Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Βασικα ειδα κατι φωτογραφιες στο ιντερνετ…
Πρεπει να μυριζει οπως μυριζουν τα ποδια ηλικιωμενου αναμεσα στα δαχτυλακια, μετα απο μια κουραστικη μερα με πολυ περπατημα και καυσωνα…

αμα τα μαυράκια αρχίσουν να μιλάνε,ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ

Σιχαθηκα το περιγραφικο μου ταλεντο! :Ρ
:lol:

αν δε σε ήξερα, με αυτή τη σιχαμερή περιγραφή, θα ήμουν βέβαιος πως έχεις φάει ροκφόρ :stuck_out_tongue:

Θα εβαζα και φωτο με ροκφορ, αλλα θα διαγραφει! :Ρ

Βαριέμε

μη μου πεις

Μα το θεό.
και οι samurai δεν λένε ψέματα.

Κι εγω ποναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω.

που;
αν κώλο απ το καθισιό θα ναι.7 ώρες στο αμάξι ήμουν σε νιώθω.οκ έκλεισε απ το καθισιό λεπόν.

Ποιο κωλο?η μεση μου μ’εχει φαει απ’το πρωι.Μαλλον γερασα πριν την ωρα μου.

Γιατι οι τελευταιεσ 20 σελιδες μου φαινονται 200…Γ@#!

Ο Ρόκκος είναι πιο ροκ απότι περιμενα :expressionless:

Ποσες φορές θα σουυυυ το πω? Ποσες φορές θα στο φωνάααξω?

Thanos Petrelis (Greek; Θάνος Πετρέλης) (born September 27, 1975, in Athens, Greece) is a popular Greek singer of Laiko, known for his powerful voice. He has released four albums in the last four years, and is widely considered to be Greek musicΆs next big singer.

Από wikipedia. Απλά το μοιράζομαι.

Έχει ρέψει

Θανος Πετρελης + Φοιβος φορ εβερρρρρ

Θελω παραμυθι.

Να μην μπορω να κοιμηθω απο μεγαλη καταναλωση αλκοολ πρωτη φορα το παθαινω.

Κατεληξα, οτι ενας ανθρωπος ειναι πραγματικα ΤΥΦΛΑ οταν βλεπει καποιον αλλον να ξερναει και αντι να κανει ‘‘ιιιιου σιχαμενε!’’, παρακολουθει ολη τη σκηνη και μετα σκαει και στα γελια.

Επισης, εφαγα πιτσα με μανιταρια πανω. Μαλλον ηπια ΠΟΛΥ για να κανω κατι τετοιο.

Πω γαμωτη μια απο τα ιδια… Στο χθεσινο χορο του σχολειου μετα το πρωτο ποτο αρχισα να ζαλιζομαι… Και οταν εισαι χωμα απο το ποτο βασικα δεν καταλαβαινεις χριστο…

Με ενα ποτο γινεσαι χωμα?:?