Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

γαμησε τα αφου διψαω τωρα και βαριεμαι να παω στο ψυγειο, 3 μετρα απο εδω…

ναι αλλα δεν βαριεσαι να γραψεις στο βαριεμαι…περιεργο…

Scar tissue that I wish you saw…

ναι γτ δεν βαριεμαι να κουνησω τα χαρια μου το ιδιο με το να σηκωθω απο την καρεκλα μου

3,5 μετρα ηταν τελικα

sorry ρε κοστη αλλα απο,τι καταλαβες και γω βαριεμαι πολυ και πρεπει με κατι να ασχοληθω…:p:p

νο οφενς

Και εγω…

[SIZE=“10”]ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ[/SIZE]

Είδα πριν ποστ όπου ο Bleedin αναφερόταν ως Βλήδιν και μου άρεσε. Θα το υιοθετήσω.

καλά, κανόνισε! Τώρα που έμαθα ότι έχω και κλώνο, δε σε σώζει τίποτα! :stuck_out_tongue:

Ε, το πολύ πολύ να κάνεις καμια 30αρια ποστ απανωτά στην 9η Τέχνη, αναγκάζοντας με να τα διαβάσω! :stuck_out_tongue:

Ο κλώνος μου είναι σαν τον Krakken από το Judge Dredd. 8)
Μπορεί να μοιάζουμε, αλλά αυτός είναι ποταπός και γλοιώδης. Θα τον βάλω να σπαμμάρει ακατάπαυστα στο θρεντι της “φιλοσοφίας” ποστάρωντας φιλοσοφικά ερωτήματα τύπου “υπάρχει ζωή μετά το θάνατο από δηλητηριασμένο μάνγκο?” ή “Ο Δαρβίνος είχε προβλέψει την επέλαση των δολοφονικών κοάλα?”
εκεί να δεις γλέντι…8)

Πρέπει να κανουμε ενα teamspeak…:-k

ωραια θα βρω ανταγωνιστη

Χαχα, δοκίμασε! Όσο αφορά το πρώτο σου ερώτημα, το δηλητηριασμένο μάνγκο παραπέμπει σε ανατολή και ψυχεδέλεια, επομένως ασφαλώς και υπάρχει ζωή, σύμφωνα με τη θεωρία του κάρμα και της μετεμψύχωσης.

Όσο αφορά το δεύτερο σου ερώτημα, όχι, ο Δαρβίνος δεν είχε προβλέψει τα δολοφονικά κοάλα, και ακόμα χείρότερα για όλους μας είχε μπερδέψει τα κοάλα με τους πιθήκους… (καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό…)

εδιτ: την κάνω τα λέμε βράδυ.

αρα παιζει να ειμαστε κοαλα???

προφανώς…

πω πω ολα τα φιλοσοφικα οικοδομηματα διαλυονται τωρα

ωπ σ’έχασα εσένα… σχετικά με τι?:-k

[SIZE=“5”]6.000 posts!!![/SIZE]

ονειρο μου καποια μερα να σε φτασω!