Iχ Ιαξ Μπλιαχ Μπλιαξ Μπλαχ Blah Blasphemy
Χρειάζομαι επειγόντως οδηγίες.
1 γατάκι 1 ημέρας είναι στο σαλόνι μου, τσιρίζει και μου σπάει τα α******. Τι να κάνω?
Aνοιξε πολ!
:lol3::lol3::lol3:
1 γατακι
Ξίδι
3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί
1 1/2 κούπας λάδι
Αλάτι
3 φύλλα δάφνης
6-8 κόκκοι μπαχάρι
6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
3-4 σκελίδες σκόρδο
----- Για τη μαρινάτα
1/4 κούπας ξίδι
4 φύλλα δάφνης
20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
10 κόκκοι μπαχάρι
5 σκελίδες σκόρδο
Πλύντε καλά το γατι και ξεπλύνετε το με ξίδι. Κόψτε το σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του γατιου μέσα σ’αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετέ τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του γατιου, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με το γατι. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε το γατι για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του γατιου στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.
Σιχαμα το ιδιο σκεφτηκαμε, σ’αγαπω!
(: (: (: (: (: (: (:
Ο λερις ειπε οτι τσιριζει και του σπαει τα αρχιδια. Αλλιως θα του ελεγα να το παρει αγκαλιτσα (: (: (: (: (: (:
Και αυτον αγαπας?
Αφηνω το σποιλερ κενο για να το συμπληρωσεις εσυ
Και σενα σε λεει σιχαμα?!
Δεν αφηνω κανενα σποιλερ!
Εεεεεεμμμμμμ. Ετσι ειμαστε εμεις οι κοινες. Τα ιδια λεμε παντου.
Κοιτα να δεις! Και εγω κοινος ειμαι (:
Τωρα αν καταφερω μια μερα να γινω κοινη…αχχχχ…αδικη φυση…
Η μάνα του που είναι;
Τα κουτσοπινει με τον μαυρο γατο.
Σμπαρακουακ.
Thnx (: (: (:
Η συνταγη δεν ειναι δικια μου ομως ):
Η σωστη χρηση μετραει! Η πρωτη φραση με καθηλωσε.
Mερικές φορές, ένα μεταλλικό ταπεράκι στην τσάντα, όταν έρχεται σε συχνή επαφή με την καρέκλα, μπορεί να δώσει έναν “industrial” τόνο σε μια συνηθισμένη διαδρομή με το λεωφορείο… 8)
Με samples/λούπες από γιαγιάδες να γκρινιάζουν “Αμάν ρε αγόρι μου μ’ατό το κλαπατζίμπαλο που κανει νταγκα-νταγκα όλη την ώρα!!!”:lol::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
μπερδεψα το εκκλησια με το βαριεμαι και εγραψα εκει οτι θα παμε εκδρομη αυριο !!!1
Μην το πινεις τοτε!
Ε, μην τα λες ρε :Ρ
Κι εγώ θα πάω εκδρομή αύριο. Περίπατο για την ακρίβεια. Πολλά σχολεία μαζεύτηκαν γαμώτο κι ένιωθα ξεχωριστή :Ρ