Βαριέμαι.Πείτε ο,τι σας κατέβει (Part 1)

ναι αμε ! Αλλα δεν ξερω εχει αδερφη ?:-k

Σκύλα. Μα, γι’αυτό θα της βάλουμε το φίμωτρο! :stuck_out_tongue:
Οι “ειδήσεις” του Star είναι κάτι πέρα από ντροπή, αλλά ομολογώ πως έχουν πολύ γέλιο ώρες ώρες!

Ο Gigatron φαντάζομαι εννοεί ύπνο με τη Τζούλια :stuck_out_tongue:

:?

Που ζεις αγόρι μου;;;

Έχει μια τραγουδιάρα αδερφή απ’ ότι ξέρω και είναι κι αυτή ____άρα αλλά λιγότερο φυσικά από την Τζούλια!

Αλλά τι να κάνω, με πρόλαβες! :frowning:

Μα δεν την εχω για να μου λεει τα συγγενικα της!:wink:

Πονηρούλη, καλά ξηγιέσαι! :wink: :stuck_out_tongue:

Όχι δεν εννοούσα αυτό!
Όταν πήγαινα 1η Γυμνασίου (μιλάμε για π.Χ. τώρα!!!) είχαμε έναν καθηγητή ο οποίος όταν έβλεπε κάποιον να μην προσέχει και να “κοιμάται” του έλεγε αυτή την ατάκα!

Αλλά και γενικά χρησιμοποιείται.

Ναι, ειδικεύεται στο τρομπόνι η αδερφή της…:lol: :lol: :lol:

μουαχαχαχαχα…νομιζατε οτι λυτρωθηκατε απο την παρουσια μου εεε;;;μπα, θα μπαινω 2-3 φορες τη βδομαδα απο νετ καφε να σας πρηζω.μπουαχαχαχα… :twisted:

ο nihilist με ειπε gay ε; ααα…λέω να παω να πιω 5-6 μπυρες στο texas σημερα…με τα λεφτα που μου χει δωσει…μουαχαχαχα… :twisted:

α, επισης πηγα για εισιτηριο guardian…εχουν μεινει λιγοτερα απο 50 για την μερα του σαββατου. τρεχατε!!!εγω εχω νουμερο 1108…8O

εντιτ: πριν 10 λεπτα ημουν ticket house. το πολυ ως αυριο να υπαρχουν εισιτηρια…

Σοβαρά; Κρίμα, γιατί θα αποφάσιζα τελευταία στιγμή… :frowning:

8 Μαιου παρουσιαζομαι Γιαννενα:( , εχει παει κανεις εκει; πως ειναι το στρατοπεδο;

ε, για κυριακη υπαρχουν εισιτηρια. εγω θα παω διήμερο…

Άλιμο μένεις κι εσύ??

Ναι είναι γεγονός!!! Σήμερα ο στηθόδεσμος, το γνωστό σε όλους μας σουτιέν, κλείνει 100 χρόνια!!! Ας το γιορτάσουμε!! Εμπρός γυναίκες, πετάξτε τα σουτιέν στον άερα and join the party!!!:stuck_out_tongue: :smiley: :smiley:

Χαχαχα! Σοβαρά μιλάς;; Καλό! Let’s party!!! :yahoo: Πώς θα ζούσαμε χωρίς αυτό;! :stuck_out_tongue:

Πω ρε πουστη εχω βαρεθει να διαβαζω…αυτα…

Επίδοξος hippy lover και ο manos87!!! :smiley:

:hippy:

To προσπαθώ πάντως :stuck_out_tongue: :lol: :hippy:

Θα μιλήσω με τα καλύτερα λόγια στον αρχηγό για να γίνεις μέλος μας! :smiley: 8)

:hippy:

Στο alter έχει τη θεά Katie Holmes!

ελα μανο κ εσυ για χιππικο ερωτα! ο ιουνιος ειναι κοντα!:stuck_out_tongue: :hippy:

Αυτά είναι!!!:smiley: :hippy:
Τώρα μπορώ να λέγομαι και επίσημα hippy lover?:stuck_out_tongue: