εγω φταίω ρε αχρείε που φροντίζω για τη μόφωσή σου!!! Εδώ σου δίνουμε πχιότητα, και συ προτιμάς τους σατανάδες!!!
Ζαφείρης Μελάς Ρε!!!
εγω φταίω ρε αχρείε που φροντίζω για τη μόφωσή σου!!! Εδώ σου δίνουμε πχιότητα, και συ προτιμάς τους σατανάδες!!!
Ζαφείρης Μελάς Ρε!!!
Τωρα τα πηρα! Ρε εγω στον δικο μου καθε φορα που του κανω γουτσουνιες μετα την δουλεια…κοιμαται! ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!! Κ μετα λενε για μας!
ΕΛΕΟΣ
στερηση,στερηση??:p:p
Θα πρεπε να είναι οργανωμένη η ίδια η δουλειά με τρόπο τέτοιο που να γίνονται διαλείμματα για “sex and coffee” και όχι μόνο για κόφυ. Να είναι κανόνας. Θα σας έλεγα εγώ μετά για αποδοτικότητα.
Ζούμε σε πολύ πουριτανικούς καιρούς.
Ενταξει,ενταξει ειμαι αχρειος,γουρουνι,ζωντοβολο και ολα τα χαριτωμενα μαζι.Αλλα κι εγω δε μπορεις να πεις,εχω αναλαβει να σου δειξω τη τεχνη στο κινηματογραφο.
Βασικα το 90% των ανδρων εδω μεσα…νομιζω οτι απο αυτο πασχουν…:lol::lol::lol:
Ellanor, I lav ya, ya kno?
areldia you just saw deep in life
Απορία: με τους νέους αντικαπνιστικούς νόμους που πάνε να περάσουν, αν κάποιος/α μετά το σεξ θέλει να ανάψει τσιγάρο, θα πρέπει να βγει έξω?
λοιπον επειδη βλλεω οτι υπαρχει ενδιαφερον απο πολυ κοσμο,να ανοιξω ενα θρεντακι???
στον άντρα σου εσύ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ open the sex thread!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εδώ λέμε ρε δεν κάνει καν σεξ, το τσιγάρο σκέφτεσαι ?
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
όχι σεξ θρεντ
Θες να γινεις προισταμενος στο Δημοσιο???:lol::lol:
έβαλα και τις γυναίκες μέσα στο ερώτημα ρε! Αυτές αποκλείεται να μην κάνουν… Το έχω δει στη τηλεόραση πως κάνουν και μεταξύ τους…
Ρε τωρα οπως εδειξε και στο σταρ με την οικονομικη κριση…τελος, ουτε για προφυλακτικα δεν υπαρχουν λεφτα!!!
No more sex!!
εγώ θα φέρνω τα ντιβιντιά πάντως…8)
και εγω ετσι οπως πάμε… τα ούζα…:lol::lol::lol:
ανοιξα