Θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω, θέλω…
Και γω. Κυριως θελω.
excuse me, πότε πρόλαβες να θέλεις κι εσύ;
Moυ τελειωσε ρε συ. Για αυτο θελω (:
Εμένα δεν μου τελείωσε, δεν είχα και θέλω
Όταν η βαρεμάρα έχει καταστροφικά αποτελέσματα… :-s
Προσεχε πως μιλας για τα αποτελεσματα. Μη σε καταστρεψω (:
Δίκιο! χαχαχαχαχαχα
Σκουρτζος: θα δω το 1ο επεισοδιο του μαυρα μεσανυχτα :Ρ
Πωπω…Τι μαλακια και αυτή σήμερα…Κλειδώθηκα απ’εξω και χρειαστικα να ανεβω στο 17ο όροφο να κατεβώ απο την σκάλα κινδίνου για να παρακαμψω τις πόρτες που χρειάζονται κλειδι, να παω σε ένα φίλο και τελικά ανοίξαμε την πόρτα με μαχαίρι…ΧΑΧΑΧΑ…Καλός μ@!#!@# είμαι…
ρε λερις εχω απορια πολυ καιρο τωρα.ο χοντουλης που εχεις στο αβαταρ ποιος ειναι??
Εσυ δεν ηρθες χθες στα γενεθλια του Flea …
δν με καλεσε…
Καλαααα … Αλλα για να δεις τι καλος ανθρωπος που ειμαι δεν ειπα τιποτα στον Frusciante…
ολα στον brad!
ΟΛΑ 7EVEN
ολα σκατα…
όλα στη δασκάλα!
Σκουρτζε μπες μσν το φελεκι μου μεσα!