Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Γεια σας!

Ρε, με πληροφόρησαν για όλα αυτά τα αστεία που έχουν γίνει εδώ και ενημερώθηκα πως αποφασίσατε εδώ και πολύ καιρό να μην ξαναμπείτ ποτέ ο ΔατςΓουάη ή εγώ μέσα (άρα μόνιμο μπαν για την “Ώρα του Λαγού”) και ρε παιδί μου μήπως είστε υπερβολικοί; Τρισμέγιστε άρχοντα, είμαι έτοιμος να δεχτώ τη δεύτερη ευκαιρία μου και να εισβάλλω στο διαδικτυακό γίγνεσθαι ξανά, ναι ναι και να είμαι κόσμιος και να μιλάω με σεβασμό σε όλους, όπως και ο Μοντεκρίστο, τουλάχιστον.

Ε μην το σβήσετε μωρέ γκρινιάρηδες, αφήστε να γράψουμε καμμιά βλακεία και λογικευτείτε και ξεμπανάρετε και το Βάκιλλο μετά από μένα. Και το ντεντ, και το δατςγουάη να γουστάρουμε. Το εννοώ. Αφήστε την ξινοκωλίαση. (Γελάω με το σοκ στο πρόσωπο του Έλλανορ με τη χυδαία λέξη “ξινοκωλίασις”)

Απλα ηθελα να πω οτι εχω στην κατοχη μου αυτη τη στιγμη το τυχερο 5ευρω που ληγει στον μαγικο αριθμο 666…

Ποιος το παιρνει με 10 ευρω…?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Gamothnperiergeiatonfusikonkaigamotapeiramatapoukananekaitakanoumekaiemeistora
kaipairnoume120metrhseisxorislogo!

Sorry, η βαρεμάρα βλέπεις:|

Ρε μοντς. Δεν σας πληγώνεται η καρδιά όταν βλέπετε το Βάκιλλο μπανιαρισμένο αλλά ονλάιν? Σαν το φτωχό παιδάκι που κρυφοκοιτάζει από το παραθύρι του πλουσιόσπιτου? Σαν το βουβό περιστεράκι που σκαλίζει τη μπαλκονόπορτα? Σαν τον Κακοφωνίξ δεμένο στο δέντρο? Καθόλου ανθρωπιά δεν σας έμεινε πιά??? :cry::cry::cry:

Υπομονή, σε λίγο θα είναι πάλι μαζί μας.

Η ζωή μας έκανες πεζούς:P

AMAN. Μου βγάζει ιο στο φόρουμ. Μας κόλλησαν οι γνωστοί-άγνωστοι?

Α, και κάτι άσχετο… Με τις π@παριές που επιμένουν να γράφουν κάποιοι δύσκολα θα δουν μέρα ξανά στο φόρουμ. Και αν θέλουν να ακούσουν σοκαριστικές λεξούλες απο μένα, μπορώ άνετα να τους πω όσες θέλω, εκτός φόρουμ, έχω φαντασία και δημιουργικό πνεύμα, όσο δε φαντάζονται. 8)

(δε πήγαινε στον Βάκιλλο φυσικά το πάνω ο οποίος σε λίγες μέρες θα ναι πάλι μαζί μας)

@φριδομ Αντε ρε που σε εκανε και πεζο.

ελλανορ χωθηκες.αγενια και κομπλεξισμος το ξερεις

Μη πετάγεσαι σα τη τσουτσού. Ορίστε, με κάνεις και σπαμάρω τώρα.

Ειμαι τσουτσου

Εκανες λαθος :stuck_out_tongue: To kaiemeis το εκοψες ka iemeis :lol:

Ρε, στην προηγούμενη σελίδα μου βγάζει ιο, μα την αλήθεια. :expressionless:

Μπήκαν οι γκαντέμηδες και μας κόλλησαν.

ποιός Μ@λ@κ@ς πέταξε trojan στο φόρουμ???
:x:x:x:x:x:x

Εντιτ και μενα μου’βγαλε γ@μω την τρέλλα μου!!!

Σκατά. Δοκίμασα διαγράφοντας καναδυο ποστ μήπως έφευγε ο ιος αλλά δεν.

Όταν εγώ μιλάω για τον γκαντέμη που μπαίνει και γράφει π@παριές. Μην κάνετε κλικ στην προηγούμενη σελίδα.

Το Kaspersky δε βγάζει τπτ!8)

Εμένα μου τον εντόπισε το Nod32. Trojan λέει…

Χαχ.

Γαμω τους γκαντεμηδες που μας γκαντεμιασαν.[-X

Μήπως θα πρεπε να ανησυχείς αντί να χαίρεσαι?:stuck_out_tongue:

Και σκεφτόμουν “δε θα το πει κάποιος??”:stuck_out_tongue:

υπαρχουν ατομα που χρησιμοποιουν ακομα κασπερσκυ?