infinum loop
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=502571&postcount=17906
δεν το πιασα…
Πώς ξέφυγες από το ατέρμονο loop μου; Γιατί σταμάτησες να κάνεις κλικ το λινκ? εγω δεν έδωσα τέτοια εντολή στο ποστ μου!
Ο debugger πρέπει να έχει πρόβλημα Κι ήλπιζα να καταστρέψω το τόπικ και το σέρβερ και το φόρουμ
σορρυ που παιρνω το θαρρος…αλλα…τι σνιφαρες πρωι πρωι??
Κατούρημα ναι, χέσιμο όχι. Η εκσπερμάτωση φέρνει κατούρημα, όχι χέσιμο! Κάτι κάνεις λάθος…
κι όμως τους υπολογισμούς μου τους είχα κάνει σωστά. Θα εγκλωβιστούν στο loop μου όλοι όσοι θα διαβάσουν το ποστ μου, δε θα μπορούν να ξεφύγουν, θα γεμίσει το όριο των χρηστών ον λάιν, θα υπερθερμανθεί ο σέρβερ και θα καταστραφεί το ρόκινγκ. Ίσως αν αυξήσω το μπάφερ; ή μήπως να γυρίσω σε δυναμική κατανομή της μνήμης; Λες αυτό να ήταν το πρόβλημα; Ίσως. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δε χάνω για να το δοκιμάσω. Να βάλω και καμιά διαφήμιση στο loop μου; Θα βγάλω χοντρά λεφτά, αφού θα έχω άπειρα κλικς από κάθε χρήστη. Όχι, δε θα βάλω. Οι αγνοί μου είναι σκοποί. Κάτω το ρόκινγκ. Ο sly1986 με έπεισε!
Τα παντα ολα
εχω και αερια ρε…αλα θα μου πεις ειναι φυσικο επακολουθο!:lol::lol:
και δεν τα συνδυάζεις να δεις τι θα γίνει?
Και γω για κατουρημα ξερω…ρε Γουαιζ τι τρως πριν?!
ελεος!!!:lol::lol::lol:8O
WISE δυσκοίλιος δεν ήσουν ; Μπάς και βρήκες το φάρμακο σου ;
Ενας αμεσος τροπος για να δειξεις οτι την εχεις χεσμενη.
O Wise δειχνει τον δρομο…
Wise σ’ ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας αυτή την πληροφορία.
#-o
τι εννοεις?να το κανουμε στο μπανιο η να την χεσω?:lol::lol:
χαχαχ!ρε συ εχεις δικιο!!ειχα πιει μιλκο!!!
καλα που το θυμασαι ρε ??:-s παντως φαντασου αμηχανια εκεινη τη στιγμη
ναι καλα κοροιδευετε εσεις:( δεν 3ερετε πως ειναι να θες να πας και να μην μπορεις!!(γτ σκεψου να του/της λες "βρε μωρακι μου μισο λεπτο να ριξω ενα χοντρο…)
καλα ε τρομερες περιγραφες κανεις ετσι…
αληθεια γιατι δεν πας να ρωτησεις καποιον ειδικο…?:p:p:p
Δεν είναι γιαούρτι ρε βλαξλ, είναι σως γιαούρτι και έχει και δυόσμο. Πφφ [-X
Ρε συ Wise συγγνώμη που στο χαλάω αλλά εδώ είναι ένα θρεντ σε ένα φόρουμ, δεν είναι το βιβλίο επισκεπτών του εντερολόγου σου Και το αν σε πιάνει χέσιμο μετά το σεξ ή το πώς θα της πεις ότι θες να κάνεις τα κακάκια σου, δε μας απασχολεί. No hard feelings ε
Eγω παλι θυμηθηκα το ανεκδοτακι που παει ο αλλος στο νοσοκομειο με μια τεραστια κουραδα μεσα σε μια γυαλα και ζηταει απεγνωσμενα οφθαλμιατρο.Και ενω ολοι επιμενουν πως ειναι παθολογικο το προβλημα,αυτος επιμενει για οφθαλμιατρο.Ε τελικα οταν τον βρισκει τον οφθαλμιατρο τον ρωταει¨γιατρε,γιατι οταν βγαζω τετοιες κουραδες δακρυζω?".
Είσαι όμως τόσο γλυκούλης ρε παιδί μου
Ξέρω κι άλλο ανέκδοτο με κακάκια. Εκείνο του Μπλουζλικ, που πάει ο άλλος στο μπουρδέλο… Κατάλαβες ποιο;