Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

Ειμαι χαιδεμενη…Εχω παρεα απο το φορουμ κ δεν το ξερα…Αρα εκτος απο τα 5 μσν που εχω με αγαπανε και αλλοι που δεν τους ξερω…Coooollllll
Κοιτα τί μαθαινει κανεις για τον εαυτό του…
Το πιο καλο αγορια ειναι το fight με μαγιο στη λασπη…Αλλα το μαγιω μου δε μου κανει πια…μ…κια:wink:

Θες να σου πω ποιοί είναι τα 5 μσν σου?

ellanor… monte… karvou… cozy… freedom…

:p:lol:

monte ούτε καν

2 στα 5 επιασες…αλλα εχω γκομενο με" πλατες" ,οποτε οι αλλοι 3 δε με τρομαζουν:wink:

Βασιλικό ποστ.

Xα μόνο εγώ γλύτωσα απ’ τα δίχτυα της :lol:

Χαχα, Μάνο δε σε πρόσθεσα γιατί είπε 5! :lol:

Anyway, αρκετά παιδιά, πιστεύω κατάντησε κουραστικό για όλους. Let it be, whatever it may be… Πάμε όσους πάμε, αδιαφορούμε για τους άλλους, κοιτάμε να μη ξεχνάμε πως το φόρουμ το θέλουμε για χαβαλέ και να περνάμε όμορφα και όχι για ξεμπροστιάσματα και επιθέσεις, τα προσωπικά μας με τον άλλο ας μη τα βγάζουμε πια συνέχεια στη φόρα - και στα φόρα - (απο κοντά αν είναι, πολύ ευχαρίστως βέβαια, άλλο που απο κοντά δε το κάνει κανένας), ρίχνουμε και καμιά ματιά στον καθρέπτη να γουστάρουμε, peace on earth, και τα λοιπά και τα λοιπά.

Πόσο θεούλης είναι ο Αποστόλης από την Ελληνοφρένεια?

εεεεε 8%?

:frowning: λίγο βάζεις…

Αποστόλης:

Ειναι θεουλης.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και αυτό…

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ρε παιδιά ενα τυχαίο νούμερο είπα…

δεν εχει σημασια.ανοιξες του ασκους του Αποστολη
Παρε κ αυτο

Θα τα σπάσω όλα σήμερααααααααααααα :@

όλοι στο myspace έχουν ψεύτικη φώτο.

όχι κι όλοι… Εγώ δεν έχω Μάη σπέεις!

Αχ δεν μπορω…ο πυρετος με εχει τζαζεψει πιο πολυ απο όσο ειμαι τζαζεμενη…και δουλευω κιολας…:frowning: ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!

Ο πυρετός σε ψήνει.θες να γίνω η ασπιρίνη?
και καλά δεν έχεις.σε κοψα.έχεις κ hi5 για να γνωρίζεις emo και βάζεις φώτο του παυλόπουλου.