Αυτόν στην μέση τον ξέρω και τον προσκυνώ κάθε μέρα. Οι άλλοι δύο ποιοι είναι;
8) :lol: :!: :!: :!:[/quote]
Cozy αν συνεχισεις ετσι δεν τη γλυτωνεις στις 8 του Δεκεμβρη, εχεις και βεβαρημενο παρελθον!!! :twisted: :evil:
αχ κι αν δεν υπήρχε ο Freddie να δω ποιον θα προσκυνούσες κάθε μέρα…
Τς τς τς…τυπικό λάθος ανθρώπου που έχει ασχοληθεί μόνο επιφανειακά με τους Queen…Έχουμε πολλά να πούμε στις 8/12 !!!
εγώ???επιφανειακά?? δεν νομίζω…απλά αν δεν υπήρχε ο Freddie δε θα είχε ακόμα ψωμί ο May…διαφωνείς?
τι γνώμη έχεις για το live με τον Rodgers??πρόσεχε τι θα πεις!!!
Συνταγή της ημέρας… :lol: :lol:
[size=6]ΣΒΙΓΓΟΙ[/size]
Υλικά
1 1/2 κούπας νερό
1/2 κούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
1/2 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
1 1/2 κούπας αλεύρι δυνατό
4-5 αυγά
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
1 κούπα ζάχαρη
1/2 κούπας μέλι
1 κούπα νερό
1 ξύλο κανέλας
3-4 γαρίφαλα
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
1 κούπα καρύδια ψιλοκομμένα
Ατομα: Γίνονται 30-40 σβίγγοι
Χρόνος προετοιμασίας: 30’
Χρόνος ψησίματος: 1 ώρα
Εκτέλεση
Βράστε σε βαθιά κατσαρόλα με βαρύ πάτο το νερό με το βούτυρο και το ξύσμα λεμονιού. Ρίξτε μεμιάς το αλεύρι και ανακατέψτε γρήγορα με ένα ξύλινο κουτάλι, έως ότου η ζύμη γίνει λεία, γυαλιστερή και μάλλον σφικτή. Κόψτε με λαδωμένο κουτάλι κομματάκια ζύμης στο μέγεθος μικρού καρυδιού και ρίξτε τα μέσα σε καυτό λάδι λίγα-λίγα. Πατήστε τα με τρυπητή κουτάλα, για να σκεπάζονται από το λάδι. ΄Οταν φουσκώσουν και ροδοψηθούν, βγάλτε τους σβίγγους με τρυπητή κουτάλα κι αραδιάστε τους επάνω σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσει η περίσσεια του λαδιού. Σερβίρετε τους σβίγγους ζεστούς, συνοδεύοντάς τους με το σιρόπι και τα καρύδια, για να βάλει καθένας όσο θέλει. Για να ετοιμάσετε το σιρόπι, βράστε όλα τα υλικά μαζί 5’. Αφαιρέστε τον αφρό που σχηματίζεται. Αφαιρέστε επίσης τα μυρωδικά, πριν σερβίρετε το σιρόπι.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
k αν δεν ηταν ο Roth oi scorpions θα ηταν αγνωστοι…
αυτό ήταν ανέκδοτο τώρα ε???
όσα κι αν έκαναν με roth,μετά έγιναν γνωστοί…
οσο ανεκδοτο κ αυτο που ειπες εσυ…
αν ο Brian May δεν ήταν στους queen δε θα είχε γίνει τόσο γνωστός ούτε θα είχε παίξει ποτέ σε γεμάτο wembley…δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς…
οπως κ αν δεν ηταν ο Mercury στους queen δε θα είχε γίνει τόσο γνωστός ούτε θα είχε παίξει ποτέ σε γεμάτο wembley…
ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ!
μμμ,ίσως,εδώ έχω κάποιες ενστάσεις…αλλά όλα αυτά είναι υποθετικά και παιδιάστικα!
εσυ το ξεκινησες…
δε διαφωνώ!
Δεν ξέρω πόσο γνωστός θα είχε γίνει. Έτσι κι αλλιώς δε γίνεται να απαντάς σε υποθετικά ερωτήματα. Το σίγουρο είναι πως όπου και να έπαιζε θα γινόταν εως ενός σημείου γνωστός μιας και έχει μοναδικό ήχο. Ήχο που στα 70’s οι περισσότεροι ούτε μπορούσαν να φανταστούν. Ο χαρακτηριστικός ήχος των Queen οφείλεται κυρίως σε αυτόν. Επίσης τις επιτυχίες δεν τις έγραφε μόνο ο Mercury. Σκέψου πχ ότι το “Radio Ga Ga” ή το “A Kind Of Magic” τα έγραψε ο Taylor. Ή το “Another One Bites The Dust” o Deacon. Όπως τεράστιες επιτυχίες έγραψε και ο May. Οπότε η επιτυχία των Queen ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Κάτι το οποίο φάνηκε και από τα solo του Mercury που ήταν μία απογοήτευση. Την ώρα που για παράδειγμα το “Back To The Light” του May είναι δισκάρα. Οπότε άκυρη η τοποθέτησή σου !
Όσο για τη συνεργασία με το Rodgers προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Πήραν ένα τραγουδιστή αρκετά διαφορετικό από το Mercury που δίνει στα κομμάτια τη δική του blues πινελιά. Σε κάποια ίσως να μην ταιριάζει τόσο, σε κάποια όμως τα λέει καλύτερα και από τον αείμνηστο (βλ. “Tie Your Mother Down”).
πίστεψε με,έχω ψάξει αρκετά τους queen…συμφωνώ για rodgers…ε,εντάξει,δεν συγκρίνονται με τις original εκτελέσεις αλλά ακούγεται μια χαρά…
μερικές στιγμές είναι και ανατριχιαστικό…όπως στο these are the days of our lives…και στον Taylor έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια…αυτός έγραφε τις hard rockιές στα 70’s!!!right??
Και εγώ τον πάω. Έχει φωνάρα. Και όντως είχε γράψει καλές rockiές: “I’m In Love With
My Car”, “Sheer Heart Attack”, “Tenement Funster”…
Στο DVD με τον Rodgers, την ώρα που ο Taylor λέει το “These Are The Days…” δείχνουν από πίσω σκηνές με τους Queen από τα 70’s και είναι από κάτω κόσμος που βάζει τα κλάματα!!!
πρέπει να το πάρω…ρε,εδώ το άκουγα από το cd και είχα συγκινηθεί…
και στο bohemian που παίζει φωνή Freddie
Είναι ωραίο dvdάκι. Τέλειο ήχο και φανταστική εικόνα/χρώματα!! Απλά δεν έχει extras. Ή μάλλον έχει μόνο ένα…το οποίο όμως αξίζει τρελά: Οι Queen στο St. James ’
Park να λένε το “Imagine”, μία βδομάδα μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Λονδίνο!
προχθές έκανα το εξής και πραγματικά ανατρίχιαζα…άκουσα το show must go on διαβάζοντας τους στίχους παράλληλα…άπειρες φορές το είχα ακούσει αλλά προχθές με συγκίνησε πολύ…
Καλά μεγάλη ανατριχίλα…Όλος ο δίσκος βασικά αν σκεφτείς πως ηχογραφήθηκε.
Άκυρο: Τα’μαθες για το Μιχαλάκη ε; Τα σκάτωσε στην Ασία. Κρίμα ρε γαμώτο. Γιατί αδικεί τόσο τον εαυτό του;