(φανερα επηρεασμένη απο το είδωλο)
Σου λεω
βασανισου:p
(φανερα επηρεασμένη απο το είδωλο)
Σου λεω
βασανισου:p
Παροδικό?
Όταν θα έρθει ο Λιακόπουλος και θα διαφημίζει το νέο πακέτο με άβαταρ Χριστοδουλόπουλου, Στανίση, Χαριτοδιπλωμένου και Σαλέα (σηκωθείτε από ντιβάνια, καρέκλες…) τότε να δούμε τι θα λες…
Αυτό που λες αγαπητέ Βλεεδιν έχει ήδη γραφτεί απο παλιά, οτι κάποτε θα γίνει, μόνο που ήταν με συμβολικό τρόπο…
Το βιβλίο λεγόταν…
Η Αποκάλυψη Του Ιωάννη.
:lol3::lol3::lol3:
btw, και άβαταρ λιακό δεν είναι κακή ιδέα…:roll:
Ο Βασίλης Κεράτσας τι να λέει άραγε επί του θέματος?
Ρε vedder εκλεισες το θρεντ. Ξερουμε οτι φοβασαι μην μπει μεσα το 3ο σου ποδι αλλα μη το αναφερεις συνεχεια.
Ηταν που’ταν το θρεντι για λουκέτο, ήρθε ο βεντερ και το ψόφησε εντελώς!!! :lol:
εγώ πάντως ΠΡΟΛΑΒΑ!
Εγω δεν ειχα ψηφισει ρε γαμωτο. Πανω που θα ελεγα να προστεθει στο πολλ η επιλογη “ξαπλωμενος”. Τι να πω. Κριμα. Ειλικρινα.
Ξαπλωμένος;;;;; Πώς γίνεται αυτό???
φαντασία να’χεις κι όλα γίνονται…
Το εξηγω στο σχετικο θρεντ (:
Γραφω περι καθετηρα κτλ.
fixed
Γιατί μου παραποιείτε τα ποστς μου?!?!
[fIkst]
επίθ. σταθερός, αμετάβλητος, αδιάτρεπτος: fixed price σταθερή τιμή # πάγιος: fixed policy πάγια πολιτική # έμμονος, ακίνητος, αμετακίνητος: fixed idea έμμονη ιδέα § fixed purpose αμετακίνητος στόχος, σταθερή επιδίωξη # που βρίσκεται σε κάποια κατάσταση ώστε να μπορεί η όχι να αντεπεξέλθει, που “πορεύεται”: how are you fixed for money? πως ακούγεσαι από λεφτά; # απλανής: fixed star απλανής αστέρας § fixed stare απλανές βλέμμα # χημ. μη πτητικός: fixed salts μη πτητικά άλατα # ιδ. “μιλημένος”: fixed customs officer μιλημένος τελωνειακός υπάλληλος # προσχεδιασμένος, “στημένος”, σικέ: fixed match στημένος αγώνας # ΦΡ. fixed assets οικον. (στοιχεία που ανήκουν στο) πάγιο ενεργητικό, ακινητοποιήσεις § fixed axle σταθερός άξονας § fixed capital πάγια κεφάλαια § fixed charge πάγια επιβάρυνση, “πάγιο” § fixed income σταθερό εισόδημα § fixed point σταθερό σημείο § fixed rate σταθερό επιτόκιο § fixed up 1. τακτοποιημένος > 2. ιδ. ισχυρών διασυνδέσεων, “δικτυωμένος” § fixed-wing aircraft αεροσκάφος αμετάβλητης γεωμετρίας (πτερύγων) § well-fixed ιδ. ευκατάστατος, εύπορος
Είναι το νέο τρεντ, να γράφουμε α-λα Ογκουνσότο!
Ποιος το λεει? Δε θυμαμαι να διεταξα κατι τετοιο.
Το είπατε, όταν ήσασταν μπανναρισμένος, γι’αυτό και δεν υπάρχει σε ποστ
Αφού δεν τα γραφουμε αλλα Θωμας Ματσιος
Ναι, ναι, α μπράβο,ύστερα αυτοί μόλις είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί οτι οχι δε θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι και εμεις υστερα ειπαμε ενταξει θέλουμε ε δε θέλουμε και εμεις και αυτοι υστερα μετα εμείς αφού είπαμε είπαμε αυτό που θέλουμε αμα δε θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λεμε εντάξει δεν ούτε και εμείς θέλουμε…Αυτό ακριβώς…Τίποτα άλλο…
πάλι καλά:lol::lol:
AXAXAXAXA!!! This? Laaaaast yeeaaar!!!
Άλλο είναι το νέο τρεντ εδω μέσα…
Ποιο? Η επιστροφή στο βαρύ λαϊκό?