Ρε, με πληροφόρησαν για όλα αυτά τα αστεία που έχουν γίνει εδώ και ενημερώθηκα πως αποφασίσατε εδώ και πολύ καιρό να μην ξαναμπείτ ποτέ ο ΔατςΓουάη ή εγώ μέσα (άρα μόνιμο μπαν για την “Ώρα του Λαγού”) και ρε παιδί μου μήπως είστε υπερβολικοί; Τρισμέγιστε άρχοντα, είμαι έτοιμος να δεχτώ τη δεύτερη ευκαιρία μου και να εισβάλλω στο διαδικτυακό γίγνεσθαι ξανά, ναι ναι και να είμαι κόσμιος και να μιλάω με σεβασμό σε όλους, όπως και ο Μοντεκρίστο, τουλάχιστον.
Ε μην το σβήσετε μωρέ γκρινιάρηδες, αφήστε να γράψουμε καμμιά βλακεία και λογικευτείτε και ξεμπανάρετε και το Βάκιλλο μετά από μένα. Και το ντεντ, και το δατςγουάη να γουστάρουμε. Το εννοώ. Αφήστε την ξινοκωλίαση. (Γελάω με το σοκ στο πρόσωπο του Έλλανορ με τη χυδαία λέξη “ξινοκωλίασις”)
Ρε μοντς. Δεν σας πληγώνεται η καρδιά όταν βλέπετε το Βάκιλλο μπανιαρισμένο αλλά ονλάιν? Σαν το φτωχό παιδάκι που κρυφοκοιτάζει από το παραθύρι του πλουσιόσπιτου? Σαν το βουβό περιστεράκι που σκαλίζει τη μπαλκονόπορτα? Σαν τον Κακοφωνίξ δεμένο στο δέντρο? Καθόλου ανθρωπιά δεν σας έμεινε πιά???
AMAN. Μου βγάζει ιο στο φόρουμ. Μας κόλλησαν οι γνωστοί-άγνωστοι?
Α, και κάτι άσχετο… Με τις π@παριές που επιμένουν να γράφουν κάποιοι δύσκολα θα δουν μέρα ξανά στο φόρουμ. Και αν θέλουν να ακούσουν σοκαριστικές λεξούλες απο μένα, μπορώ άνετα να τους πω όσες θέλω, εκτός φόρουμ, έχω φαντασία και δημιουργικό πνεύμα, όσο δε φαντάζονται. 8)
(δε πήγαινε στον Βάκιλλο φυσικά το πάνω ο οποίος σε λίγες μέρες θα ναι πάλι μαζί μας)