καινούργια είσαι? Θες να μας πεις λίγα περισσότερα για σένα; Τι ακούς; Πώς μας βρήκες; κλπ…
Καλώς μας ήρθες στο φόρουμ!!!
καινούργια είσαι? Θες να μας πεις λίγα περισσότερα για σένα; Τι ακούς; Πώς μας βρήκες; κλπ…
Καλώς μας ήρθες στο φόρουμ!!!
lucky me δε λες τιποτα!! Αντε να βαλει τo φορουμ κανα λεωφορειο να σκασετε μυτη εκδρομη να σας δουμε.
(χαχα χαζο ακουστηκε αυτο.)
μπα …απο το φορουμ δεν περιμενω…με κανενα ΚΑΠΗ θα ρθω εγω…
NΑΙ…
Φενιατο.
καρβου αντε να ξαναβαλεις τη φωτο να φανεις ρε, που μου θες και καλωσορισματα… σε τα μας τους παλιους τωρα…8)
ω γραψατε κι αλλοι απο κατω, τωρα τα ειδα. δαβιδιανε φτου σου, σοφικαπατο! (Λ)
βαριεμαι
βαριεμαι
βαριεμαι
και
βαριεμαι
να μια λεξη που δεν της ακους συχνα…:D:D
ΜΕΤΑΛ ΜΑΝ
το βρήκα τυχαία πριν. ( βαριέμαι κ εγώ )
Ε καλα παλιο και κλασικο ειναι το βιντεακι ρε.
Γαμαει.
η κακομοιρα ειναι πχιο ωραια
Πωπω έχω ένα 6ωρο δουλειά για τιν σχολή και δεν την παλεύω καθόλου…Σκατά πάλι παρατάσεις θα ζητάω…
Ο Βασίλης υποπτεύεται την Ισαβέλλα, αλλά ο Ορέστης τον αποπαίρνει μια που δε συμμερίζεται τις ανησυχίες του. Η Λουκία αρχίζει να φοβάται ότι η περιουσία του γιου της κινδυνεύει εξαιτίας της Νάντιας. Παράλληλα, ο Λάμπρος βγαίνει από τη φυλακή με εγγύηση και μεταμφιεσμένος επισκέπτεται την αγορά.
Η Κική εμφανίζεται ξανά στη ζωή του Νάσου φέρνοντας νέα που θα τον προβληματίσουν. Η Νάντια κάνει την πρώτη της γνωριμία με τον Αλέξη με αποτέλεσμα ο δεύτερος να έρθει σε σύγκρουση με τον πατέρα του. Η Ισαβέλλα κατηγορεί τον Βασίλη για σεξουαλική παρενόχληση. ''Ενα απρόσμενο γεγονός θα εκπλήξει την 'Αννα…
καλα ρε το σεναριο του 2 ζωεσ μια…πως λεγεται αυτο γραφεις???καμενε
Ναι. Μπας και μαθεις και τιποτα σημαντικο στη ζωη σου!
Γιατι δε μου λειτουργει το quick reply?
Τελος παντων. Παω μεχρι τον παιδικο σταθμο! ΧΩ ΧΩ ΧΩ
πουτανες υπαρχουν πολλες, νουνου ομως ενα
αυτο δεν φορουσαν στο παρτυ του ροκινγκ οι μοντερατορες?αχ δεν επρεπε να το θυμηθω…κα8ε φορα που το σκεφτομαι συγκινουμαι…