Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

και εγω που θες να το ξερω ρε???

να μυρισεις το νυχι του μεγαλου δαχτύλου στο αριστερο σου ποδι! ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ!!!:lol:

sorry την επομενη φορα xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

επισης μολις εμαθα οτι η σχολη μ εχεικαταληψη για το υπολοιπο τησ εβδομαδας και τωρα 8ελω να παω αθηνα αλλα βαριεμαι το ταξιδι και βαριεμαι γενικοτερα να φτιαχνω παλι βαλιτσα που σημερα αδειασα(σημερα ηρθα και σημερα φευγω)

ειμαι γαματος το ξερω

Απιστευτη κουραση. Ουφ. Ευτυχως σημερα αραζω και χαλαρωνω

Επιτελους ΦΕΥΓΩ!! Αυριο αδεια αρα απο Πεμπτη θα τα πουμε μαλλον παλι!!! Φιλια!

ποτς γκένεν ο Βάκιλλος και ο ανχόλης να είναι μπανιαρισμένοι αλλά ονλάιν ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ από χτες??? μήπως οι μοντς τους έχουν βάλει τιμωρία στη γωνία για παραδειγματισμό???

όχι. ο μπαναρισμένος να μπει μπορεί. να ποστάρει δεν μπορεί.

Ναι, αλλά φαίνονται ονλάιν κάπου 25 ώρες σερί!!!

Ποτς γκένεν αυτό???

αφήνουν το pc ανοικτό κ login

τρεεελο κολπο

Μα πώς το κάνουν αυτό!!!8O

Δε τους νοιάζει να καίνε ρεύμα? Παλεύουν να μπουν με 2ο account ή από άλλο χρήστη? (ο Μπακιλους ας κάνει λίγη υπομονή, σε λίγες μέρες θα είναι πίσω). Είναι μποτς όπως ο παρασόλ? Δε μπορουν να περιμένουν?

Δεν έχω ιδέα :frowning:

καρβου μήπως θες να γίνεις moderator?

O Bacillus είναι από χθες μέσα και εγώ ποστάρω από το πισί του.8)
Κάνει banιο τώρα.:naughty:
:lol::lol::lol: (σοβαρά)
Και γαμώ είναι δω Βγουϊξέλλες.:slight_smile:
Βόλτες , βόλτες , βόλτες , και αύριο Sslllaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyeeeeeeeerrrr…
Γόου!

sarcastic mister know it all…

που υπογράφω?

ενημερωθήκαμε scourge…

να περάσετε καλά !

πλάκα πλάκα, πρέπει να πάω να πάρω τίκετς για τους Slipknot. Ευτυχώς που μου το θύμισε ο Scourge… όχι πως θα κλαύσω αν τους χάσω…

να κλαύσεις όπως κλαίω εγώ γιατί είναι υπερμπαντα…

δύο δίσκους ξέρω και έχει και κάμποσα support που δε τα ξέρω καν… Και είνια και εκτός πόλης, πρέπει να τρέχω με τρένα

Μηπως Machine Head και Children Of Bodom; :stuck_out_tongue: Ελα, παραδεξου οτι κανεις πλακα, επειδη βλεπω το εγκεφαλικο να ρχεται.

Τραβα ρε, ειναι σουπερ στα λαιβ. Σοου κι ετσι.