ναι αμε ! Αλλα δεν ξερω εχει αδερφη ?:-k
Σκύλα. Μα, γι’αυτό θα της βάλουμε το φίμωτρο!
Οι “ειδήσεις” του Star είναι κάτι πέρα από ντροπή, αλλά ομολογώ πως έχουν πολύ γέλιο ώρες ώρες!
Ο Gigatron φαντάζομαι εννοεί ύπνο με τη Τζούλια
:?
Που ζεις αγόρι μου;;;
Έχει μια τραγουδιάρα αδερφή απ’ ότι ξέρω και είναι κι αυτή ____άρα αλλά λιγότερο φυσικά από την Τζούλια!
Αλλά τι να κάνω, με πρόλαβες!
Μα δεν την εχω για να μου λεει τα συγγενικα της!
Πονηρούλη, καλά ξηγιέσαι!
Όχι δεν εννοούσα αυτό!
Όταν πήγαινα 1η Γυμνασίου (μιλάμε για π.Χ. τώρα!!!) είχαμε έναν καθηγητή ο οποίος όταν έβλεπε κάποιον να μην προσέχει και να “κοιμάται” του έλεγε αυτή την ατάκα!
Αλλά και γενικά χρησιμοποιείται.
Ναι, ειδικεύεται στο τρομπόνι η αδερφή της…:lol: :lol: :lol:
μουαχαχαχαχα…νομιζατε οτι λυτρωθηκατε απο την παρουσια μου εεε;;;μπα, θα μπαινω 2-3 φορες τη βδομαδα απο νετ καφε να σας πρηζω.μπουαχαχαχα… :twisted:
ο nihilist με ειπε gay ε; ααα…λέω να παω να πιω 5-6 μπυρες στο texas σημερα…με τα λεφτα που μου χει δωσει…μουαχαχαχα… :twisted:
α, επισης πηγα για εισιτηριο guardian…εχουν μεινει λιγοτερα απο 50 για την μερα του σαββατου. τρεχατε!!!εγω εχω νουμερο 1108…8O
εντιτ: πριν 10 λεπτα ημουν ticket house. το πολυ ως αυριο να υπαρχουν εισιτηρια…
Σοβαρά; Κρίμα, γιατί θα αποφάσιζα τελευταία στιγμή…
8 Μαιου παρουσιαζομαι Γιαννενα:( , εχει παει κανεις εκει; πως ειναι το στρατοπεδο;
ε, για κυριακη υπαρχουν εισιτηρια. εγω θα παω διήμερο…
Άλιμο μένεις κι εσύ??
Ναι είναι γεγονός!!! Σήμερα ο στηθόδεσμος, το γνωστό σε όλους μας σουτιέν, κλείνει 100 χρόνια!!! Ας το γιορτάσουμε!! Εμπρός γυναίκες, πετάξτε τα σουτιέν στον άερα and join the party!!!
Χαχαχα! Σοβαρά μιλάς;; Καλό! Let’s party!!! :yahoo: Πώς θα ζούσαμε χωρίς αυτό;!
Πω ρε πουστη εχω βαρεθει να διαβαζω…αυτα…
Επίδοξος hippy lover και ο manos87!!!
:hippy:
To προσπαθώ πάντως :lol: :hippy:
Θα μιλήσω με τα καλύτερα λόγια στον αρχηγό για να γίνεις μέλος μας! 8)
:hippy:
Στο alter έχει τη θεά Katie Holmes!
ελα μανο κ εσυ για χιππικο ερωτα! ο ιουνιος ειναι κοντα! :hippy:
Αυτά είναι!!! :hippy:
Τώρα μπορώ να λέγομαι και επίσημα hippy lover?