Απαντησε το Μανος και απαντησε σοφα.
Α και το τραγουδι ειναι ομορφο πολυ.:dance::dance::dance:
Απαντησε το Μανος και απαντησε σοφα.
Α και το τραγουδι ειναι ομορφο πολυ.:dance::dance::dance:
Ρε Κορπσετα γιατι δε μιλας? ):
Εβαλες και το δολωμα στο δις ορ δατ
XAXAXAXA.
εχει κανείς ιδεά ποως θα γράψω παρουσίαση για βιβλίο???έχω πελαγώσει…επικά όμως…
Καλημερα σας αγαπητα ανθρωπακια.
Θα σας παρουσιασω ενα βιβλιο.
Μετα θα ακουσουμε Cannibal Corpse.
(:*
Να απαντήσω σοβαρά ή όχι? (ουπς δε παίζουμε δις ορ δατ εδώ)
νναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιααααααααααααααααααααααααααrrrrrrrrrrrrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
επίσης ξέχασα να πω,η παρουσίαση είναι για πολιτικό…
Λοιπον. Αλλαζουν καπως τα πραγματα.
Καλημερα σας αγαπητοι ψηφοφοροι.
Θα σας παρουσιασω ενα βιβλιο.
Θα σας αρεσει γιατι μετα θα ακουσουμε Cannibal Corpse.
:χειρονομιες: :χερακια: :win: :headbanging
διοικηση της εκπαίδευσης και σχολική αυτονομία και θέλω να αυτοκτονήσω…
Πολιτικό? Χόλυ μάδερ κραπ. Καλά λέει ο Βάκιλλος, κανένα grindcore είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωση. Και μετά τρίβεις το βιβλίο στα μούτρα του!
(αν θες πάντως σου απαντάω και σοβαρά)
Μα καλα, εσεις οι δικηγοροι τετοια πραματα κανετε?
το αλλό μισο του δικιγόρου είναι πολιτικός.
@ελλανορ,ναι απάντα σε παρακαλώ
Το αβαταρ του ελανορ ειναι διασταυρωση μπαουγκ με τον Χριστο.
στο βισινάκι του
Δες το όσο προλαβαίνεις γιατί αύριο θα αλλάξει πάλι!
Στο ποιό???
@ Λοιπόν, και τώρα που επιστρέψαμε απο το έρμο το πέσιμο του σέρβερ, ας απαντήσω. Μη περιμένεις να σου πω κάτι που δε ξέρεις βασικά… Παρουσιάζεις ένα βιβλίο έχοντας συντάξει ένα κείμενο, και κάνοντας τον λόγο σου όσο γίνεται ενδιαφέρον, μη πάρει και ο ύπνος τον κόσμο. Δε χρειάζονται πολλές αναλύσεις, αρκεί να πεις την ουσία και αν γίνεται να πετάξεις και καμιά ωραία ατάκα μέσα (δική σου ή κανενός γνωστού) τόσο το καλύτερο. Χώρισε την παρουσίαση σου σε κάποιον πρόλογο, όπου και θα αναφέρεσαι στην ουσία, μια κάποια σύνοψη του τι έχεις να πεις, ή 2 λόγια για τον συγγραφέα, σε κύριο μέρος (όπου θα αναλύεις λίγο περισσότερο το βιβλίο, χωρίς πολλές φλυαρίες όμως), και έναν επίλογο, όπου και θα κλείνεις κάπως όμορφα…
Δε ξέρω αν μπορείς να έχεις και pc μαζί σου, με οθόνη προβολής, να κάνεις καμιά παρουσίαση με Power Point (εικόνες κλπ), ίσως και να μη χρειάζεται γι’ αυτό…
Τουλάχιστον εγώ αυτά θα έκανα… :?
θα μιλήσουμε…
Πωω, τα παιξε ο σέρβερ. :?
Kαι γω τα παιξα. Θελω να πουσταρω και δε μπορω!
τελείως όμως