Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Βαριεμαι… Ευτυχως εχω να δω ενα ακομα dvd ΒABYLON 5…

ΔΕΝ βαριέμαι.
Για την ακρίβεια έχω πολύ όρεξη… Πρέπει να εκμεταλευτώ το χρόνο που μου δίνεται… όσο οι συγγενείς και οι φίλοι απέχουν από το σπίτι. Γιατί απ’ό,τι φαίνεται στιγμές ησυχίας και μοναξιάς θα απολαύσω και πάλι με τον ερχομό της επόμενης εβδομάδας… Θλιβερό μεν… ευχάριστω δε. Γιατί οι στιγμές “ησυχίας και μοναξιάς” θα διαρκέσουν περισσότερο!!!
:smiley: :smiley: :smiley:

[SIZE=“5”]HIPPY METAL, OR NO METAL AT ALL!!![/SIZE]:hippy:

απο τη μια ψιλοβαριεμαι, απο την αλλη θελω να δω αντιδρασεις απο μπλουζλικ:p

Γμτ δεν θυμαμαι τι μητρικη εχω.Και θελω να παρω μνημη RAM,αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν παιρνει DDR2 ή DDR…
Kαι βαριεμαι να ανοιγω το κουτι και να ψαχνω εκει μεσα.
Ξερει κανεις αν υπαρχει κανενας ευκολος τροπος να δω τι μητρικη εχω?

Ανοιγεις το κουτι και ψαχνεις! :lol: :stuck_out_tongue:

Στην τελικη αυτο εκανα.
DDR παιρνει γαμωτο.Ειναι και πιο ακριβες…
Δεν πειραζει,δεν αντεχω αλλο να σερνεται οταν παιζω Neverwinter Nights 2 και Splinter Cell…Θα βαλω αλλο 1 GB να ησυχασω.

Λοιπόν, για 10 μέρες ο αγαπημένος σας συνforumίτης/ moderator/ editor θα βρίσκεται σε άλλες πολιτείες. Οπότε όσο θα λείπω: take care of yourselves, περάστε καλά, ακούστε πολύ μουσική και μην κάνετε off-topic :lol:
Τα λέμε σύντομα…Γειααα!!!

Aντε Κωστη καλο ταξιδι, καλα να περασεις και προσοχη στους τρομοκρατες! :stuck_out_tongue: 8)

Στο καλό! καλά να περάσεις! να προσέχεις και να γυρίσεις φρέσκος!:slight_smile:

Καλησπερες απο την δονουμενη Ναυπακτο!!!:vibrate: Οχι απο χτες, απο προχτες μας κουναει εδωπερα…:frowning:

Απενεργοποίηση της δόνησης εδώ και τώρα

[COLOR=“Purple”]Σπαστικό, ε?

Θέλω να κάνω μπάνιο… Εδώ και τώρα![/COLOR]

εδιτ: μόλις ήρθε το νερό…

Ελα ντε!!!8)

Μολις μας γαμησε τη μανα παλι στο κουνιμα…

Βρε pink και purple panther, αφήστε το χρώμα της γραμματοσειράς ως έχει, τι μεταλάδες είστε; Ακούς εκεί μωβ… :stuck_out_tongue:

Βαθύ μωβ…γιατί όχι :-k

στο καλο! μη βιαστεις να γυρισεις! κατσε κανα δυο χρονια να περασεις καλα! μπας και μαθεις απο μουσικη και καψεις τους δισκους των deep purple που εχεις!:lol: ξερουν απο μουσικη εκει. θα σε μαθουν.:lol:

αχαχαχα…παραθετω αποσπασμα της κουβεντας απο μσν με ζαφροκ, καθως σχολιαζαμε το υφος μου σε μια φωτο…

O Mauros Peiratis says:
eimai kakos kai skliros
O Mauros Peiratis says:
kai mproutal
Zafeiris says:
oxi mi
Zafeiris says:
mi me peirazeis
Zafeiris says:
kake kai mproutal
Zafeiris says:
fovamai…
Zafeiris says:
popo
Zafeiris says:
eisai kai skliros

αχαχαχα…ο νέος τα σπασε…:lol: :lol: :lol3: ευγε ρε!

Εσύ υποτίθεται ότι είσαι ο Mauros Peiratis;;; :lol:

Kαλα ρε δε ντρεπεσαι να κανεις copy-paste τις αυστηρως προσωπικες μας συζητησεις στο msn? Ντροπη σου ρε! :stuck_out_tongue: