Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ρε αφηστε τα οργανα μας ελευθερα!free the birds!!

I’ll live free bird and not fool in the cage from kanara to kanara I will fly!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ τον Ογκουσοντο στο αβαταρ μου…:frowning:
Εσυ που με επεισες να το βάλω να σου κοπεί η ADSL…Θελω το γατάκι μου πάλι:cry::cry::cry::cry:

Αχαχαχαχαχ! Ούγκου-ποιός?

Και ξανά, χαχχαχαχαχα!

Ίσως σου πάει Λούνατικ πάντως.

Βάλε τον Τζόλε!!
(θα λάμπει και στο σκοταδι αυτό το αβαταρ.)

Καλλιτεχνη δε ξερεις τον Ογκουνσότο?? αισχος και ντροπηηη

Πώτς γκένεν αυτό??? 8O8O8O

Τα’σπασες όλα Λουνατικ!!!
:lol3::lol3::lol3::lol3:

Δεν γελαμε με αυτα…Ακου εκει μου παει…
Νιωθω σαν να εχω κανει ενα ηλιθιο κουρεμα και να περιμενω να μακρύνουν Μα φανταζεσαι να θελω να απαντησω σε κανενα σοβαρο θεμα με αβαταρ ογκουνσοτο , θα φαω μπαν οτι και να λεω…ΕΧασα και το γατοαβαταρ…:cry::cry::cry::cry::cry:

Μπα… καλύτερα θα πηγαίνει σε σένα :p:wink:

Που να είχες και τον Καραγκούνη για αβαταρ βρε Lunatic :stuck_out_tongue:

Με φύλαξε ο Θεός:papas::papas::papas::papas:

:p:p

Χα, δεν έχεις και άδικο! Πρότυπο και είδωλο. :wink:

Λούνατικ, με τέτοιο άβαταρ δύσκολα θα μπορώ να πάρω στα σοβαρά οποιδήποτε ποστ σου στο εξής εδώ μέσα. :stuck_out_tongue:

κοίτα, εδώ έχεις κάποιο δίκιο, το κουρεμένο γατί ενδόμυχα σε παραπέμπει σε βεθεία εσωτερική/φιλοσοφική αναζήτηση, και προσδιορίζει ένα υψηλό μορφωτικό επίπεδο, νε.

Με αυτό το γνόμωνα επέλεξα και γω να έχω ένα τόσο σοφιστικέ αβαταρ…:stuck_out_tongue:

Δεν το χα σκεφτει ετσι αγαπητε…συν-καμενε Μπληντιν…:-k
Λες??:stuck_out_tongue:

Τώρα που το παρατηρώ, έχει αυτή την “μου φαγαν το μπιφτέκι μου” έκφραση!

χαλαρά!!!

και όταν το βαρεθώ το ΛεΠα-άβαταρ, και ετοιμάσω νέο με Τερλέγκα, θα πάω καρφωτός διδάκτορας σε πανεπιστήμια της Ελβετίας…8)

και btw, είσαι πρώτο φαβορί για επόμενο ποστ στο “επικά άβαταρς”. Αυτό ναι, σε τιμάει!!!

Φίλος, είσαι off topic. :stuck_out_tongue:

Το ‘βαριέμαι’ είναι Δε ρουτ οφ ώλ τόπικς. Η ζωογόνος πηγή του ρόκιν. Η ομφαλός της γνώσης. Κανείς δεν είναι οφ-τόπικ εδω μέσα. :stuck_out_tongue:

λοιπον θα το πω εδω, γιατι δεν υπαρχει(ή δεν εχω δει) μγιουζικ οφ τοπικ θρεντ, το ποσο γαματο αλμπουμ ειναι το Shadows of the Sun και οτι θα το ακουω μεχρι να πεθανω και οτι συνεχιστε να ποσταρετε το τι θα φατε σημερα και τι αυριο.

8O8OTιιιι εκανε λέει??? Είδωλο δε μας τα λες καλά.
This is prodosiaaaaaa:lightsabre:
:stuck_out_tongue:

…οκ. :-s

Εγώ σήμερα θα φάω μακαρονάδα πάντως, τώρα δα, όπου να ναι.