Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Καληνύχτα φανταστικοί :stuck_out_tongue: συμφορουμίτες μου! :smiley:

Κάποιος ερωτεύτηκε :smiley: :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol:

Την σπανακοπιτα της μανας του…:stuck_out_tongue:

όχι …

λέγεται αυτογνωσία… 8)

και δεν μου ερχόταν καμμιά αλλη μαλακία να γράψω…:stuck_out_tongue: :roll:

1. Μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ τις γυναίκες. Σε εκμεταλεύονται και μετα αντί να σε αποκαταστήσουν σε παρατάνε…
    Πόλύ πι8ανον να ή8ελε απλά το κορμί σου, να ή8ελε απλά την εμπειρία, να είχε πιάσει αράχνες… δεν ξέρεις

Αχαχαχαχαχααααααααααααααααα!Rangel ΘΕΑ!Τιποτα αλλο…:lol: :lol: :lol:
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας, συμφωνω, αλλα η εμπιστοσυνη δεν εχει να κανει με το φυλο!:wink:

:smiley: :smiley: :smiley:

Φχαριστω για τη βοηθεια ρε! Τεσπα δεν ειχα κανενα προβλημα, πληρωσα κανονικα 30 ευρω.

Σε ειδανε φατσουλα και σε λυπηθηκανε…:stuck_out_tongue:

Τωρα ακουω “καταστολη στο περιθωριο”… Ετσι για να γουσταρουμε!!!8)

ελα ρε μεγαλε! που τους θυμηθηκες; panx romana ε; σε καποια φαση πριν πολλα χρονια ειχα μιλησει με τον frank επειδη μεναμε σχετικα κοντα και πηγαιναμε στο ιδιο club…το μονο rock-αδικο σε ακτινα πολλων χιλιομετρων δυστυχως…

Μαλλον αυτο εγινε. Παλι καλα που ηταν ενας καλος γερακος, γιατι αμα ηταν καμια απο τις γνωστες γλυκητατες γυναικες που δουλευουν εκει, 300 θα πληρωνα οχι 30. 8)

Α, καλη επιλογη, λες να βαλω κι εγω Πανξ?

Ναι ρε, χωσε κι ενα Κρατος Κλειστον!!!

Στα Εξαρχεια ξανα ο μπατσος παλι κυνηγα…

:metal:

πολυ δουλεια ρε γμτ…:frowning:

Στη 01:15 ;;;:-k

Και νωρίς είναι… τα τελευταία βράδια ξεκωλόνομαι στη δουλειά και δε μου αρέσει καθόλου… Ας είναι καλά οι playslists που έχω φτιάξει γιατί θα είχα σαλτάρει (κι άλλο!!!).

1,5 μέρα τώρα έψαχνα ένα λάθος που έχω κάνει σε ένα πρόγραμμα 34 σελίδων και το οποίο λάθος ήταν τυπογραφικό. Δηλαδή δεν είχα γράψει ένα χαρακτήρα σωστά στον κώδικα του προγράμματος που φτιάχνω, με αποτέλεσμα να μη μου τρέχει όλο το πρόγραμμα. Αφού μου βγήκαν τα μάτια στην οθόνη, αναγκάστηκα να το εκτυπώσω για να το ψάχνω στο χαρτί.

Τα καλά νέα είναι ότι το βρήκα. Τα κακά νέα ότι έχω κάνει και άλλο λάθος…:frowning: :frowning: Αύριο θα το ψάξω… Δεν πάει άλλο…[-X [-X [-X

Κουραγιο karvou!!!:slight_smile:

Ρε συ, συνήθως οι editors κάθε γλώσσας βγάζουν με άλλο χρώμα ή υπογραμμίζουν τα συντακτικά λάθη. Ψάξε να βρεις κανέναν τέτοιο μπας και γλυτώσεις χρόνο.

τι δισκαρα που ειναι το Kiss Of Death…

Τι ωραία που πέρασα χθες…:smiley:

Ο φιλος μου πριν μια βδομαδα πηρε το ΟΡΕL Astra GTC? Χτες αργα το βραδυ ενας ορχης με μηχανη εσκασε με 80χιλ στην πορτα του οδηγου? Ευτυχως ο φιλος μου γρατσουνιστηκε μονο απτα τζαμια? Θα μπορουσε να είναι και χειροτερα, και δεν μπορω να φανταστω ότι μπορει να τον εχανα? Το φτεξιμο ηταν του αλανιαρη και ανεμελου μηχανοβιου?

Τι ψαχνεις να βρεις???

Παλι καλα που δεν επαθε τιποτα το παλικαρι…

Αν δεις ποσο ανωμαλα οδηγαει ο Ελληνας, δεν απορω που ειμαστε πρωτοι στα τροχαια…