Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

δεν παλεβονται τα λατινικαααα:? (ασχετο)

Κατμαν κλαψε.
Πεστα ρε μαρια να πουμε. Ουτε εγω τα μπορω (:

Κι ομως φιλε Βακιλλε,κι αλλοι ανθρωποι στην αναζητηση τους για την ταυτοτητα του Εωσφορου οδηγηθηκαν σε δαιδαλωδεις συνειρμους…

http://www.esquilax.com/baywatch/

8O8O8O

σε νιωθω, τα περασα ομως χαχα ( εγραψα 13,5πανελληνιες) ναι τα καταφερα

χοκαμ μην μας μπερδευεις, η συζητηση ειναι υψηλου επιπεδου και εσεις οι κοινοι θνητοι δεν καταλαβαινετε

How can one explain the phenomenal global success of one of this country’s least talented individuals? There are only three ways.

* Mr. Hasselhoff actually is talented, but this goes unnoticed in his own country.
* Mr. Hasselhoff has sold his soul to Satan in return for global success.
* David Hasselhoff is the AntiChrist.

I vote for the latter -- and perhaps, after seeing the facts involved, the rest of the world will agree.

αχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxαχαχαΧΑΧΑΧΑΧ@ΑΧ@Α@ΧΑ@Χ@ΑΧ@ΧΑχΑχαzxaxaxaxXAXAxaxaxXAAXA@X@AX@AX@A@Xa2xAXA@X@A@XaxXAXAxaxaxXAAXA@X@AX@AX@A@Xa2xAXA@X@A@XaxXAXAxaxaxXAAXA@X@AX@AX@A@Xa2xAXA@X@A@XaxXAXAxaxaxXAAXA@X@AX@AX@A@Xa2xAXA@X@A@XaxXAXAxaxaxXAAXA@X@AX@AX@A@Xa2xAXA@X@A@XaxXAXAxaxaxXAAXA@X@AX@AX@A@Xa2xAXA@X@A@XaxXAXAxaxaxXAAXA@X@AX@AX@A@Xa2xAXA@X@A@XaxXAXAxaxaxXAAXA@X@AX@AX@A@Xa2xAXA@X@A@XaxXAXAxaxaxXAAXA@X@AX@AX@A@Xa2xAXA@X@A@X

2000 ΠΟΣΤ ΕΙΜΑΙ ΘΕΑ!!!

Βρες τον Θεο σου. και κουμπαρα η αρελδια (:

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable
Too good to deny it
Ain’t no big deal, it’s innocent

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don’t mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don’t mean I’m in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

ΜΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ…αυτά βλέπουν τα αγόρια και μας έχουν γραμμένες…αχ καημένο μου κορίτσι all you need is dick delicious and the tasty testicles και θα στρώσεις…

αυτην την ρωτησες??

Που ειναι αυτη?? κανα μεηλ?? Μηπως μενει βελγιο?? (:

Εγώ αν γνώριζα κάποια που να έλεγε αυτά μόνο γραμμένη δε θα την είχα :roll:

Βελγιο μενει?!??!

όχι μικρό μου ΟΥ.Σ.Α

ΟΥ.Σ.Α.?

Αυτο σημαινει οτι δε μενει βελγιο? ):

αμερική λέμε

Α… ): Ειστε και πολλοι ):

ναι εμείς οι κορψέτες είμαστε τουλάχιστον 3.να μας προσέχεις

πολλαπλασιαζεστε σαν ασθενεια ε???