Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

υπαρχουν και καλυτεροι…

στο απογειο της βαρεμαρας μου γραφτηκα σε αστρολογικο φορουμ. επιτελους θα μιλαω για ζωδια απενεχοποιημενα!

ο ερμης ειναι αναδρομος?

γιατι εχεις νευρα? μολις τωρα μου ειπε ενας φιλος μου οτι θελει να πλακωσει κοσμο. τσ…χαμος παρασκευιατικα! αντε να ξυπναμε λιγοοο!!!

λοιπον λοιπον, εχουμε νεα σεληνη στο πανγαματιστοτατο ζωδιο του Σκορπιου… κ αυτο φερνει νευρακια στους σκορπιους κυριως.

Την κοπανησα.

Αν εμενα 2 λεπτα παραπανω θα εσκαγα. Επειδη μπορω να βρω αμεσως τη λυση μιας απλης τριγωνομετρικης εξισωσης επειδη εχω λυσει πανω απο 50 δεν σημαινει οτι κοιταω τις λυσεις απο πισω, ΑΣΧΕΤΕ. Μαθε πρωτα σωστα μαθηματικα και μετα κραξε με. Ηλιθιε. Καθε ασκηση και διαγωνισμα 290183109283 λαθη σε εκφωνησεις. ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΜΟ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΣΤ.

Στο διαολο.

.

Αφου ΕΚΛΕΨΕΣ. :expressionless:

Happy Halloween σε όλους :stuck_out_tongue:

ΣΤΑΔΙΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥ Ε.

Happy Halloween my dear emo!
<4-1*

Aφιερωμενο.
Δεν θα σας αρεσει.
Αλλα ο μπασιστας φοραγε μπλουζα PANTERA.
http://uk.youtube.com/watch?v=veQjffRoP8A

ειμαι σκορπιος:-s

Υπάρχουν και χειρότερα… Φαντάσου να ήσουν σκορπιονς

asyftaos δεν το συζητω. οφειλεις να χεις νευρα κ να θελεις να τα σπασεις το διαστημα 29/10-13/11
αν δεν ισχυει κατι απο τα παραπανω δεν εισαι τρου σκορπιος. εισαι σκορπιονς. οπως προειπε ο φιλτατος καρβου.

That’s right!! Happy Halloween brothers and sisters!!!:twisted:

Πως θα το γιορτασεις αποψε εκει πανω? Εχετε κανονισει τιποτα ομορφο?
Ζηλευω…:frowning:

Εγώ άνθρωπος.

Και κρυόκωλος

Πω ρε πουστη…Ενα παιδι απο τη γειτονια μου,ενα χρονο μεγαλυτερο απο μενα,που πηγαιναμε καθε μερα μαζι στο σχολειο,ημασταν και στην ομαδα μπασκετ μαζι,εμαθα προσφατα οτι εχει καρκινο.22 χρονων.
Και ειναι αρκετα πιθανο να χρειαστει μεταμοσχευση.
Γαμωτο.Δεν γινονται αυτα.

Μεγαλο προβλημα φιλαρα.Περαστικα στο παιδι.

Μπορώ να αναφέρω και αρκετά χειρότερο περιστατικό, κυριως ως προς την ηλικία…

Γι’ αυτό λέμε υγεία πάνω απ’ όλα. Τα υπόλοιπα έρχονται…

θελω να γινω βοηθος χειρηστη χαρταετου! μπορω? χαχαχαχαχαχα

#-o#-o#-o#-o#-o#-o:-s8O:-k