ο πλουσ του πλουντους !χαχα…τεχνολογικη εδω ρε μαν δε ξερω…
Γεια!διαβαστε με και θα κερδισετε ένα διημερο μαζι μου(L)
Ειμαι ο δατς γαη προσφατα εφαγα μονιμο μπαν,είναι αληθεια ότι νταξει δικο σας το φορουμ κοιμαστε και μαζι του αμα θετε.δεκτον.Έγινα μόνιμο μπαν όπως προείπα.
Το γιατί θα το αναλύσω σε λίγο,αυτό το ποστ δεν είναι για να σας βρισω είναι κυριως για να ξεκαθαρισω την θεση μου για όλα αυτά που ακούστηκαν για την ιντερνικη μου περσονα.
Ας τα παρουμε από την αρχη ερχαιτε ένα ωραιο μεηλ σε μενα που ζηταγε στηριξη,ναι σαφως και καταλαβα ότι ηταν ειρωνικο, δικαιωμα μου όμως να το κανω φοργορντ.εσυ με κανεις μπαν για κατι που κανω φοργορντ.για τον ονομα του θεου και της παναγιας.Κανεις μπαν για κατι εντελως ασχετο με το φορυμ και ξερεις γιατι καρβου και μοντε γιατι το θεμα πια είναι μονο προσωπικο.
Με το που στελνω το μεηλ σε διαφορους ο ελλανορ με κανει ανμπλοκ και μου λεει το εξης΄΄ένα σου λεω εχεις μπλεξει ασχημα΄΄ και μετα παει και ποσταρει μα αρεσει που που εχω μαθει να αδιαφορω ετσι αδιαφορεις εσυ(?)απειλουμε ξανακανουμε μπλοκ και γραφουμε ότι ειμαστε υπερανω στο φορουμ,εχμ κουλ τι να πω.δευτερον αλεξανδρακο τις απειλες οι αντρες τις μετουσιωνουν σε πράξεις και δεν μενουν στα λογια.παντως σε πειραξε το μεηλ ότι και να λες,πηγα να παρω ζεβασοφτ και μου παν τα πηρε όλα ο νεοπικασο,κριμα?
Καρβου τι να πω για σενα,μιλάνε οι πραξεις σου,βλέπεις τα μεηλ και μετα αρχιζεις τα΄΄μονιμα μπαν ριξτε σε οσους το πρωοθησαν.΄΄χριστε και κυριε όμως χαρακτηριζεται ολη η σταση της περσονας σου,σπαμαρεις αριστερα και δεξια και ριχνεις καναν ποντο,σου θυμιζω πριν κατι μηνες ειχες ξεθαψει απειρα τοπικα κι ελεγς δινω ζωη στο φορουμ και όταν το καναν αλλοι αυτό ποντος.αλλα δεεν θα γραφα για σενα αμα δεν μιλαγες για μενα.ας πουμε για αρχη για το βασιλιαδες και πιονια μπορουσες να βαλεις ονοματα κατευθειαν όχι και καλα σε απασχολουσε κατι και το καμες τοπικ,παντως καλυτερα πιονι του στρατιωτη παρα του βασιλια.το τοπικ εμπαινει κιολας στο τοπικ σου φιλε χρηστη,αυτό που κοροιδευες το ξεκατινιασμα πηρε ζωη από το πληκτρολογιο σου.Και μετα γραφεις το πολύ ομορφο στις αγγελιες για χασις χημειες και μετα μια τροποποιηση του μσν μου που παρεπεμπε στο αυθεντικο.χα γελαω γιατι είναι γελοιο όχι αστειο,δεν μπορουσα καν να σου απαντησω το αφησες βεβαια μια μερα να το παρει πρεφα ολος ο κοινοτοπος και μετα μου ριξα ποντο(αστειο και καλα γελαστε)ναι να σου απαντησω μην βιαζεσαι.΄΄όχι,δεν σε αφορα αμα κανω χασις και που το ποσταρες τι κερδισες,εγινες σπουδαιοτερος?Και βασικα στα αρχιδια μου τι ειπες γιατι στο κατω κατω με ξερεις στο ελαχιστο και το αμα ειμαι θλιβερο ανθρωπακι τι σε νοιαζει θες παρεα για να γινεται δυο?.αυτα για για την κομμενη γουνα σου και επισης να τονισω ότι εχετε καταντησει γραφικοι όταν ολοι συμφωνεται με τον ελλανορ κανει μπαμ ρε.
Μοντε σειρα σου.εσυ είσαι αλλού,σε άλλη κατηγορια από τους άλλους,πιστευω ότι οντως πιστευεις αυτά που λες για το μοντερειτινγκ.δεν μπορω να σε πολυκατηγορησω δεν εχω να σου προσαψω κατι δικο μου η τουλαχοστον δεν θελω γιατι εισαι το ατομο που μπορει να κανει την δαμανακη να πει ??ωχ θεε μου??και ξερεις γιατι ?καθεσαι και βλεπεις το ποστ του αλλου σε σημειο να βρισκεις την παραμικρη λεπτομερεια για να πιαστεις από καπου και να του την πεις με την παντα πολιταλυ κορεκτ αποψη που φερνει σε σοβαροφανειΑ η μηπως όχι>/>α και τωρα που θυμηθηκα την πεταξες την σποντουλα σου για αυτους που θελουν να τραβανε την προσοχη των αλλων,συνηθως αποποιουμαστε των ελλατομάτων μας και τα φορτωνουμε σε αλλους.ο ρολος σου στο φορουμ τελειωσε,η αποστολη εξετελεσθη δεν εχει πια να κυνηγας αυτόν που κυνηγαγες και δεν μιλαω για μενα,ξερεις εσυ μωρε για ποιον μιλαω.
Φριδομ θα χεις μικρη παραγραφο σορρυ δεν εχω κατι μαζι σου απλα δες λιγο ελαχιστα τα ποστ σου πως εχουνε μεταβληθει στο σοβαρο τους τελευταιους μηνες.μπορει να χω και αδικο η μπορει ν α μην το θεωρεις και μεμπτο.αυτα για σενα δεν εχω κατι άλλο.
Κουρου για σενα πραγματικα δεν εχω πω τιποτα γιατι απλα δεν μπορω να αποδειξω τιποτα.ανναρωτιεμαι αραγε εισαι μελος με την εννοια ότι λαμβανεις αποφασεις μαζι με μοντς?παντως και συ τωρα πιο κουλ αντικειμενικα ενας που ηθελες να φυγει εφυγε.
Αυτά .το κρατησα αληθινο και κοσμιο λεω μην το σβησετε γιατι δεν βριζω και κυριως γιατι είναι τα τελευταια μου λογια σε αυτό του φορουμ και επρεπε να ξεκαθαρισω την θεση μου γιατι ακουστηκαν διαφορα εις βαρος μου.
Ταπεινο θλιβερο χαμομηλακι
Υ.γ βγαλατε πρεζακι τον ανχολυ καπως ετσι,δεν καταλαβαινεται ότι ένα πρεζακιας όπως λετε είναι πιο εξυπνος από σας.]
Τελικα τα ναρκωτικα δουλευουν ισως όχι στην περιπτωση μου αλλα γενικα δουλευουν.
Βαλε πολ:!:
Όπως ο παππούς νομίζω…
πλους
πλου
πλω
πλουν
πλου
πλοι
πλων
πλοις
πλους
πλοι
παντου περισπωμενες.και σε καλη μερια.
Μαλάκα Χόκαμ με έσωσες!!!
Bιβλιο γραμματικης δε σας μοιρασαν στο σχολειο ρε??Μεσα το εχει…στα 2κλιτα…
Ανοιγουμε και κανα βιβλιο που και που…
Αφου τα διεγραμμενα ποστ τα βλεπετε εσεις οι μοντς, γιατι δε τα αφηνετε να τα βλεπουμε και εμεις ο απλος λαος- τα πιονια?
(:
ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!
κοιμησου
δε νυσταζω
φαε
123
βαριεμαι να παω κουζινα
εεεε τωρα τι να σου πω δηλαδη
τροπο να μν βαριεται…
ΣΩΣΤΟΟΟΣ!!!
Δες μια ταινια του Αγγελοπουλου.
Τελικα το πηρα αποφαση να κοιμηθω:p…8 πρεπει να μαι στο ποδι…καληνυχτιζω!!
Που πηγε?
αραξε ρε!!μας ξεσηκωνεις και μετα καληνυχτιζεις…δεν εχεις να πας πουθενα…