε και του λόγου σας και το παίζετε δικαστές , ωχού.
ΥΓ2. Εκτός από το να το σβήσετε, μην αρχίσετε το άλλο σας κόλπο, τη μέθοδο Μόντε, όπου κάνω ένα ποστ και κλειδώνω λέγοντας “απαντήσαμε, το θέμα έληξε.” Ρε Ρουσόπουλε καρδιά μου, άραξε, γιατί φοβάστε δω μέσα τόσο πολύ πλέον το οποιοδήποτε, το παραμικρό δείγμα ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τη λειτουργία του φόρουμ ρε παιδιά; Ούτε οι μάζες θα σηκωθούν να σας φάνε ούτε τίποτα; Απλά το να τρώει πόντο η Ντέξτερ για ακυρότητες, μπαν ο Ντεντ γιατί είπε “ρε, ο Δατς Γουάη” και άλλα τέτοια, τα θεωρώ χαζά ρε σεις, για καθήστε κάτω, δεν είστε ο Πάπας ε, στην τελική το φόρουμ σας ταίζει μια ζωή, μην αντιμετωπίζετε κι εσείς τους εγγεγραμμένους χρήστες μόνο ως νούμερα και να πανηγυρίζετε στα ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ για τα ρεκόρ επισκέψεων. Καθήστε λίγο να δείτε τι έχει να πει και ο τάδε κακομοίρης ΤζονΒλα που του κλειδώσατε το τάδε ηλίθιο τόπικ, που διαμαρτυρήθηκε για το άρθρο, για το πάρτυ, για το οτιδήποτε. Μη μεταφράζετε ΟΛΕΣ τις κριτικές σε κακοπροαίρετες (όπως ήδη έχετε κάνει με το ποστ μου από την πρώτη λέξη).
ΥΓ3. Μόντε, τα “σε αγαπάμε, και για αυτό σε μαλώνουμε” τα ακούω βερεσέ. Δε με αγαπάτε, δε σας αγαπάω και το ξέρουμε. Αλλά δε σηκώνει μπαν ΜΟΝΟ αυτό.
Ξεκολλήστε και ανοίξτε μυαλά. Τα μάτια σας όσο τα κρατάτε ανοιχτά για να κοιτάνε οθόνες δεν τα πάνε και τόσο καλά ως τώρα.
Τώρα αναρωτήθηκα “τι ασχολούμαι” και μου απάντησα “έλα ντε, αλλά”.
τα ποστς του Ανχόλι είναι πιο συλλεκτικά και από την πρώτη έκδοση του Live Scenes from New York!!! :lol::lol::lol::lol: