Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

εμενα παρεα δεν με κανει κανεις.

Το αβαταρ εχει κανει εχθρους

ασταδιάλα… τρόμαξα!..
Τι χεσμεντέν παιχνίδι είναι το Dead Space;! :stuck_out_tongue:

Μου τη δίνει αυτό το μετα-φεμινιστικό στυλάκι που εκφράζεται ακόμα πολλαπλώς…η προκατάληψη γυρισμένη ανάποδα με το κόμπλεξ κολλημένο στο μπουκάλι…αλλά πιστεύω σύντομα θα εξαφανιστούν κι αυτά.

Ειμαι. Υπαρχω. Γεννηθηκα. Μεγαλωνω. Ωριμαζω. Σαπιζω. Λερωνω. Ψοφαω. Τελος.

Θα μπορουσε να ειναι φοβερο κομματι με τα καταλληλα φωνητικα και καλη ενορχηστρωση.

Αδικουμαι γαμωτο.

Γιατι τα πεντοχιλιαρα δεν ειναι πετσετακια,να τα 'χω με τη σεσουλα να στελνω ραβασακια.

Επειδη διαφοροι βλεπω να κανουν ευχες περι Machine Head, μακαρι. Μη με ρωτησετε, δε ξερω τιποτα… Διολου απιθανο ομως.

Mόνο σε μένα ο Mozilla TON Π**ΡΝΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ σήμερα?:x

Γενικα ο Μοτζιλλα ο 3 κανει μπολικα τσαλιμακια!

Ρε συ εμένα μου χει βγάλει 2 φορες μπλε οθόνη ο Μοτζίλας σήμερα! (Ναι έχω ΣΒΗΣΤΑ) Και τώρα ξαναζω την παλαιολιθική εποχή με ΙΕ!!!

Με τον αρχοντα δν εχουμε τπτ … 8)

τα σπαει ευκολα το παιχνιδακι…μεγαλυτερη πληθορα κακων να χε και 8α ταν απιστευτο…

ελιωσα … :lol::lol::lol:

Angmar σ’ ευχαριστώ που μου έδωσες τα φώτα σου για τους dead congregation!!!

Aγαπητε κυριε Πανταζη προτεινω να κανετε ενα remix στο τεραστιο ασμα που λεει “γιατι τα πεντοχιλιαρα δεν ειναι πετσετακια” μιας και σημερα στην εποχη του ευρω δεν στεκει και ειναι αδικια.Αυτο μπας και γλιτωσετε το ταμειο ανεργιας που λεγαμε πριν.

Αυτό ήτο hit της Γλυκερίας !

E,και τι μ’αυτο?ας το διασκευασει καποιος γιατι οι εποχες(και το νομισμα) αλλαξαν και δεν στεκει.

Μπορει να μου πεις κανεις 6 λογους για να πω “ναι”?

είσαι σε λάθος τόπικ!!!

Βασικα ειμαι στο σωστο. Βαριεμαι και λεω οτι μου κατεβει (:

καλωσήρθες.