Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

axaxaaaxxaaaxaxaxxaxa!deathster man i dig you:)

no offence Areldia e

ειμαι μεσα 2 μερες οn the row τι αλλο να κανωωωω!!!

lots of hearts mummified in barbed wire

To Rime of the Ancient Mariner, τι τραγουδάράάάάάάάάάά Θεέ μουύύύύύύύ !!!:respect::rockon::yahoo::drunk::bounce::bow::bow::thumbup:

Αυτή είναι ζωή. Απογευματινός ύπνος από τις 5.30 μέχρι τις 22.15 :smiley:

αυτη ειναι ζωη

ξυπνημα 10 το πρωι, κοιμαμαι 6 το αλλο πρωι και ξυπνησα πριν 2 ωρες

αυτη ειναι ζωη

ξυπνημα 10 το πρωι, κοιμαμαι 6 το αλλο πρωι και ξυπνησα πριν 2 ωρες

ρε πειτε κατι!!

Κάτι!

Και τώρα εσύ θα μου πεις γιατί ήθελες να σου πούμε κάτι.

[SPOILER]και συ θα απαντήσεις “γιατί ήθελες να σου πούμε κάτι”.

(κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων, φταίνε τα άσχημα όνειρα που είχα παιδιά, συγχωρέστε με).[/SPOILER]

Γιααα πες τι ειδες να το αναλυσουμε!!!:smiley:

Άστα, δε θέλω ούτε να τα σκέφτομαι… Είχαν να κάνουν με… γάμους… :?

μπρρρρρρρρ

ΑΑΑΑ κακο ειναι…

Εγω ειδα οτι πεταγα με μια σκουπα απο την Λουτσα στην Νορβηγια και μου την πεσανε ληστες στον δρομο…και τελικα ημουνα γυμνη…αλλα εκανα ενα αμπρα καταμπρα και φοραγα ενα ασπρο ταγιερ…εχει κ αλλο αλλα ειναι πολυ μεγαλο και βαριεμαι να το πω…

Πωω, πολύ συμβολισμός το όνειρο ε. Σκούπα?? (φαλλικό σύμβολο, που το συνέδεσαν με τις μάγισσες, τις οποίες μάγισσες έκαιγαν στην πυρά, ανάμεσα σε άλλα και εξαιτίας του οτι έσπαγαν διάφορα σεξουαλικά ταμπού μη αποδεκτά απο την εποχή). Σου την… πέσανε και ληστές. Ήσουν και γυμνή. Άστα να πάνε.

Φοβερο ονειρο…

Βλεπω ξεεεερειςςςς…αχααααα…

ο γαμος ειναι καλο πραγμα…

γτ μας καλουνε και τρωμε απιστευτα!!(η τουρτα ολα τα λεφτα!!

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που είναι καλό πράγμα ο γάμος!!!

Αν δεις ότι είσαι σε γάμο με μουσική κάποιος στενός συγγενής σου θα πεθάνει. Αν ο γάμος είναι χωρίς παπά και χωρίς μουσική, αν είσαι ανύπαντρος θα έχεις πολύ ευχάριστες ειδήσεις και αν είσαι παντρεμένος θα έχεις δυσάρεστες οικογενειακές καταστάσεις. Αν είστε ήδη παντρεμένοι και βλέπετε ότι παντρεύεστε στον ύπνο σας το ίδιο άτομο θα έχεις πολλά τυχερά κέρδη. Αν δεις την γυναίκα σου ότι παντρεύετε με άλλον ο γάμος σου μάλλον κινδυνεύει από χωρισμό. Το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα. Αν είσαι έγκυος και βλέπεις όνειρο ότι παρευρίσκεσαι σε γάμο, το παιδί θα έχει πολύ καλή τύχη κα φήμη στη ζωή του. Αν δεις ότι γίνεσαι γαμπρός, αν είσαι ήδη παντρεμένος πρόσεχε από μικροατυχήματα και ασθένεια. Το να δει κανείς ότι παρευρίσκεται σε γάμο, είναι προμήνυμα ότι σύντομα θα βρεθεί σε περίπτωση τέτοια που θα του προξενήσει θλίψη και καθυστέρηση στην πρόοδο. Πα μια νέα γυναίκα που θα ονειρευτεί ότι ο γάμος της γίνεται κρυφά, σημαίνει ανεπιθύμητα γεγονότα και αποτυχίες. Αν δει πως ετοιμάζει ανοιχτό γάμο, θα πρέπει σίγουρα να περιμένει επιτυχία και εκτίμηση από το περιβάλλον της. Αν ονειρευτεί ότι υπάρχει διαφωνία γονέων για το γάμο, θα ανακαλύψει ότι μεταξύ των συγγενών της υπάρχουν παρεξηγήσεις. Αν δει ότι ο αγαπημένος της παντρεύεται μιαν άλλη, σημαίνει πως άδικα αγωνιά, γιατί ο εραστής της θα της είναι πιστός. Αν κάποιος δει ότι παντρεύεται, είναι κακός οιωνός. Αν ο γάμος είναι χαρούμενος, και οι παπάδες δε φοράνε μαύρα ράσα, τότε σημαίνει το αντίθετο. Για μια νέα γυναίκα, το να δει ότι κάποιος φοράει πένθιμα ρούχα στο γάμο της είναι προμήνυμα δυστυχίας και άσχημης έγγαμης ζωής. Αν δει πως βρίσκεται σε γάμο κάποιου άλλου, θα λυπηθεί για την κακοτυχία φίλου ή συγγενή. Ακόμα, ίσως να δοκιμάσει στενοχώρια εκεί όπου περίμενε ευτυχία και υγεία. Τα ταξίδια αναψυχής, τα δικά της και των άλλων, ίσως διαταραχθούν από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αυτα γραφει…

Αν δεις ότι είσαι σε γάμο με μουσική κάποιος στενός συγγενής σου θα πεθάνει.

Ξουτ!

Τωρα που το σκεφτομαι την γιαγια μου την εδινα για κανα καλο ανταλλαγμα

:wink::wink::wink::wink::wink:

εχεις φαει καλα ε??:stuck_out_tongue:

Απλά είμαι εναντίον του γάμου γενικότερα…
Κάθε φορά πάντως που πηγαίνω σε τραπέζι γάμου… θεϊκά όλα, χορταίνεις με τα ορεκτικά, δεν τρως το κύριο πιάτο κι έτσι δεν παχαίνεις :stuck_out_tongue: